Šta je novo?

Redmi K30/K30 Pro

Meni isto za video poziv, ali i jedna slika mesecno, eventualno jedna u 3 meseca.:d

Nisam ni video. Ja cekam Zoom ali od njega ni traga ni glasa :D

Izgleda da je predstavljanje 12. maja za Evropu (Poco). Koga zanima, mene sa tom cenom vise ne zanima. :D

Poslednja izmena:
Prodace ukupno 5 sa tom cenom, pa cak ni Apple nije odlepio toliko sa cenama ove godine

Kakav fail u najavi, nerealno. Za sada u 2020.oj od Xiaomi-a iz prethodnih godina ni traga ni glasa....Cuj 650e, uz duzno postivanje Realme X50 Pro ima bolju kameru (chrisov video na tech tablets kanalu pogledati sa launch aoftverom) i ima 90hz ekran, jedino ta pilula ali bez pardona bih optostio.
Jos samo da use*u i Mi A4 i super....Mada ne bi me cudilo ni da ga eliminisu u potpunosti....

Poslednja izmena:
Prodace ukupno 5 sa tom cenom, pa cak ni Apple nije odlepio toliko sa cenama ove godine
Apple radi kontra, smanjuje cene ove godine - unapredili su osmicu i smanjili joj cenu za 50$, a manja 12ica će biti 50$ jeftinija od 11ice. Poco ni manje ni više nego duplo u odnosu na prethodnika. Prsli su totalno sa cenovnom politikom

Svi ćemo mi na ajfon za par godina koliko vidim. :d Android midrange 500-600e, neće da može, što bi rekao Šojić.
Smešna cena, neće se prodavati ni blizu F1.

Poludeli s cenama :)

Napredak u odnosu na proslu godinu isti kao i proslih godina, a cena podignuta duplo. Eno i LG Velvet, SD 765 i 60Hz ekran za 700e, ludilo.

Samsung i Apple mogu da traze 1000e za flagshipove (Samsung u Evropi ne racunam u telefon uopste, kamo li flagship), ostali 700-800e max (izuzetak OP 8 Pro kao najkompletniji telefon na globalnom trzistu) i high-midrange do 450e.

Svi ćemo mi na ajfon za par godina koliko vidim. :d Android midrange 500-600e, neće da može, što bi rekao Šojić.
Smešna cena, neće se prodavati ni blizu F1.
Ja vec poceo da pratim vesti o iP12, :d a i da zalazim u omrazeni mi deo foruma. Mi10 pro nepunih 1000e, a ovaj high-midrange 600e, pa nisu normalni.

Veruj mi i ja pratim vesti o 12. Najviše me zanima veća verzija jeftinijeg modela.
Baš sam se razočarao u Xiaomi ove godine, em im nisu neki telefoni, em su nabili cene maksimalno. A nemaš ni kod drugih neki izbor...

Eno gore info predstavljen novi Redmi K30 extreme edition 120Hz refresh ekran, najnoviji snap proecesor 768G za 280dolara u Kini

Predstavljen k30i 120Hz displej, SD765G

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Predstavljen k30i 120Hz displej, SD765G
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Kakvi su postali nece da daju sve vrhunsko u jedan tel. Ako ti da 120hz makne ti najjaci chipset SD865 a stavi ovaj 765 slabiji, ili ti da 90-120hz al ti neda amoled nego stavi lcd i itd.

SD765, 90 ili 120Hz sa dobrom baterijom je odlicna kombinacija(plus ako k30i moze da se spusti na 90hz, verovatno ce biti sa nekim update-om)Sigurno bolja po pitanju baterije nego sd865 i dodatni 5G modem.765 ima integrisan 5G modem i podrzava 5G SA i NSA. Ne treba mi nista bolje i jace, ali dizajn k30i mi se ne svidja, sa prednjim kamerama.

U kojoj formi će taj k30i stići do nas? Kao neki Poco? Pošto koliko vidim u odnosu na Poco x2 je 730 vs 765 ali sve ostalo isto...

Zanimljivo mi je ovo oko ovih kineskih telefona. na ovima novijima koji su bez band20 radi 3G mreza kod nas, zanima me da li ce raditi 5G kod nas ako se uzme neki od ovih kineskih varijanti?

Koliko ja znam, sto se tice tih telefona ta sub-6 5G podrazumeva globalni standard.

Mada ne vidim poentu 5G kod nas, jos...

Pitam zato sto sam procitao da ce xiaomi prestati proizvoditi 4G telefone, samo 5G . Pa ako bude 5G globalna onda nece biti problema kupovina ovih K modela npr iliti bez band 20

Koliko ja znam, sto se tice tih telefona ta sub-6 5G podrazumeva globalni standard.

Nije bas tako... Evo koje sve 5g band-ove ima Mi10:
1, 3, 7, 28, 77, 78 Sub6 - Global
1, 3, 41, 78, 79 SA/NSA - China

Tako da ce verovatno opet biti situacija kao sa 4g i band 20...

Sve su to nagsdjanja. Neki kazu da ce taj cc10 biti novi mi note .

Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk

Kamere su mu prosek. Niko ništa toliko pozitivno za njih nije rekao. Preko dana su ok, čim ponestane svetla isto slika kao i telefon od 200e..

Nazad
Vrh Dno