Meni radi normalno, mozda te konekcija zeza. Probaj da u podešavanjima aplikacija prekines rad Google Playa pa pokreni opet.Da li vam radi Google PlayStore?
Jeli u nekom prekidu rad ili je do mog Xiaomi telefona?
Kada pokusam da otvorim PlayStore, samo ulazi u neki loop mode. Nikako da ucita...
Ok. Skinuo mi unlock povezao telefon, logovao se u mi unlock aplikaciji i pise mi da dodjem opet za 167 sati. To sam pokusao u nedelju tako da 167 sati je prošlo danas uveče. Pokušao da odključam danas i piše mi da dodjem opet za 62 sata. U čemu je fora? Imam najnoviji mi unlock.@Pablo ista je procedura kao za većinu telefona od Android Lolipop pa nadalje. Otključaš bootloader preko Mi Unlock (bekapuj podatke, telefon se resetuje na fabrička podešavanja), flešuješ twrp pa preko twrp Magisk.
Pa kako? Prvo je pisalo dodji za 167 sati što sam uradio i onda još 62 sata? *** kupio sam telefon a više od nedelju dana ga ne mogu koristiti.Pa dodji za 62 sata, nije jos proslo.
Da u pravu si. Greška u koracima. 😁😂Kako proslo ako si napisao da si aktivirao u nedelju?
167sati je 7 dana a ti si posle 4 dana zakljucio da je proslo i ako ti lepo kaze da imas jos 2 i po dana.
mozes telefon normalno da koristis za to vreme
Hvala na odgovoru. Našao sam baš tu stavku koja me je mučila i od sad nema dozvolu. Nadam se da sam rešio problem. Ovo mi je prvi xiaomi pa ga još upoznajem. Još jednom hvala na odgovoru i svako dobro.Zašto ga gasiš uopšte? Na stranu to, svakako nije normalno da šalje poruke, to možeš isključiti (i naći krivca) u settings/privacy protection/sms.
Neznam šta imam. Ništa nisam podešavao naknadno. Samo sam ga uključio i počeo da ga koristim. Uradio sam ono što mi je Jericho napisao i nije rešilo problem.@sdušan ako imaš MIUI dialer/sms, onda vidi da li pokušava da ti aktivira Mi Message i isključi ako to ne želiš. Ukoliko je u pitanju Google dialer, moguće je da se radi o sličnoj situaciji, ali pošto sam zamenio fabrički za xiaomi.eu rom, ne mogu da ti dam adekvatan odgovor za to.
Mislim da jeste kod mene je telefon na srpskom. Mislim da je to to.To mi se pojavljuje i za privatnu karticu i za službenu kada je aktiviram. Sada ću da ga ugasim i ponovo upalim pa šaljem snimak ekrana.Je li to Xiaomi SIM activation service?
Je li to Xiaomi SIM activation service?
Ugasiću. Hvala na savetuTo se i meni dešavalo na Redmi Note 9 Pro. Lek je da ugasiš lociranje telefona u Mi nalogu na telefonu. Ostaje ti onda Goole Find My Phone aktivan, pa ako zatreba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari