Šta je novo?

Redmi Note 12/Pro/Pro+

Sve ok,sad sam skenirao i pobrisao.Ali obratiću pažnju.Videću da li će sledeći mesec da mi skine ako sam odjavio.

Sve ok,sad sam skenirao i pobrisao.Ali obratiću pažnju.Videću da li će sledeći mesec da mi skine ako sam odjavio.
Može biti i 'ghost touch'.. Ukoliko se sumnja na to, prvo se skine sva zaštita sa ekrana i maska sa telefona, pa se posmatra par dana. Ukoliko nastavi da 'samostalno' radi neke stvari, onda je otišao ekran..
U tom slučaju, kod ovakvih telefona, popravka je neisplativa, što bi značilo - novi uređaj.
Imao sam takvo iskustvo na motoroli. Ako ti je backup na nalogu, onda nema problema. Ja sam morao da se pomučim da ručno prebacim podatke..

Znam da je sa strane ali da li ga koristiš? Mislim na otključavanje otiskom prsta.

Mislio sam da ne koristiš ništa pa zato i pitam. Kombinacija virtualnog senzora blizine, duplog klika za otključavanje i nekakve zaštite za ekran (ili samo prevlačenje za otključavanje) i džepa je odlična za dobijanje sedih. Za početak isključi opciju "dodirni dvaput za buđenje".

E uradio sam to juče pa ću da vidim jel funkcioniše.Hvala svima na pomoći!

Kod mene je cak 1.0.8.0.
Nisam primjetio neku razliku, vjerovatno nesto krpe bezbjednosti tice se

Sve zavisi od toga koji model telefona imaš..
Moj je '+' (MediaTek)

Moj + je isto 1.0.7.0UMOEUXM uzet preko yetela evropska verzija.
Tvoje je druga verzija MIXM za dugo trziste koje ima svoje verzije

Poslednja verzija za RN 12 pro je 1.0.8.0.UMOMIXM. (Global)
  • Updated the security patch to September 2024. Increased system security.

RN12Pro5G i dalje na 1.0.6.0.UMOEUXM

Nakon novembarskog update-a za '+' nema nikakvih problema.
Neka rn14pro+ bude samo ovakav (ne mora biti ništa bolji) i ja na njega prelazim kad dođe u yettel..

Nakon novembarskog update-a za '+' nema nikakvih problema.
Neka rn14pro+ bude samo ovakav (ne mora biti ništa bolji) i ja na njega prelazim kad dođe u yettel..
Nista ni ovaj update ne donosi novo osim bezbednosne zakrpe... Uskoro stize Hyper os 2 pa cemo videti vizuelne novine i ostala poboljsanja ili pogorsanja performansi...

U tom donjem srednjem segmentu kom defakto pripada ovaj model imaš generalno dve strategije sa identičnim ciljem:
1. Xiaomi i ekipa (to što si kupio - to ti je, i nećeš dobiti ništa više - do sledeće kupovine)
2. 'brend' ekipa (dobijaš skoro sve nove features ali, to radi usporeno i jadno k'o puž - do sledeće kupovine)

https://xiaomitime.com/how-to-bring-circle-to-search-to-all-xiaomi-devices-19004/
Ko zeli da na svom Xiaomi telefonu im opciju Circle to search. Ja sam instalirao na RN 12 pro i funkcionise odlicno. Ikonicu aplikacije sam ubacio u bocnu traku i tako je pokrecem. Ima opcija prevoda stranice, da zaokruzite nesto na odredjenoj stranici i tako pronadjete, kao i da pronadjete koja je pesma pustena na vasem tv ili radiju ili jednostavno odpevate deo pesme nakon cega vam izlazi trazena pesma...

Nazad
Vrh Dno