A1200. jel istina da se igra zakucava na prvom cinematicu pa da moras da uradis skip?
slazem se...ja sam uzivao igrajuci Re4 ali mislm da bi tu igru bilo smesno igrati sa misem i tastaturom, cela fora je bas u dzojpedu sa kojim cu svakao odigrati i PC verziju.
Ja sam toliko prizeljkivao RE4 za PC da je to neverovatno. Uzeleo sam se tog tipa igara jer ih nisam igrao gotovo od kraja Playstation 1 ere. Poslednje sto sam igrao je RE2 i tada je to za mene bilo nesto neverovatno dobro.
Ali...
Od tada je proslo mnogo vremena, PC igara i ko zna cega. Pre par nedelja sam uzeo na kratko od druga PS2 bas da bih probao/odigrao RE4.
Onda je usledio SHOCK - kad sam video igru, cinilo mi se da je vreme za capcom stalo pre 7-8 godina. Tu naravno ne mislim da grafiku itd, nego na kompletno izvodjenje SVEGA u igri. Ok, navikao sam na tastaturu i misa, ali igranje je bilo neverovatno neudobno iz mnogih drugih razloga. Nacin na koji se predmeti uzimaju, koriste, kombinuju...katastrofa. Ok, ovo je prica nekog ko poslednjih 8 godina igra samo na PC-u, ali ocekivao sam da se i u tom svetu stvari krecu malo drugacijim tokovima. Opsti utisak je bio kao da sam ponovo u 90 i nekoj.
Dodjes do prozora, pritisnes jedno dugme i iskocis uz neku najjadniju mogucu animaciju. Sve ovo moze da zvuci malo glupo, jer ne mogu bas da nadjem prave reci da opisem osecaj koji sam imao.
Sada tesko da mogu da zamislim da bih igrao takvu igru, mozda eventualno uz podrsku za tastaturu i misa i mnogo dobre volje...
Verujem da je po sredi cele ove price stari, neverovatno dobar utisak koji je ostao iz vremena od pre 7-8 godina, kada je sve bilo drugacije, pocev od mene, pa nadalje, a utisak ne zastareva.
Ne shvatajte ovo kao flame, jer je i meni zao sto je ovako....
PS: POTPUNO isto sam doziveo i igrajuci Metal Gear Solid 3 (ne napadajte odma', ne komentarisem pricu itd, nego sve ostalo)
A1200, kakva je grafika naspram Devil May Cry 3 SE PC porta? Jel barem u tom rangu?
Jel moguce da nema da se bira nivo tezine? Kada ukljucim start odmah udje u igru bez te opcije.
voleo bih da vidim takvu atmosferu u bilo kojoj igri na PCu.
voleo bih da vidim takvu atmosferu u bilo kojoj igri na PCu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari