Šta je novo?

Resident evil 4 za pc!

forsaken demon je napisao(la):
To kaže čovek koji jedini na svetu tvrdi da je i Burnout serijal đubre :)

Pa naravno da je djubre, jer teshko da nekog ozbiljnog u igranju moze zadrzati takav cilj igre - slupati auto shto vishe. Ne kazem, interesantno je prvih sat vremena max, a voznja kao voznja je verovatno najgora do sada, u rangu najgorih arkada od pre 20 godina. Arkade sa automata imaju bolju fiziku od onoga. Jedno je arkadna fizika, a drugo najgora fizika ikada napravljena koja nema nikakvog smisla i veze sa automobilom.

Ima li uopshte link gde to pishe ? :)

driver je napisao(la):
Ima li uopshte link gde to pishe ? :)
kad si vec pomenuo...i meni je sumnjivo:d

LiLa je napisao(la):
Proveri moje postove(i moje misljenje o konzolama u njima) prvo pre no sto me optuzis za licimerje,a i bilo kog drugog ustvari.
poz

Na tebe se to nije odnosilo, jer znam iz tvojih ranijih post-ova da si pristalica konzola. ;) Takodje nije se odnosilo ni na driver-a, Shakal-a i ostale malobrojne poklonike konzola. Sto se ostalih clanova tice i dalje stojim pri onom sto sam rekao.

Pozdrav. :wave:

stavrik je napisao(la):
Ljudi se radiju jednoj igri koja je pre izlazila za PC,tako da nevidim u cemu je problem.
Necu sigurno da se radujem igri u kojoj se pojavljuje 50CENT.

Kao prvo ti bi se vise radovao igri gde se pojavljuje 60CENT ili 1 dollar
:D Ja nisam ni mislio nista lose , zapravo volim da su svi sretni i veseli a narocito PC igraci kojima se srozao kvalitet igara skoro na 0 osim u kategorijama FPS i strategijama.
Cisto radi tvoje info Capcom je firma poznata po multiplatform politici pa je zbog extra uspeha igara RE4, Onimusha 3 i DMC3 bilo ocekivano da to i urade a jos nesto oni ni nemaju razvojne timove van Japana pa zato i pustaju te konverzije sa konzola i nemaju nameru da se bakcu sa pravljenjem iz pocetka.
Sad jos jedino da vidite koju ce verziju da vam bace GC ili PS2 sa vise dodataka......

Shakal je napisao(la):
kad si vec pomenuo...i meni je sumnjivo:d

Razumeo bih kada bi rekli evo vam drugi ili treci deo Resident evila, onaj od pre 5 godina, ali da im daju igru koja josh uvek razbija sa prodajom na konzoli, nema shanse. A pogotovo DMC3 koji je chista PS2 ekskluziva oduvek, a DMC4 je vec najavljen kao ekskluziva za PS3, tako da ne vidim nikakvu shansu da se to tek tako pojavi na PCu, isto koliko i za Gran turismo...

RESIDENT EVIL 4 might be coming to the PC, and soon.

A listing on Play.com offers a PC version of RE 4. It's available as of the 31st of March, and priced at a mere 23.99 euros.

Strangely, Capcom doesn't seem to have any information on their site regarding a PC release of RE 4. Is there some mistake on Play.com? Possible, although there's a "review" of RE 4 on the link above (actually just a game description that's almost identical to one found on Capcom's site) and even other links on Play.com leading one to the PC release section including RE 4.

PC gamers, keep your fingers crossed and your shotguns loaded.

Resident Evil 4 Possibly PC Bound [08:21 am]
18 Comments - Maarten Goldstein

UK e-tailer Play.com has a listing for Resident Evil 4 on the PC, with a release date of March 31. German site YiYas contacted Capcom Germany, which apparently confirmed the port. More as we get it..

Resident Evil 4 Hits PC In March
Play.com, a UK-based online retailer, has a listing for Resident Evil 4 PC. The game is scheduled to be released March 31. While online retailer listings can’t always be trusted, various European gaming sites are reporting that insiders in Capcom’s European division have confirmed that the game is scheduled for a PC release in Europe. No word yet on whether the release will hit North American shores; Gaming Horizon will post more details on the game as soon as they are available.

Sad cu da chekujem taj play.com...

p.s. Ljudi ste chekovali RE4 sajt...
http://ww2.capcom.com/re4/gui.html
Cool sajt!

Poslednja izmena:
Zna li neko sta znaci ovo...ovo je slika pre ulaska na sajt RE4

Prilozi

• RE4.jpg
    RE4.jpg
    43.1 KB · Pregleda: 53
2 Shakal: Verovatno misle na vreme do izlaska petog dela.

driver je napisao(la):
Razumeo bih kada bi rekli evo vam drugi ili treci deo Resident evila, onaj od pre 5 godina, ali da im daju igru koja josh uvek razbija sa prodajom na konzoli, nema shanse. A pogotovo DMC3 koji je chista PS2 ekskluziva oduvek, a DMC4 je vec najavljen kao ekskluziva za PS3, tako da ne vidim nikakvu shansu da se to tek tako pojavi na PCu, isto koliko i za Gran turismo...

Neverovatan si...

http://www.ubi.com/US/News/Info.aspx?nId=3753

Ok, u pravu si, ali mi je totalno nelogichno, ili je ubisoft dao ponudu koju Capcom nije mogao da odbije, ne mogu da objasnim, jer te igre ne postoje ni na Xboxu. U svakom sluchaju, bar cete napokon imati da igrate par dobrih igara :)

driver je napisao(la):
Ok, u pravu si, ali mi je totalno nelogichno, ili je ubisoft dao ponudu koju Capcom nije mogao da odbije, ne mogu da objasnim, jer te igre ne postoje ni na Xboxu. U svakom sluchaju, bar cete napokon imati da igrate par dobrih igara :)

Zapravo ne, ovo cu preci jednom i izbrisati sa harda, a ono sto cu malo duze igrati tek treba da dodje na pc...

ATI FAN je napisao(la):
Zapravo ne, ovo cu preci jednom i izbrisati sa harda, a ono sto cu malo duze igrati tek treba da dodje na pc...
najbolje je da ne nabavljas te igre...a s'takvim stavom ni ne zasluzujes da ih igras.
bas me zanima sta je to sto tek treba da dodje na pc a duze ces igrati?

Poslednja izmena:
Ustvari onimusha3 vec postoji za pc vec neko vreme,ja skroz zaboravio ali istina postoji...

Shakal je napisao(la):
najbolje je da ne nabavljas te igre...a s'takvim stavom ni ne zasluzujes da ih igras.
bas me zanima sta je to sto tek treba da dodje na pc a duze ces igrati?

GalCiv2... ma ne bi ti to razumeo...

ATI FAN je napisao(la):
Short and sweet. We get official confirmation from Ubisoft that they'll be publishing Capcom's titles Resident Evil 4, Onimusha 3 and Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition for the PC. “Capcom has created fantastic universes which have become blockbuster franchises,” said Jay Cohen, vice president of publishing at Ubisoft. “Ubisoft is excited to be bringing three of the industry’s most innovative titles, including Resident Evil 4, which has been recognized by many publications and organizations as the best game of the year for 2005, to PC gamers around the world...

Da li sam nekome ulepsao dan :)

Mozda samo za trenutak... kada pomislim da ce svi ovi naslovi biti StarForce 3/4 zasticeni odma me zaboli glava :S: .

Poslednja izmena:
mLaki je napisao(la):
Mozda samo za trenutak... kada pomislim da ce svi ovi naslovi biti StarForce 3/4 zasticeni odma me zaboli glava :S: .

Eto jedne ciste PC ekskluzive (StarForce), za konzole tako nesto ne postoji. ;)

Twi$teR je napisao(la):
:d :d :d

mLaki je napisao(la):
a sto mislis o tome?:d SF je najmanji problem...

GalCiv2... ma ne bi ti to razumeo...
sta ne bi razumeo...ime igre, vrstu igre...sta?

Twi$teR je napisao(la):

Nemoj biti bas toliko siguran ;) Cisto sumnjam da ces se naigrati pirata na PS3 kad bude izasao bar ne u prvih nekoliko meseci ako ne i duze :wall:

ivke76 je napisao(la):
Nemoj biti bas toliko siguran ;) Cisto sumnjam da ces se naigrati pirata na PS3 kad bude izasao bar ne u prvih nekoliko meseci ako ne i duze :wall:

Ja pricam za sadasnje konzole. Za Xbox360 se posle par dana/nedelja od pojavljivanja na trzistu, pojavila vest da je razbijena zastita od narezivanja i da se mogu ocekivati nelegalne igre za doticnu konzolu. Ne znam dokle je sve to stiglo zato sto ne pratim desavanja vezana za Xbox. Verujem da ce tako biti i sa PS3 cim BlueRay rezaci postanu dostupni sirokim narodnim masama.

Twi$teR je napisao(la):
Ja pricam za sadasnje konzole.
sadasnje konzole su ****** kao i igre za njih tako da tesko da su vlasnicima PC-a interesantne, a kad jednog dana dodje cuveni ps3 bas cemo da vidimo kolko cete se naigrati sa kopiranim igrama :p

Ser_Zile je napisao(la):
sadasnje konzole su ****** kao i igre za njih tako da tesko da su vlasnicima PC-a interesantne...

PC je ****** kao i igre za njega tako da tesko da su vlasnicima konzola interesantne. :beat:

Twi$teR je napisao(la):
PC je ****** kao i igre za njega tako da tesko da su vlasnicima konzola interesantne. :beat:
sta onda trazis na forumu koji je posvecen PC-u? :trust:

Twi$teru imas thread PS3vsPC,ovo je thread o RE4 za PC.

Ser_Zile je napisao(la):
sta onda trazis na forumu koji je posvecen PC-u? :trust:

PC koristim za neke druge stvari, a ne za igranje. PC kao igracka platforma jeste ******. Sve se svodi na konstantno upgrade-ovanje kompjutera i na to kakva je grafika u igrama, a to sto su te iste igre najcesce prizemne i bez imalo inovacija to uopste nije bitno.

psaras_pa je napisao(la):
Twi$teru imas thread PS3vsPC,ovo je thread o RE4 za PC.

Majke mi, pa dobro, ce da izadjem i tamo. :D

Twi$teR je napisao(la):
PC koristim za neke druge stvari, a ne za igranje. PC kao igracka platforma jeste ******. Sve se svodi na konstantno upgrade-ovanje kompjutera i na to kakva je grafika u igrama, a to sto su te iste igre najcesce prizemne i bez imalo inovacija to uopste nije bitno.
to je tvoje misljenje koje nema nikakvih osnova.
cinjenica je da na pc-u moze da se igra sve dok na konzoli to nije moguce :p

Ser_Zile je napisao(la):

Bas bih voleo da 3-4 god ne upgradeujes PC pa da cepas novu igru u full izdanju .....oce al zamalo.Pa na PC-u dajes svake god vise nego za celu konzolu.Uz to da moze na PC da se igra sve....i to al zamalo.

Ser_Zile je napisao(la):

A tvoje misljenje da su konzole ****** ima osnova? Da cinjenica je da na PC-u moze da se igra sve osim dobrih igri. :beat:

Vrh Dno