G!!!
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 780
Moja oprema
- Laptop
- HP Spectre x360
- Mobilni telefon
- s24u
- Steam
- mocnijogurt
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
pa paz sa metar omasiti automatskom puskom metu velicine coveka
je malko smesno, ako cemo tako vec ... tu vec malo smrdi ... ok je to za napucavanje sa 5-10-15-30 m... ali ovde nije u pitanju recoil, vec prosto onemogucavanje da nekog ubijes iz blizine na takav nacin... i ok, kao sto rekoh naviknuti se na to je lako, ali nemojmo o tome da je to super idealno genijalno resenje kada nije
ono pucanje iza zaklona je poprilicno beskorisno takodje...
sto se tice mapa, ovde u beti su poprilicno siromasne jednostavne, bez nekakvih posebnih iznenadjenja, ko prvi dotrci i zauzme dobru poziciju tesko ga je odatle skinuti... mada opet, to je sve onako furiozno, jer i dalje retko ko slusa squad lidere, ne igra se sa mikrofonom i sluskama i tome slicno, ljudi ne kapiraju sto je poenta igre (i ja se zbunim s vremena na vreme), pa samo stoje/leze po coskovima zaklonima i pljevaju na daljinu...
sto se tice mapa, ovde u beti su poprilicno siromasne jednostavne, bez nekakvih posebnih iznenadjenja, ko prvi dotrci i zauzme dobru poziciju tesko ga je odatle skinuti... mada opet, to je sve onako furiozno, jer i dalje retko ko slusa squad lidere, ne igra se sa mikrofonom i sluskama i tome slicno, ljudi ne kapiraju sto je poenta igre (i ja se zbunim s vremena na vreme), pa samo stoje/leze po coskovima zaklonima i pljevaju na daljinu...