Ja zaglavio posle farme gde moras da skupljas medaljone koji vise po drvecu i u stalama....neki chobani gurnu ogroman okrugli kamen-stenu niz brdo i ja trebam da trcim ispred nje.Lepo pritisnem desni ctrl i trcim ali me uvek kamen pregazi.Sta ovde dodjavola da radim?Moze pomoc?
Pozdrav...
Imam 2 verzije RE4...jedna ima 3 giga i na DVD-u je,a druga je na 2 CD-a i oko 1,3 giga...
O cemu se ovde radi bre...dal je moguce da se toliko kolichinski razlikuju ?
Koju da instaliram ?
POZ
ali s tim sem trenutka srece necete dobiti nista drugo sem gubitka prodavca na datom mestu
Ciatao sam da uskoro treba da se pojavi patch? Jel ce doneti nesto novo, neke graficke efekte ,senke i sl. ili mogu slobodno da krenem da igram ovu "golu" verziju?
Patch će doneti implementaciju specijalnih efekata, ali niko nije siguran kada će se pojaviti. Mnogi prognoziraju jun, zbog toga što tada izlazi US verzija. Inače, fanovi već rade modifikacije igre, odnosno zamenjuju originalne teksture kvalitetnijim. Za sada sve deluje super,samo je pitanje koliko će im trebati vremena da završe posao.
Grafika je skroz nebitna.I mislio sam da nema razlike.Jos jednom ponavljam,kome je ovo najbolji RE do sad taj nije video ni R od Resident Evil.Ista prica je bila i sa DMC3,svi je hvale,kao izlazi i za PC,kupim-ono igra za decu od 5 godina.
Neki link za eventualni mod?
Nisu, taman kako trebaEvo naidjoh na jednu stvar koja mi pojede živce. Naime i do sada sam par puta umirao posto nisam uspeo u stotinci da stisnem 1+3 ili 5+6, ali u borbi sa onim vojnikom to je strasno. Znaci pricamo i on mi zabode nož,a ja nisam stigao ni da beknem. Tako 3-4 puta. Mislim da su malo preterali sa ovim.
Nisu, taman kako treba..... Iz prve sam presao tog marinca.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari