Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

pregledao sam TW sajt i forum i nigde ne vidim da su izbacili drugi patch... Mozda je to za ljude sa deluxe verzijom, da bi dobili unlockove?

Nope, sada proverio

pregledao sam TW sajt i forum i nigde ne vidim da su izbacili drugi patch... Mozda je to za ljude sa deluxe verzijom, da bi dobili unlockove?

izguglaj drugi patch i videces da je bio i to sa onim stvarima navedenim na prosloj strani...

konacno je proradila i statistika, lvlovanje i sve to posle tog drugog patcha... konfuzija, ali ja srecan evo igra radi sve bolje i bolje

koliko ima aktivnih graca ovde ?

Pokušavam da budem aktivan ali padam u depresiju svaki dan jer mi je FPS u proseku 25. Mislim strašno.

Inače to sa prethodne strane je patcjh#1 (ako ne računamo onaj od 2GB na release-u).

Poslednja izmena:
bio je jedan manji od 20 mb, ali nebitno sve to

tips&tricks

- ako stisnete i drzite R videcete stanje municije
- da li znate da moze da se trci i unazad :)
- na MG-u ako pritisnete scroll (mouse 3), ispaljuje samo jedan metak
- sa shift dok stojite, dobijate jos malo zuma na iron sight-u itd :)

^to se sve pokupi na treningu , ako je neko od vas probao single player :)

inace ta poslednja stavka je zadrzavanje vazduha , kada i jos malo zumira , povecavajuci koncentraciju pri tom verovatno..

^+1

Bolje je za sve koji ovo igraju da prodju malo single player jer se igra tu odlicno savlada. :)

Poslednja izmena:
Pa sad ti ne pada kad si posle ko zna koliko sati skapirao osnovne cake koje si mogao odmah na pocetku treninga. :p

A de ces vsync na i ono malo bede od fps-a? :D

^^ +1 Nije tutorijal bzvz.

G, jesi znao da kada si na iron sightu i pomeras scroll, bazdaris nisan za vece daljine da ne moras da prebacujes nego gadjas direkt ;)

btw, u computer land-u je igra 1599 din sto je ispod svake cene napolju, za te pare vredi, s obzirom da ce igru da srede, plus modovi, tako da eto za malo *******cije u pauzama kad se ne bude igrao bf3 ili cod...

^ nista ti ram nece pomoci.

Meni gpu fizika stajala po defaultu , i dok cackanja po podesavanjima daju neke rezultate za sp , u multy je to tragikomicno. Meni se cini da su najveci problem lag i serveri , tj. neoptimizovan net code.

Preksinoc sam igrao na nekom serveru gde je radilo fantasticno , isto kao na onim yt klipovima koje je kacio zuloom. Dok je juce , situacija bila totalno drugacija.

Ja se nadam svakako da problem nije do mene. Sto se tice ugodnog igranja, gadjajte servere od 24-32 igraca i mape "Apartment" i "Spartanovka". Na njima klizi sa 60FPS-a. I ovi iz TW-a su priznali da problem prave neoptimizovane mape i da ih trenutno sredjuju.

posle malo igre, moram reci da je igra obecavala, ali, kretanje i glatkoca igre ni prineti starom cod 2... jeste sve ovo kao realizam ali posle nekog vremena malo te izmrcvari... no dobro, ima ko to voli... videcemo za 2 meseca mozda bude bolje...

ne kontam zasto nema killkama na vecini servera, kada 90% puta sto pogines, pogines sa vise od 100 m iz nekih pizdinaca... previse stekara ima... mislim ljudi se pristekaju sede i cekaju i onda onaj ko izgubi svo ljudstvo gubi... dough sve vise takvih partija igram i smara sve vise...

i brate mg koji je preterano precizan kada se prabaci na single... i ljude koje mrzi da uzmu anti tank gun cisto da roknu jedan tenk, treba banovati zauvek...

i tupavo je resen warning area... mislim zasto me pusta, da idem dalje ako nisu predvideli da se ide dalje, i posle 2 sekunde gines... i tako dok ispitas celu mapu smoris se ko pecurka

drugo, milion puta mi se desi da saigrac pored mene pogine cuvajuci jednu stranu, i ti nemas apsolutno nikakve teorije da skontas da je on poginuo... nekad se desi da vikne nesto pa da u zaru pucnjave dima i eksplozije skrenem pogled i vidim da je mrtav...

^ti bi da ti vikne "pazi Tihi , metak!"? :d

MG su po svojoj prirodi izuzetno precizna oruzja zato sto je princip za pravljenje njihovih cevi slican onom koji se koristi za pravljenje snajpera. Jedino sto su malo glomazniji od ostlog naoruzanja pa nisu bas tako prakticni i kompaktni za pucanje dok stojis.

Meni se to svidja kod ove igre , jer nisu sve vestacki izbalansirali kao u ostalim igrama. Pa boze , ako igras sa MG-em u ogromnoj si prednosti. Zato cemo da stavimo da ti treba vise metaka da ubijes iz MG , da vise rasipa (iako ovo prosto nije tacno) , i da generalno ostanes bez municije nakon 3 fraga. Mora se biti fer prema ostalim igracima , koji isto trpe drukcije vrste sankcija :p

Jednostavno ova igra nije tako pravljena od nule i ili ti se svidja ili ne. Jedina zamerka koju ja imam je ta neoptimizovanost i onaj brljivi bloom i braon-ilo koji su dominantni na svakoj stazi.

Ej G ne rejdžuj :) Mnogo je dobro ako se igra sa nekom VoIP komunikacijom (ingame ili TS3 recimo). Totalno drugačije iskustvo. Eto, ako nekim cudom izlece igru, mozemo da se skupimo, odavde sa foruma, na TS3 mog PR klana i da igramo. Napravio sam i sobu ali šta vredi kad imam 20 FPS-a :S

pa hteo bih nekakvu naznaku da je neko do mene umreo :) bar da se cuje nesto kako ga pogadja nesto, kako jauce, nesto nesto ...(zvuk je katastrofalan)

brate mili snajpovati sa mg-em preko cele mape preko iron sighta ... realnost nema sta i to zabavna!!! najveca efektivnost mg-a je izmedju 200 i 2000m u refalnoj paljbi, na tripodu u lezecem polozaju :p

MG rasipa u burstu, kako ne rasipa ? kada hodas i stojis normalno da ce da rasipa i treba da rasipa... jer je tezak skoro 20 kg :)

inace evo ga sledeci patch od 580 mb

developeri su rekli da su mape problem i da ce njih optimizovati
lag zbog pinga je uzasan jer ne postoji lag compensation ... pa imas one situacije kada zadjes za cosak i onda umres... i posto nema killcam-a onda bacas pasulj sta se desilo... posle duzeg vremena shvatis da je to zbog lagovanja... a sve je to poprilicno frustrirajuce...

edit: ne rejdzujem, igram svaki dan koliko stignem... samo ukazujem na neke sitnice i propuste

Poslednja izmena:
pa za lezeci polozaj i pricam , normalno da ce da rasipa ako ga koristis kao rambo :d

a to sa cele mape preko ironsight-a ... mogu samo misliti preko kakvih monitora/tv-a igraju ti ljudi :d

pa za lezeci polozaj i pricam , normalno da ce da rasipa ako ga koristis kao rambo :d

a to sa cele mape preko ironsight-a ... mogu samo misliti preko kakvih monitora/tv-a igraju ti ljudi :d

^ A koliko sam skontao, iron i nije dostupan ako MG nije u deploy statusu, a za to treba ili da legnes ili da ga naslonis na nesto + si veoma ranjiv kad si u deploy-u, pukne tintara za par sec. Elem jasno mi je sta tebi G smeta i mene nekad ponese atmosfera pa se zalećem kao indios i ginem ali čim malo pažljivije igram odmah je drugačija situacija. Tako mora da se igra, polako i oprezno. To sam apsolvirao na PR-u, tamo nema uopšte kill feed-a, pa možeš samo po broju kill-ova da znaš da li si nekog upucao (i to može da bude sa zakašnjenjem do 5 min ako nije give up-ovao odmah već čekao medika).

Inače sam primetio da kad pojačam detalje, lakše uočavam mrske mi protivnike?! Kad je sve na low mape totalno drugačije izgledaju i (obrnuto od svih FPS-ova) teže raspoznajem neprijatelja...

ma polako polako, klecim puzim sakrivam se provirim paf metak iz mg-a... ko sta odakle ko ce ga znati... posle promenis putanju kada ono isti tip se ustekao... previse stekanja (za koje je jedini lek dim, a na ruskoj strani squad leaderi sve neke pickice bez mozga :) )

i da, u pravu si, ovo je prva igra u kojoj sa visim detaljima u grafickim podesavanjima zapravo dobijas bolju preglednost (ne racunajuci bloom)

Evo malo organizovanije ekipe...

da to su iskusniji igraci protiv nubova ocigledno :)

primetih da sada ima sve veci broj boljih igraca i na ruskoj strani, sto sve cini mnogo interesantnijim

jos jedan propust: ako vidite negde samo deo protvnickog slema da viri, ako ne zapucate mrtvi ste... iako to podrazumeva da neprijatelj puca kroz zid, brdasce dok lezi ili neki zaklon, u ovoj igri je to normalno

Jel ima zaintersovanih da se organizujemo u squad pa da igramo zajedno, mozda cak i veceras?

^ lik sa PR TG se propisno izbrukao na pocetku klipa :p Da se ,kod mene ,onako ispromasuje na protivnika koji je par metara od njega leteo bi iz tima.

btw , sinoc su se igrale mnogo dobre partije. iako je bilo stekova , jednostavno ne mogu nista kada organizovano krene vas nekoliko. sada vec preozbiljno planiram da uzimem original , ali cu sacekati jos malo da vidim sta ce sledeci patch ispraviti. :)

E da , jedna zanimljivost sa sinocnih partija

Prilozi

• ROGame 2011-09-20 22-01-55-93.jpg
    ROGame 2011-09-20 22-01-55-93.jpg
    116.7 KB · Pregleda: 80
Poslednja izmena:
Vrh Dno