Sta ima veze gde je kupljen?🤔Strpljivo sam sačekao nekoliko dana da vidim kako diše ovaj junski update.
Znači fenomenalno!
Glatkoća i brzina rada potpuno netaknuti. Znači perfektni.
Baterija čini mi se još bolja.
Mislio sam da tu bolje više i ne može, s obzirom da mi je pre update-a već trajala skoro dva dana.
Ukoliko ste uređaj nabavili u yettel-u bez brige krenite u update jer, prvi utisci su više nego dobri.
Pogotovu kod kog provajdera.Sta ima veze gde je kupljen?🤔
Pre dva meseca sam instalirao hyperos 1.0.4.0 i posle update-a kamere su mi uzasne. Ima li jos ko ovaj problem?Ne, integrisano je u updater. Svaki put kada proveravaš da li je iskočio update za XEU OS ujedno proveravaš da li postoji update GPay modula, to je to.
Inače je izašao već novi stable update za EU ROM :
Pogledajte prilog 426030
Da li ti je interna memorija pretovarena?Pre dva meseca sam instalirao hyperos 1.0.4.0 i posle update-a kamere su mi uzasne. Ima li jos ko ovaj problem?
Pre dva meseca sam instalirao hyperos 1.0.4.0 i posle update-a kamere su mi uzasne. Ima li jos ko ovaj problem?
TakođeNemam nikakav problem sa kamerama (ni pre ni posle update-a)
Hvala drug. Već sam to pokusao ranije.Svojevremeno sam koristio jedan metod na rn10 pro.
Ako hoćeš da probaš, ukucaš u dialeru sledeće :
##86583##
Ne sećam se tačno koji feedback ti je znak da radi ali, ti ćeš se već snaći.
Mislim da je bitno da si za vreme kucanja ovog broja u dialer-u na kartici operatora za koji želiš da ti proradi volte..
I , naravno, sve radiš na sopstvenu odgovornost..
Hm, meni radi i kad su obe kartice u slotovima.Hvala drug. Već sam to pokusao ranije.
Ima za Xiaomi poseban code da se otkuljuca volte jer sakrivena sistemski.
Jedino me cudi na sim1 sakrivena a sim 2 nije.
Definitivno ne znam dal do telefona ili mreze,ne mogu da povezem. Jer na sim2 radi a sim1 nece i ako je sim1 prioritet za net.
Pokusao zamjena mjesta kartici,reset telefona, brisanje tj reset WiFi, Bluetooth konekcije,nista nije pomoglo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari