Nadam se da je greska. I ja sam proveravao, ali ipak da pitam. Provericu sutra za svaki slucaj. Treba mi aparat za sledecu sredu/cetvrtak, obecao sam, a imam prostor da uzmem u A1. Hvala jos jednom!Greška kod njih. Piše na Mi Srbija i Mi Global da ima NFC a uradio sam ti i print screen kao dokaz.
Ne bih pričao napamet, imam taj model. Pitaj šta te zanima, tu smo da pomognemo.
Xiaomi Redmi Note 10 5G iz ponude A1 prodavnice ne podrzava NFC. Potvrdjeno mi je iz A1.Nadam se da je greska. I ja sam proveravao, ali ipak da pitam. Provericu sutra za svaki slucaj. Treba mi aparat za sledecu sredu/cetvrtak, obecao sam, a imam prostor da uzmem u A1. Hvala jos jednom!
Nema na cemu.Hvala za info. Ja sam svoj kupio preko prodavaca IT opreme, oznaka modela M2103K19G
Ja nemam takav problem,sve sljaka kao i prvog dana.Odjednom mi je pocela da se muti kamera, ocistio sam pozadi ali isto.
Kad slikam nesto dalje i ne vidi se toliko, na blizinu se oseti mutina.
Kao ovde na slici, vec malo dalje monitor izgledao kao da je sve ok iako se tu primeti blaga mutina, ali blizu se bas oseti.
Saveti?
Jes mi pao preksinoc pored kreveta ali to je sa po metra visine ako i toliko, tako da msm da to nije nista.Da nisi negde udario telefon skorije, ili ti je pao? Deluje kao da ne moze da promeni fokus.
Pa ako ne radi hoce samo da nemas tragove ostecenja po telefonu, ako imas ne racunaj garanciju.ja ga izudaram, ono radi kamera dobro, i posle se opet vrati, jod 10 dana je pod garancijom, hoce li privatit?
Samo Telegram saved messages samom sebi, do 2GB, sve zivo moze, nista drugo ti nije potrebno.Koristim trenutno RN10 Pro i uopste ne mogu da posaljem fajl putem Bluetooth-a. Primanje fajla nekada uspe nekada ne.
Da li je neko imao iskustva sa bluetooth problemom slanja fajlova/fotografija i ako jeste da li ste i kako resili problem. Resetovao sam podesavanja, restartovao telefon,uradio sve sem factory reseta sto sam nasao na internetu. Takodje, pokusao sam preko nekih Bluetooth aplikacija, isti je problem.
Hvala.
Svako ima svoje razloge zbog kojih je nesto najprihvatljivije u nekom trenutku. U mom slucaju, trebalo ie da posaljem fajl osobi preko blututa jer nisam zeleo da ta osoba ima ikakve moje kontakt podatke Mislio sam da mozes da pomognes. Naravno, nemam nista protiv tvog licnog misljenja.2023. je. Nije valjda da sa telefona na telefon saljes blututom?
Hvala.Samo Telegram saved messages samom sebi, do 2GB, sve zivo moze, nista drugo ti nije potrebno.
Hvala, pokusacu .Xender
Send files to TV
wetransfer.com
Xender
Send files to TV
wetransfer.com
EDIT : Nema sanse da se posalje fajl preko blututa. Normalno prima fajlove, slanje ne ide. Ne znam sta je u pitanju. Odustajem od trazenja resenja.Hvala, pokusacu .
Nego da li je neko resio ovaj problem sa blututom uopste u kako?
MIUI 13.0.15 global je. Mozda sam ja nesto zabrljao. Ne znam ni sta sam mogao da zabrljam kada nisam nista cackao u podesavanjima. Jedino nisam uradio factory reset. Valjda ce se srediti . Za sada sam odustao jer nista ne pomaze.Kod mene radi normalno, tj. sa ženinog RN 10 pro na moj Samsung.
Pokusao sam. Ne resava se. Hvala ti.Ajde probaj da ugasis WIFI i onda posaljes nesto preko BT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari