Ser_Zile
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.06.2002
- Poena
- 679
kako da živim bez RTS-a i najbitnije stavke MP-a? :ddriver je napisao(la):PS2 je najbolji za igre, kome ne treba MMORPG i FPS.
kako da živim bez RTS-a i najbitnije stavke MP-a? :ddriver je napisao(la):PS2 je najbolji za igre, kome ne treba MMORPG i FPS.
Ser_Zile je napisao(la):kako da živim bez RTS-a i najbitnije stavke MP-a? :d
driver je napisao(la):ali ako PS3 bude imao sve najavljeno
driver je napisao(la):Slazem se, ali ako PS3 bude imao sve najavljeno, za 400evra cesh imati highend mashinu, sve te igre + sve one koje PC nikad nece imati. Shta kazesh na to ?![]()
G!!! je napisao(la):gx-x... odustani covece... u pitanju je sekta![]()
xxxander je napisao(la):Samo sto nece, kao sto ni PS2 nije imao gotovo ni delic mogucnosti koje su najavljivane.
Ivan® je napisao(la):Samo da ne bude prica sa misem i tastaturom kao ranije...da sve to lepo radi, ali ni trunke podrske u igrama...
ako PS3 bude imao sve najvaljeno bice super(iorna) masina ali PS2 nema nista od toga sto meni treba i kao takav mi je neupotrebljiv.driver je napisao(la):Slazem se, ali ako PS3 bude imao sve najavljeno, za 400evra cesh imati highend mashinu, sve te igre + sve one koje PC nikad nece imati. Shta kazesh na to ?![]()
gx-x je napisao(la):e a MK je bio za PC dok PS2 nije bio u planu.
slazem se sa tobom i sam sam rekao da je veci izbor za PS2, ali sve sve sve sto si nabrojao ima "klona" na PC-u. GT je dobar, nema ga za PC ali imas juiced, NFS NFSU i jos dosta nekih shitova, pa onda imas LFS, pa GTR pa .... znaci ima kvaliteta i kolicine i za PC.
@forsaken.
eto, ti iznosis neke zakljucke, u redu, ali nemoj me kvotovati pa pisati odgovor na nesto sto ja nisam napisao. Inace evo napisacu i u pravu sam 100% , PS2 pretezno kupuju i koriste mladje generacije. Sta je tu cudno ili nenormalno ? To ne znaci da je konzola za decu ili da ja mislim da su igre klinacke.
gx-x je napisao(la):Inace evo napisacu i u pravu sam 100% , PS2 pretezno kupuju i koriste mladje generacije. Sta je tu cudno ili nenormalno ?
gx-x je napisao(la):On line igranje i podrska nije uopste mali nedostatak vec nedostatak gigantskih razmera.
Nostormo je napisao(la):Svasta, jesi li ti uopste upoznat sa PS2 konzolom ili si ovo lupio iz glave![]()
gx-x je napisao(la):aha ti mislis na onaj net play servis koji podrzava 5 igara za PS2 i svih 5 su inetersantne kao kupus
jel mogu ja da budem cudovishte ovaj put?psaras_pa je napisao(la):Koja igra?Ona iz prvih 5 postova?![]()
Nisi u toku,ovo je mumije&cudovishta VS zli konzolashi
a ja bi bas voleo da cujem od tebe koje su to dobre igre podrzane u servisuNostormo je napisao(la):Bas bih voleo da cujem od tebe koje su to lose igre koje su podrzane u servisu.
:d
gx-x je napisao(la):nostromo:
editovo sam post u medjuvremenu pa procitaj iznad.
ponavljam: POJELI BI STE PS2 od muke da vam nije PC-a. Sto uopste sedite ispred PC-a sad kad je PS2 alfa i omega ? Kolko ga hvalite i kolko igara dobrih , pita se covek kad stignete da sednete za PC....
edit: odo ja sad malo da igram trackmania nations, free igrica sa masive on-line playom, cista arkada. Kad ce ovako nesto biti za PS2 (al da valja i da igra vise od 20.000 ljudi ? :eyebrows: )
gx-x je napisao(la):nostromo:
editovo sam post u medjuvremenu pa procitaj iznad.
ponavljam: POJELI BI STE PS2 od muke da vam nije PC-a. Sto uopste sedite ispred PC-a sad kad je PS2 alfa i omega ? Kolko ga hvalite i kolko igara dobrih , pita se covek kad stignete da sednete za PC....
edit: odo ja sad malo da igram trackmania nations, free igrica sa masive on-line playom, cista arkada. Kad ce ovako nesto biti za PS2 (al da valja i da igra vise od 20.000 ljudi ? :eyebrows: )
jako me zanima koji ce monitori odgovarati....gx-x je napisao(la):podrska za monitor.
driver je napisao(la):Mi smo u sekti shto imamo i PC i konzolu, a vi niste shto ne da nemate konzolu, vec je niste videli osim na slici.
Zato tebi odgovara ono u potezima, dovoljno vremena uvek![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari