Poco F2 Pro (Redmi K30 Pro)
Gearbest is hiding the price for now, but that leaked a few days ago – in Europe it will be €600 or €650, depending on local taxes.
That’s close to double the €330 price tag of the original. Even the Redmi K30 Pro itself is €500 or so (though its not readily available in the West).
Apple radi kontra, smanjuje cene ove godine - unapredili su osmicu i smanjili joj cenu za 50$, a manja 12ica će biti 50$ jeftinija od 11ice. Poco ni manje ni više nego duplo u odnosu na prethodnika. Prsli su totalno sa cenovnom politikomProdace ukupno 5 sa tom cenom, pa cak ni Apple nije odlepio toliko sa cenama ove godine
Ja vec poceo da pratim vesti o iP12, :d a i da zalazim u omrazeni mi deo foruma. Mi10 pro nepunih 1000e, a ovaj high-midrange 600e, pa nisu normalni.Svi ćemo mi na ajfon za par godina koliko vidim. :d Android midrange 500-600e, neće da može, što bi rekao Šojić.
Smešna cena, neće se prodavati ni blizu F1.
Kakvi su postali nece da daju sve vrhunsko u jedan tel. Ako ti da 120hz makne ti najjaci chipset SD865 a stavi ovaj 765 slabiji, ili ti da 90-120hz al ti neda amoled nego stavi lcd i itd.Predstavljen k30i 120Hz displej, SD765G
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Koliko ja znam, sto se tice tih telefona ta sub-6 5G podrazumeva globalni standard.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari