Šta je novo?

Redmi Note 12/Pro/Pro+

Desi se i meni sporadično ns Poco M6 Pro(RN13 Pro 4G) i užasno nervira. Ali nije često, a i kada se desi čini mi se da je samo na porukama u Instagram aplikaciji.

Pozdrav,gledam Redmi Note 12 Pro 5g treba dobije HyperOS 2.0 za kinesku verziju dal ce dobiti evropska verzija?

Kako evropski update-i najčešće nisu ni senka kineskih (ne samo po novotarijama nego ni po security-ju), ne znam da li treba da smo nestrpljivi ili da se zabrinemo!?

Kako evropski update-i najčešće nisu ni senka kineskih (ne samo po novotarijama nego ni po security-ju), ne znam da li treba da smo nestrpljivi ili da se zabrinemo!?
Ima smisla,znam da cu sledeci telefon gledati te stvari oko update xiaomi poprilicno nekorektan kad izadje uvek kasni jedan update

Ipak, ima brendova (u srednjem segmentu) koji su po tom pitanju mnogo gori. Jedan od njih je motorola. Kad se samo setim...To je bio debakl za debaklom.
Trenutno mi pažnju privlači Honor..
Recimo 200 i 400 serija..

Za 12 sati skinuo 64%, teško da je normalno. Koju verziju SW imaš? Kod mene je 1.0.18. global MIXM. RN 12 Pro 5G

Redmi note 12 pro 5G

Prilozi

• Screenshot_2025-04-28-15-19-20-046_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-04-28-15-19-20-046_com.android.settings.jpg
    51.5 KB · Pregleda: 24
Skinuo malo pre. Videćemo kako radi.

Prilozi

• 1000000790.jpg
    1000000790.jpg
    51 KB · Pregleda: 16
Ja imam taj custom EU rom, baziran na kineskom. Moja verzija je 1.0.3, za ovaj model telefona nema besplatne verzije, ako neko ima noviju neka javi.

Kako vam radi RN 12 Pro 5G posle ažuriranja? Za ovih 4-5 dana meni radi dobro, nema bržeg trošenja baterije što me najviše plašilo.

Vrh Dno