Šta je novo?

Redmi Note 11

Da li vam radi Google PlayStore?
Jeli u nekom prekidu rad ili je do mog Xiaomi telefona?
Kada pokusam da otvorim PlayStore, samo ulazi u neki loop mode. Nikako da ucita...

Da li vam radi Google PlayStore?
Jeli u nekom prekidu rad ili je do mog Xiaomi telefona?
Kada pokusam da otvorim PlayStore, samo ulazi u neki loop mode. Nikako da ucita...
Meni radi normalno, mozda te konekcija zeza. Probaj da u podešavanjima aplikacija prekines rad Google Playa pa pokreni opet.

Problem koji ja imam, galerija mi crpi bateriju. Po netu videh da je problem sa Discordom, gde galerija konstantno pokusava da otvori neku sliku/video ali ne uspeva

Obrisao sam neke slike koje sam skidao sa Discorda, ali ako ne uspe to, sta jos mogu da uradim?

Prilozi

• Screenshot_2022-12-06-19-44-59-294_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-12-06-19-44-59-294_com.miui.securitycenter.jpg
    55.6 KB · Pregleda: 88
Izgleda da je brisanje nekih slika/videa sa Diskorda resilo problem, sad se telefon uopste ne greje niti bilo sta crpi bateriju

Ćao. Jel ima negde u ovom forumu tutorijal za root Redmi Note 11 Pro 5G 128 GB/8GB?

@Pablo ista je procedura kao za većinu telefona od Android Lolipop pa nadalje. Otključaš bootloader preko Mi Unlock (bekapuj podatke, telefon se resetuje na fabrička podešavanja), flešuješ twrp pa preko twrp Magisk.

@Pablo ista je procedura kao za većinu telefona od Android Lolipop pa nadalje. Otključaš bootloader preko Mi Unlock (bekapuj podatke, telefon se resetuje na fabrička podešavanja), flešuješ twrp pa preko twrp Magisk.
Ok. Skinuo mi unlock povezao telefon, logovao se u mi unlock aplikaciji i pise mi da dodjem opet za 167 sati. To sam pokusao u nedelju tako da 167 sati je prošlo danas uveče. Pokušao da odključam danas i piše mi da dodjem opet za 62 sata. U čemu je fora? Imam najnoviji mi unlock.

Pa dodji za 62 sata, nije jos proslo.

Kako proslo ako si napisao da si aktivirao u nedelju?

167sati je 7 dana a ti si posle 4 dana zakljucio da je proslo i ako ti lepo kaze da imas jos 2 i po dana.

mozes telefon normalno da koristis za to vreme
Da u pravu si. Greška u koracima. 😁😂

A što se tiče normalnog korišćenja - dok sve prebacim na njega ne isplati se sve to raditi i onda raditi faktory reset prilikom odkljucavanja.

Bekap na google sve i samo posle vratiš, nema šta mnogo da se "cimaš".

Verovatno sam dosadan ali malo sam zardjao u ovom polju 😁
Otključao sam bootloader i Goggle Pay više ne radi. Jel ima šanse da ga nekako da radi?
Sta je sa bankovnim aplikacijama? Jel rade one na otključanom / rootovanom telefonu?
Konkretno banka intesa?

Ili moram nekako da sakrivam root?

RaiPay i Gpay ne rade, ostalo sve radi kod mene. RN8pro sa otključanim BL, bez ruta

Imam problem sa 11s kada ga upalim uvek mi pokazuje sms pozicioniranje,neznam šta je to i gde se gasi. Svako jutro pošalje sms u Veliku Britaniju.

Zašto ga gasiš uopšte? Na stranu to, svakako nije normalno da šalje poruke, to možeš isključiti (i naći krivca) u settings/privacy protection/sms.

Zašto ga gasiš uopšte? Na stranu to, svakako nije normalno da šalje poruke, to možeš isključiti (i naći krivca) u settings/privacy protection/sms.
Hvala na odgovoru. Našao sam baš tu stavku koja me je mučila i od sad nema dozvolu. Nadam se da sam rešio problem. Ovo mi je prvi xiaomi pa ga još upoznajem. Još jednom hvala na odgovoru i svako dobro.

@sdušan ako imaš MIUI dialer/sms, onda vidi da li pokušava da ti aktivira Mi Message i isključi ako to ne želiš. Ukoliko je u pitanju Google dialer, moguće je da se radi o sličnoj situaciji, ali pošto sam zamenio fabrički za xiaomi.eu rom, ne mogu da ti dam adekvatan odgovor za to.

@sdušan ako imaš MIUI dialer/sms, onda vidi da li pokušava da ti aktivira Mi Message i isključi ako to ne želiš. Ukoliko je u pitanju Google dialer, moguće je da se radi o sličnoj situaciji, ali pošto sam zamenio fabrički za xiaomi.eu rom, ne mogu da ti dam adekvatan odgovor za to.
Neznam šta imam. Ništa nisam podešavao naknadno. Samo sam ga uključio i počeo da ga koristim. Uradio sam ono što mi je Jericho napisao i nije rešilo problem.
Je li to Xiaomi SIM activation service?
Mislim da jeste kod mene je telefon na srpskom. Mislim da je to to.To mi se pojavljuje i za privatnu karticu i za službenu kada je aktiviram. Sada ću da ga ugasim i ponovo upalim pa šaljem snimak ekrana.

Da, to je to. Za notifikacije mi je jasno, ali kako sam šalje sms-ove pojma nemam... Možeš notifikacije isključiti. Meni su se samo ta obaveštenja pojavljivala.

Hvala. Neka ostane,pojavi se samo kad ga upalim. Valjda će kad mi stigne android 12 da ga sredi.

Trebalo bi da se takva notifikacija pojavi kad ne uspe da pošalje taj sms (koji bi trebalo da pošalje samo jednom). A ovde kažeš da ti šalje sms-ove i javlja da nije uspelo. Zato mi nije jasno.

To se i meni dešavalo na Redmi Note 9 Pro. Lek je da ugasiš lociranje telefona u Mi nalogu na telefonu. Ostaje ti onda Goole Find My Phone aktivan, pa ako zatreba...

Interesuje me kada će dobiti android 12? Da li pomoglo da se uključi opcija prijema ažuriranja ranije? Telefon je uzet u a1.

Vrh Dno