Šta je novo?

Resident Evil 4 za PC

Kod mene se to ne dogadja.....jednostavno nichega nema..pretpostavljam da je bug...tako da odustajem od ove igre...

Poslednja izmena:
Ja zaglavio posle farme gde moras da skupljas medaljone koji vise po drvecu i u stalama....neki chobani gurnu ogroman okrugli kamen-stenu niz brdo i ja trebam da trcim ispred nje.Lepo pritisnem desni ctrl i trcim ali me uvek kamen pregazi.Sta ovde dodjavola da radim?Moze pomoc?

E, pa tu ti je Hugo fazon, znaci ... moras brzo pritiskati ctrl/trcanje ( u mom slucaju je bio space ) mada posle ces morati da evade-ujes kamen a to je po default kontrolama left shift i right shift, sve zavisi sta pise na ekranu, moze biti left shift i enter ... samo udri naizmenicno sto brze mozes.

pritiskao space+right ctrl sto sam brze mogao...i svasta probao ali jok...ma odustajem..j...ti igru kad je toliki smor za nebulozu kao sto je trcanje i sl.

Poslednja izmena:
Evo samo da dodam da je igrica do sada najbolja od svih dalova residenta i bar malo nakon pola godine nesto odigrao sa uzivanjem.

Divim se svakome ko moze da igra nesto sa takvim kontrolama. Mozda su i namerno napravili, da doprinese horor dozivljaju...

Pozdrav...
Imam 2 verzije RE4...jedna ima 3 giga i na DVD-u je,a druga je na 2 CD-a i oko 1,3 giga...
O cemu se ovde radi bre...dal je moguce da se toliko kolichinski razlikuju ?

Koju da instaliram ?
POZ

Pozdrav...
Imam 2 verzije RE4...jedna ima 3 giga i na DVD-u je,a druga je na 2 CD-a i oko 1,3 giga...
O cemu se ovde radi bre...dal je moguce da se toliko kolichinski razlikuju ?

Koju da instaliram ?
POZ

Pretpostavljam da je jedna verzija za azijsko trziste (nema zastite, samo sirov sadrzaj igre), i druga, koja je za evropsko trziste (sa securom zastitom, te daje prividno vecu kolicinu podataka) ...

Uzdravlje :bottle:

Poslednja izmena:
Ama šta fali kontrolama, na dual shocku je super. Ako izbace onaj patch biće sve ekstra. Inače, definitivno najbolja je PS2 verzija - jeste GameCube varijanta ima nešto bolju grafiku, ali na PS2 i PC-ju postoji grananje puteva i dodatne misije sa Adom.

Igru ne vredi igrati bez pad-a, jos je najbolje ako uzmete legendarni PS2 pad i pomocu adaptera koji kosta oko 600-700 din ga prikljucite na usb. Veliki ssam fan RE serijala i pratim ga od PSX, preko Dreamcast do PS2 konzole. Game Cube verzija mi je promakla iz razloga sto naci ovu konzolu kod nas je prava umetnost. O ovom delu nemam pojma sta da mislim, jednostavno sam iznenadjen, ubaceno je malo previse akcije na ustrb horor elemenata, igra me podseca na Parasite Eve koji je imao slican princip pnabavke opreme putem kupovine pomocu xp tj ovde kesa. Mada onaj jezivi prodavac je bas interesantan, pogotovo mi se dopada detalj sto mozete da mu prosvirate mozak ali s tim sem trenutka srece necete dobiti nista drugo sem gubitka prodavca na datom mestu. Igra je mogla biti malo manje akciona a zagonetke su....hm pa ima ih par ali su totalno lose odradjene i cesto nisu uslov za uspesan zavrsetak igre. Po mom misljenju Resident Evil Code Veronica je neprevazidjen i meni najbolji deo sa dosta inovacija u odnosu na prethodnike.

Taj prodavac mi je najjači lik u igri :)

Presao sam igru pre nekih nedelju dana i mogu reci da je zaista odlican survival horor. Ima dosta akcije, dosta oruzja, dosta bossova, traje taman koliko treba. Resident Evil 4 zaista zasluzuje paznju svakoga ko voli akcione horor igre.

Ciatao sam da uskoro treba da se pojavi patch? Jel ce doneti nesto novo, neke graficke efekte ,senke i sl. ili mogu slobodno da krenem da igram ovu "golu" verziju?

Ciatao sam da uskoro treba da se pojavi patch? Jel ce doneti nesto novo, neke graficke efekte ,senke i sl. ili mogu slobodno da krenem da igram ovu "golu" verziju?

To su samo nagadjanja, navodno procurela informacija od nekog iz UBI Soft-a. Ne znam koliko to moze biti verovatno ... A patch ce se desiti sigurno, samo ne znam da li ce i to sto napominjes biti njegov sadrzaj ...

Poslednja izmena:
Mozda patch pretvara poludele seljake u zombije?Ili donosi nove kombo udarce?:)
Necu vise da flejmujem,prokleti capcom.

Patch će doneti implementaciju specijalnih efekata, ali niko nije siguran kada će se pojaviti. Mnogi prognoziraju jun, zbog toga što tada izlazi US verzija. Inače, fanovi već rade modifikacije igre, odnosno zamenjuju originalne teksture kvalitetnijim. Za sada sve deluje super,samo je pitanje koliko će im trebati vremena da završe posao.

Patch će doneti implementaciju specijalnih efekata, ali niko nije siguran kada će se pojaviti. Mnogi prognoziraju jun, zbog toga što tada izlazi US verzija. Inače, fanovi već rade modifikacije igre, odnosno zamenjuju originalne teksture kvalitetnijim. Za sada sve deluje super,samo je pitanje koliko će im trebati vremena da završe posao.

Neki link za eventualni mod?

Grafika je skroz nebitna.I mislio sam da nema razlike.Jos jednom ponavljam,kome je ovo najbolji RE do sad taj nije video ni R od Resident Evil.Ista prica je bila i sa DMC3,svi je hvale,kao izlazi i za PC,kupim-ono igra za decu od 5 godina.

!? Cemu ovakav komentar? Znaci da nikome ko je voleo prva dva dela ne sme da se svidi cetvrti. Licno, za mene je kec neprevazidjen, ali mi je dvojika tezak krsh. Ovo mi dodje kao ok varijanta, neuporediva sa kecom, ali isto tako daleko iznad drugog dela. Trojika je tu negde sa ovom igrom. Niti smrdi, niti mirise.

Grafika je izuzetno bitna, specijalni efekti, zvuk ... sve to doprinosi atmosferi. Sta bi rekli da je film TROY sniman kamerom kojom je sniman Bolji Zivot, ili Srecni Ljudi, i bez dodatnih efekata? Rekli bi, Boze kakav Halmark, kakav krs... Nemojte vise te pateticne. Bitno je, bitno je, do dzadza je bitno ...

Evo i ja malo probavam. Mogu reći da nije loša (dobro dodje posle onolikih zombija). Nesviđa mi se što nema nekih težih zagonetki (ovo bi i dete predškolskog uzrasta rešilo)!!!

NAravno sa prvim rezidentom nemože da se poredi, ali ko što rekoh nije loš i treba odigrati!

Evo naidjoh na jednu stvar koja mi pojede živce. Naime i do sada sam par puta umirao posto nisam uspeo u stotinci da stisnem 1+3 ili 5+6, ali u borbi sa onim vojnikom to je strasno. Znaci pricamo i on mi zabode nož,a ja nisam stigao ni da beknem. Tako 3-4 puta. Mislim da su malo preterali sa ovim.

Evo naidjoh na jednu stvar koja mi pojede živce. Naime i do sada sam par puta umirao posto nisam uspeo u stotinci da stisnem 1+3 ili 5+6, ali u borbi sa onim vojnikom to je strasno. Znaci pricamo i on mi zabode nož,a ja nisam stigao ni da beknem. Tako 3-4 puta. Mislim da su malo preterali sa ovim.
Nisu, taman kako treba :p ..... Iz prve sam presao tog marinca.;)

Poslednja izmena:
Nisu, taman kako treba :p ..... Iz prve sam presao tog marinca.;)

Svaka ti čast, ti si onda izuzetan sa živcima! Evo ja sad prešao i imam ukupno 54 smrti (strašno). Nego može li iko da mi objasni onaj čudan kraj? Kako su se odjednom njih dvoje izlečili i što je ona žemska utekla sa njihovim lekom?!?

Iz istog razloga zasto DOS igrice nece da rade na XP-u! Probaj XP-SP2 compatibility mod!

napisao sam ti vec gore.
igra radi na visti!!!
probaj da promenis drivere ili instaliraj one sa xpa (naravno,time gubis aero).
meni je normalno radila na vistinim driverima.

Nazad
Vrh Dno