Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Tkodje imam problem sa FPS dropovima. Bez obzira da li je sve na low ili na high.

nemam pojma, meni je tako jadno radilo u beti da sam se smorio totalno... sada recimo radi normalno, ali ne cuva level-ovanje :( takodje nista od opreme iz digital deluxe verzije

na mapama bagova koliko ti dusa iste, pogledao sam i forume zvanicne, ono je stvarno tuzno :( toliko su dugo radili na igri i da em toliko lose radi graficki, em toliko prisutnih bagova da je to cudo jedno.... ovo ce biti ok za igranje za jedno 3-4 meseca

Izgleda :( Ali dobro, sto se mene tice, vredi sacekati. Igra je ekstremno zabavna i upravo onakva kakva sam ocekivao da ce biti. Akcenat na gunfight-u sa po jednim tenkom na obe strane. Bez perkova i rambo gluposti.

i meni je ekstra, a ljubitelj sam i rambo stila :D

Jel moz to da se igra sa tim tolikim bagovima?Jer ako se ceka jos mesec dana na ispravke vise je necu ni odigrati.

Noob pitanje : Single player misija postoji? Ili je samo multi?

Postoji i SP,a ujedno se i pojavila!

Jel moz to da se igra sa tim tolikim bagovima?Jer ako se ceka jos mesec dana na ispravke vise je necu ni odigrati.

ova igra ce da traje godinama, ne razumem zasto je ne bi igrali i za 2 meseca :)

igra ima SP, koji nisam probao, ali kazu da je kao vezba za botovima, a ne kampanja misije ovo ono

SP jeste u formatu kampanje. Tj pre svake mape imas mali uvod u bitku. Ali sama izvedba je sa botovima, kad te ubiju upadas u cizme sledeceg sq mate-a. Sve u svemu odlican uvod u MP.
Stvarno frustrira ovaj low FPS... Nadam se da ce uskoro izaci zakrpa.

Baš mi je krivo što imaju toliko problema pri lansiranju. Samo da ih srede što pre inače će review sajtovi biti nemilosrdni. Inače planiram da pazarim igru za tačno dve nedelje. Nadam se da će do tada bar performanse da srede! Majku mu pa to je UNREAL :(

:D

Isečak iz EULA

Tripwire Interactive would like to thank you for getting Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. We hope you enjoy the experience. But before you get started, we need to make some matters clear. When you paid for Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad you did not actually buy the game. What you bought was a license to use the software that comprises the game and its related materials. And that license is subject to the terms of this EULA. This EULA is a binding contract between you and Tripwire Interactive and its licensors, licensees and suppliers.

h7ZbA.jpg

koji likovi :d

and we tell your mom! :D

XD kraljevi su majke mi

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Jel vredi ovo skidati zbog single misija?

Ne

Jel vredi ovo skidati zbog single misija?

Ovo je kao i Bf serial originalno zamisljeno kao MultiPlayer, sp je tu samo kao prateca pojava, mozda uhodavanje na mehaniku same igre mada i to je najlakse uraditi online, stvarno nema svrhe kao ni bf da se skida zbog sp.

Verovatno ce biti zbudzen MP preko tunnglea tako da....

cim ima podrsku za lan ... ko zna kako ce biti krkovano igranje kada mora da usledi patchevi i mape i ko zna sta jos :)

najavili su dlc besplatne uz igru

Moze da se igra single player, prva kampanja je iz pogleda Nemaca... a inace, nije klasicna kampanja vec vise jurcanja za objektivima i zauzimanjem teritorija, mada je igrivo. A ono sto jedino sprecava vecu igrivost su ocajne performanse ove UE3 skalamerije. Stvarno je bas veoma mali fps za onakav izgled igre i njenu detaljnost.

cim ima podrsku za lan ... ko zna kako ce biti krkovano igranje kada mora da usledi patchevi i mape i ko zna sta jos :)

najavili su dlc besplatne uz igru

U principu i nisu DLC-ovi nego modovi posto ih ne prave momci iz TW nego 3 moderske ekipe za 3 moda. Ja od toga ocekujem vise nego od vanile :) Recimo u RO1 postoji Darkest Hour, odlican mod koji je po mnogima kvalitetniji od vanile

pazi sada kada je poceo da me izbacuje na desktop sa appcrash dijagnozom, pa pukne veza sa serverom, pa nema nista u browseru, pa nestane ton... i svaki put izgubim zivce... idi bre... taman udjem a ono menja mapu... pa neka nova mapa dok se snadjem, u medjuvremenu pukne... najbolje da izbrisem igru i postedim sebe muka u sledecih bar mesec dana

G bre poslao sam ti zahtev za prijatelja na stimu prihvati me che srb

Poslednja izmena:
Ja krenuo malo i zaglavih na vezbama pri bacanju bombi,prica sta da stisnem i opet nece.Ubacim granate u ona tri bunkera i nista.Jel to samo kod mene problem ili je igrica bagovita?

Verovatno nisi slusao sta treba da uradis. Prvo bacis granatu ispred tebe u onu rupu na midle mouse, pa tek posle ces da ubacujes granate u bunkere.

***e koja tragedija kako lose igra radi... i jos pc only. :S:

Na pc zalost vise se odusevim kada vidim da je igra multiplatform jer znam da i opet jak pc ima da skrsi to sa konzola. Ovde je tragedija sto ono sto je za pc opet ni na njemu ne radi kako treba... klasican "istocno-blokovski" fazon pravljenja igara, Cryostasis mi je odlicno urezan u secanju, mada i ovo je mozda trenutni sampion jer od UE3 napraviti da ovako katastrofalno radi je stvarno za golemu pohvalu. :D

ocaj
neoptimizovano, ai?(doduse, samo sam single peglao), smrt niotkuda
i jos ne izgleda...
zvuk je takodje ocajan
total fail po meni

Poslednja izmena:
Ima igra potencijala, vidi se, ali kad ni na low na kome izgleda bas jadno, ne mogu da se odlepim od 30 fps-a na pc only igri konzolaske grafike, onda stvarno treba udariti etiketu FAIL. Mogu misliti kako li je tek u multiju gde je svaki frejm veoma vazan, mada i vidim na njihovom forumu frustracije kupaca...

Vrh Dno