Šta je novo?

Resident evil 4 za pc!

driver je napisao(la):
Pa i PS3 kad izadje, bice opet jeftiniji od minimalne konfiguracije za igranje koja ce biti skuplja zbog upgradea ;)

+ HDTV... ne bih rekao... a ipak slozices se on je neophodan... btw siti cete se vi naigrati ps3... bas me interesuje ko ce imati blue ray rezac...khmm....

ATI FAN je napisao(la):
+ HDTV... ne bih rekao... a ipak slozices se on je neophodan... btw siti cete se vi naigrati ps3... bas me interesuje ko ce imati blue ray rezac...khmm....
Ma opusteno...kako je krenulo,dok ps3 izadje svi ce vec imati blueray rezace u masinama...

ATI FAN je napisao(la):

HDTV je samo veliki LCD. PS3 ce ici na obichan LCD monitor dok ne padnu cene 1080p HDTVa, 720p je vec sada kod nas povoljan...

Shto se tiche rezacha, on ce se pojaviti pre PS3, ali kakve to veze ima sa PS3 ? Ko bude mogao, kupice i PS3 i rezach chim se pojave...

psaras_pa je napisao(la):
Ma opusteno...kako je krenulo,dok ps3 izadje svi ce vec imati blueray rezace u masinama...

Da li bi podelio sa nama taj ekskluzivni info ?

Nostormo je napisao(la):
Mala opaska:
Ps2 = 200 eura
PC racunar da ide PES bez kocenja = 600 eura

Kakve veze sad cena ima s bilo čim? Stvarno misliš da ovde ima nekog ko nije svestan razlike u ceni? Meni kao i bilo kome ovde valjda PC IZMEÐU OSTALOG služi za igranje. Jedino što ja tvrdim da je uz solidan hardver PC verzija neke igre ne može da bude inferiornija od konzolne varijante, ne da je isključivo za igranje bolje kupiti PC a ne PS2.

Uz to nisam znao da se igranje fudbala svodi na gledanje publike
:D ja se koncentrisem vise na samu igru

Bez pametovanja, molim te. Malo sam umoran od toga.

Jos nesto kad izadje sledeci PES :
Ps2 = 170 eura
PC za igranje novog PESa bez kocenja = 600+xxx eura ,)

Svaki PES na PC-ju je sve manje zahtevan...PES 4 je bio zahtevniji od PES5, isto kao što je PES 3 bio zahtevniji od oba. Ma ja ne znam ni što odgovaram na sve ovo. Kažem samo da igram obe verzije i da ne vidim nikakvu prednost PS2 varijante, naprotiv.

sekta ponovo na okupu :D

Driveru, NFSMW sam uzeo za primer, mozhe bilo koja druga igra iz malo jache
izdavachke kuce (kvalitetnija igra) naslov nije bitan...
Videcemo sta ce doneti PS3. Sa prezentacije PS3 sa poslednjeg E3-a (imam
sva 4 DVDa (PC, REVOLUTION, X-BOX360 i naravno PS3)), jedino me odushevo
realtime rendering Spidermen filma i GT4. Ako si imao prilike da vidish disk znash o chemu pricham, sve ostalo je da kazhem vec vidjeno. S obzirom na RAW power PS3-ojke ochekujem vishe od sony-ja.
CELL je ipak SUPER COMPUTER
PS.
slazhem se da grafika nema presudan uticaj na IGRU, neki se igraju Chicken invaders i dobro se zabavljaju, ali je bitna..., da GT4 ne izgleda kao sto izgleda bio bi samo prosechna igra koja je dobro uradjena.
POZDRAV

jel neko zna jel proverena informacija da resident evil 4 za pc uopste izlazi i kad?

pure je napisao(la):
Driveru, NFSMW sam uzeo za primer, mozhe bilo koja druga igra iz malo jache
izdavachke kuce (kvalitetnija igra) naslov nije bitan...

EA nije kvalitetna izdavachkaa kuca, vec najjacha izdavachka kuca, a nfs mw je djubre najobichnije...

Videcemo sta ce doneti PS3. Sa prezentacije PS3 sa poslednjeg E3-a (imam
sva 4 DVDa (PC, REVOLUTION, X-BOX360 i naravno PS3)), jedino me odushevo
realtime rendering Spidermen filma i GT4.

Ovo mi je dovoljno da te vishe ozbiljno ne shvatam..

Ako si imao prilike da vidish disk znash o chemu pricham, sve ostalo je da kazhem vec vidjeno. S obzirom na RAW power PS3-ojke ochekujem vishe od sony-ja.

Naravno da nisam video, niti znam neshto o PS3, volim da pricham ono shto bih zeleo za PS3..

@forsaken demon

Cena ima veze jer treba da poredis PC hardwer iz 2001 god sa PS2 a ne ovaj
danasnji.Tako da je stvar u tome kako bi se ti igrao na PC 2001 sad nove igre
a verovatno nikako ili slabo u tome je stvar.A sta izbace na PS2 danas na tom starom hardweru to je uspeh.Samo toliko.A ono za navijace ti si pominjao ne ja. :D

@G

Ressistance is FUTILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Poslednja izmena:
DRIVERU, NEMOJ da si toliko sujetan...,niko ti ne misli zlo.
Normalno je da nam se mishljenja razlikuju i da drugachije vidimo stvari.
EA jeste najjacha izdavachka kuca ali i kvalitetnija od nekih "ZH" klase,
( da sam rekao: Polifoni Digital, Konami, Capcom, Rare, mozhda bi me drugachije shvatio...).
To da li je NFSMW djubre ili ne je stvar subjektivne priride. Igre se prave namenski za odredjeno ciljno trzhishte. Mislim uporedi Super marija i GT4, a obe su se prodale u preko xxxx primeraka.
Pogreshno si me shvatio u vezi PS3...,Daleko od toga da prezentacija nije dobra i da nema shta da se vidi, da konzola nece biti HIT, ali ja sam sve tamo prikazano vec video kroz razne PC demoe;
Na primer HDR rendering ste mogli da vidite u real time demo-u
( DX9 Real-Time High-Dynamic Range Image-Based Lighting)
programera - Masaki Kawase - pre 3 GODINE...
Odushevio me je pokushaj spajanja real time renderinga
( kvaliteta animacije ) i pravog filma. Mozhda nije najsjajnije odradjeno ali je veliki iskorak napred ka MOVIELOOK igrama.

PS.
O tome kako ce IGRA izgledati, kako ce se pokretati kakav ce gameplay imati zavisi iskljuchivo od razvojnog tima programera koji je rade, a ne iskljuchivo od platforme...

Izvini ako sam te nekako uvredio to mi nije bila namera...

Pozdrav

Poslednja izmena:
Poenta cela priche je bash to. Sony uz sebe ima najbolje razvojne timove na svetu, chak i da nema najnapredniji hardver na trzishtu, a videcemo kakav ce biti kada se pojavi.

Shto se tiche HDRa, eno ga i u Wipeoutu na PSPu, ali to nije isto...

Sada, sada ni jedna konzola ne mozhe da zameni moj PC.

EnLight tower server, LC Power 550W, Msi K8N Neo2 Platinum, A64 3200+ Venice@2500, 2 x WD160 sata stripe raid, 2x512mb Infineon, Gainward 6800GT/Ultra, Intel 536,DVDRW Pioneer 109, CDRW Sony 52 +, Liteon 52 +, Philips 80W 5.1 sistem.

Vidim i zasto :D

:wave:

@G
Ressistance is FUTILE!!!!
:d

FUNNY, very funny

Svaki PES na PC-ju je sve manje zahtevan...PES 4 je bio zahtevniji od PES5, isto kao što je PES 3 bio zahtevniji od oba.
:trust: Aaaaaa mozda! sto lupetas?

Kažem samo da igram obe verzije i da ne vidim nikakvu prednost PS2 varijante, naprotiv.
najgore je to sto ti odbijas da vidis, kao i vecina ljudi...

PS Rulz :wave:

Shakal je napisao(la):
Svaki PES na PC-ju je sve manje zahtevan...PES 4 je bio zahtevniji od PES5, isto kao što je PES 3 bio zahtevniji od oba.
Aaaaaa mozda! sto lupetas?
Decko je potpuno upravu,i uopste ne lupeta.PES3 je dolazio na 2cd-a i bio je potpuno neigriv na mom celeronu 1.7 512ddr na kojem je PES4 opusteno radio.PES5 je jos optimizovaniji od PES4.
Cela ova rasprava itekako ima veze sa RE4 za PC :D

Poslednja izmena:
a kako je onda meni pes3 bolje radio na slabom kompu nego pes4 na jacem?
Isprobao sam jos na dva kompa pored mog i bio je isti slucaj...necu da se ubedjujem vise...

i sta je bilo na kraju oce li da izadje taj resident za pc ili ne?
je li presao neko resident4 na hard?Na soniju naravno...

:wave:

driver je napisao(la):
Ja ti kazem da se okom u vecini igara nikakvo usporenje, seckanje ne vidi. Znachi nema ono radi sve super i odjednom skoro stalo :) Kada gledash igru na Pcu framerate shalta bre po 50 gore dole, jednostavno vidish da je bottleneck svako parche hardvera, jer je neoptimizovano, hardver nije za to, vec je sve na silu napravljeno, jer kad je vec tu, zashto ne napraviti i igre za njega ;)

I aj dosta bre vishe o tome, na kraju ce ispasti da igre na PCu rade bolje, a stabilni framerate je na konzolama jedna od najpoznatijih stvari ;)

PES 4, PES 5, Virtua Tennis...framerate zakucan na 60 fps:a.

Silent Hill 2 framerate zakucan na 30 fps. Fahrenheit i Cold Fear nisam mjerio ali tipam da je izmedju 30-60 fps:a.

Sve navedeno igrano na max detaljima pri rezoluciji 1280x1024, sa 2xAA ili 4xAA. Sve izgleda i funkcionishe savrsheno. Naravno tu je i gamepad (XBOX controller S).

Ko nema dual analogni gamepad mislim da nema shta da diskutuje. :)

Takodje ima jedna opcija zvana "vsync"...trebala bi da bude na "on".

Za kraj dali treba da navedem da sam obazavaoc Resident Evil serijala ? RE2 na PC:u je neshto najbolje shto sam igrao do sada...

driver je napisao(la):
EA nije kvalitetna izdavachkaa kuca, vec najjacha izdavachka kuca, a nfs mw je djubre najobichnije...

To kaže čovek koji jedini na svetu tvrdi da je i Burnout serijal đubre :)

Short and sweet. We get official confirmation from Ubisoft that they'll be publishing Capcom's titles Resident Evil 4, Onimusha 3 and Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition for the PC. “Capcom has created fantastic universes which have become blockbuster franchises,” said Jay Cohen, vice president of publishing at Ubisoft. “Ubisoft is excited to be bringing three of the industry’s most innovative titles, including Resident Evil 4, which has been recognized by many publications and organizations as the best game of the year for 2005, to PC gamers around the world...

Da li sam nekome ulepsao dan :)

:) zar treba da pitas?

Imam samo jedno pitanje, zasto svi (ili barem velika vecina clanova ovog Foruma) plujete konzole i igre namenjene njima smatrajuci ih decijim ili inferiornim u odnosu na one sa PC-a, da bi sada te iste igre za konzole zeljno iscekivali da se pojave i za PC. Mislim da je to malo licemerno sa vase strane. ;)

Pozdrav. :wave:

Twi$teR je napisao(la):
Imam samo jedno pitanje, zasto svi (ili barem velika vecina clanova ovog Foruma) plujete konzole i igre namenjene njima smatrajuci ih decijim ili inferiornim u odnosu na one sa PC-a, da bi sada te iste igre za konzole zeljno iscekivali da se pojave i za PC. Mislim da je to malo licemerno sa vase strane. ;)

Pozdrav. :wave:
Proveri moje postove(i moje misljenje o konzolama u njima) prvo pre no sto me optuzis za licimerje,a i bilo kog drugog ustvari.
poz

Eh

Bicu srecan kad stigne i MGS 3 za pc ;)

Vidi se da dolazi sve na svoje mesto kad se PC igraci raduju portovima igara sa konzola.

Ljudi se radiju jednoj igri koja je pre izlazila za PC,tako da nevidim u cemu je problem.
Necu sigurno da se radujem igri u kojoj se pojavljuje 50CENT.

stavrik je napisao(la):
Necu sigurno da se radujem igri u kojoj se pojavljuje 50CENT.
:d
Nego ima li reci o hardverskoj zahtevnosti doticnih igara?

Vrh Dno