Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

LOL kakav review... ovo je bas propaganda. :D

Bas me interesuje kakvi ce "normalni" review-i da izadju... da je ea, ubisoft, activision izdavac ove igre osecam da bi igra bila univerzalno popljuvana.

Ima igra potencijala, vidi se, ali kad ni na low na kome izgleda bas jadno, ne mogu da se odlepim od 30 fps-a na pc only igri konzolaske grafike, onda stvarno treba udariti etiketu FAIL. Mogu misliti kako li je tek u multiju gde je svaki frejm veoma vazan, mada i vidim na njihovom forumu frustracije kupaca...

Cekaj M, evo bas sam veceras igrao dobrih 3 sata MP i ne mogu da kazem da je FAIL ni u jednom aspektu gameplay-a... Tacno je da postoji problem sa optimizacijom ali mislim da ce to biti vrlo brzo sredjeno. Svi ostali aspekti MP-a rade prilicno dobro.

Inace pokusajte da u procesima podesite na high prioritet meni je prilicno pomoglo.

Ja sam sinoć konačno odigrao par sati sa podešavanjima na ultra i fps mi je zakucan na 60, za unreal engine igra izgleda sasvim korektno (mada meni i prvi deo i dalje izgleda dobro), jedino mi se ne sviđaju ovi blur efekti pa razmišljam da ih isključim.

Cekaj M, evo bas sam veceras igrao dobrih 3 sata MP i ne mogu da kazem da je FAIL ni u jednom aspektu gameplay-a... Tacno je da postoji problem sa optimizacijom ali mislim da ce to biti vrlo brzo sredjeno. Svi ostali aspekti MP-a rade prilicno dobro.

Inace pokusajte da u procesima podesite na high prioritet meni je prilicno pomoglo.

Ne kazem ja za gameplay da je fail, pa ja prvi cekam neki ww2 shooter i neku multi pucacinu bez ikakvih perkova, pojacanja i ostalih unbalanced gluposti, vec kazem za samu igru i odnos developera prema njoj. Ovde je problem sto je developer ujedno i izdavac, dakle neko kome termin igre nije prioritet i koji kao da je namerno zazmurio na performanse bete i takvu istu igru pustio kasnije u prodaju umesto da sve to na vreme odlozi i pokusa da ispravi. A koliko mi se cini ako nisu znali ni betu da isprave ko zna koliko ce im trebati ovo sve da isprave. Prosto me fascinira da neko ovako uspe da zasere ue3 igru, ajde razumem i Bohemiu koji kada razvijaju svoj engine i prave nesto megalomanski pa ne radi u startu i ima tonu bagova, ali ovde je engine toliko "rasprostranjen" i izucen od strane developera da je stvarno tragedija videti ovako nesto. Nisam kupac igre, niti sada zelim kada je vidim u ovakvom alpha stanju, ali sramota je od strane developera da se ovako sprda sa fanovima i nekim koji su u stanju da totalno zazmure na sve verujuci u njih. Vredi ovu igru igrati tek kada developer prizna greske, ispravi bagove i neopisive performanse, a za to sve cemo tek videti sta ce biti...

Probah i ja i posle pola sata nemam vise volju da igram.

ne znam,ne mogu da igram igricu.Ima Ruska i Njemacka kampanja.Ruska je jedina otkjucana ali nema misija.Jel igra neko SP kampanju?

Evo uspeo sam da odigram jedno 2 sata.
Ne svida mi se to sto laguje strasno na serverima,blur efekat vatre i to sto su nemci i rusi govore engleski. Valjda ce neki patch uskoro...

O da i to sto igra ume da se srusi bez razloga!!

Poslednja izmena:
Bio update... FPS (meni) i dalje ispod 30 na medium/low :sceptic:

Ja igram na low ali fps je sigurno preko 50. Nego da li je neko primetio da ono posle igranja nekog matcha, da igra ne zapamti killove sa tim oruzijem?

ja sam lvl 3 sa ppsh-om i nisam jos otkljucao onaj dobosh okvir, a tamo pise da bi trebalo na lvl 2 vec da ga imam... Igrash sve na low?

Da zbog fps-a. A sada mi se desilo najvece ludilo, naime ja sam bio 4 lvl i igra nije registrovala nijedan kill nijedan xp i nakon pola sata puf ja sam 28 lvl. Pri cemu acc sa sniperom je 733 % a nisam jos ni video snajper u igri :D

Radi i narodna verzija... inace, ne znam kojim principom ali igra mi je kocila u pocetku mape i onda posle par minuta proradila na 50-60 fps-a i to je bilo medium high sa FXAA u mapi sa 64 igraca. Tragedija kako je ovo neoptimizovano, lag je katastrofalan plus neka nenormalna usporenja koja pogadjaju sve igrace. BTW, svidja mi se rokanje, jeste stekanje, ali stari dobri rifle one shot one kill. :D

Update includes:

- fixing the day 1 unlocks not working (Note: there still appears to be some cases where unlocks do not appear, but the major reason for them not working has been fixed. We’ll continue working on the other issues with the unlocks and get that out asap).
- Improved framerate to reduce hitching/dropping when artillery explodes
- spawn menu looping bug fixed
- various crash fixes
- decreased AI MG accuracy for vehicle AI
- Added a system so outdated servers should no longer show in the server browser (so make sure and update so people can find your servers)

Izgleda da dosta ljudi ima problem sa zvukom (da potpuno nestane posle jednog match-a) i sa rankom. Izgleda da ce biti update jos jedan u skorije vreme i ima da restartuju rank/stats

Stvarno strasno, razmisljao sam o kupovini i cinilo mi se na onim snimcima da je relativno ispeglano ali strasno ..

pegla se polako, nista ne brinite :)

Ovo:

I ono sto ja igram su dve razlicite igre...

da tu izgleda jako dobro. nista poslusacu vas , vidimo se tek za koji mesec onda.

ljudi se stekaju jer ne znaju koja je poenta igre, i da ubistvima dobijas mnogo manje nego osvajanjem teritorija

k/d u ovoj igri uopste nije stavka, tako da ti sto se stekaju su obicno teski nubovi koji zapravo ne znaju o camu je igra... kada skapiras da ce taj sto se negde ustekao biti mrtav za minut ili dva svejedno ti je posle...

teamplay je ovde bitan, flenkovanje, dimne bombe, zaklon, zaleganje, menjanje pozicija, pokrivati saigrace i tako dalje i tako blize... ni u jednoj mp igri to nisam video i doziveo, na public serverima osim ovde... e sad sto nije stalno tako, sve zavisi od ekipe na serveru.... p e da, ja sam teski nub ali polako se uigravam

p.s. meni igra izgleda lepse nego na yt snimku, ako je to uopste nesto bitno... posle zadnjeg patcha radi primetno bolje

ja ljudi nemam pojma sta vi kukate kad meni radi odlicno. sinoc malo igrao online i nikakav problem tehnicke prirode nisam imao. u stvari lazem ... secnulo mi je malo kada sam respawn-ovao jednom prilikom :p

izvodjenje je super , grafika osrednja mada ona nije ni toliko bitna , zvuk isto dobar (na surround).

stvarno ne znam zasto i kakve vi probleme imate. ste probali da nakon instalacije , instalirate i UE3Redist.exe?

ma ja sam igrao bez patcha. ispalo je da sam igrao na dobrom serveru , evo danas sve lag krsevi preko 200ms , sacuvaj boze koliko drukcije iskustvo :S:

Koji patch? Kod mene je ista verzija, a i na TW zavnicnom sajtu ne vidim da je bio patch #2?

@Perce u smislu dobrog FPS-a...

Poslednja izmena:
frame per second ili first person shooter? :)

Mislim da je Rerna63 mislio na domacinski patch...

Ne nego kada sam upalio jutros steam, skidao je patch jedno 10 min (a brzina skidanja je 750 kb/s). I danas kada sam uzeo da odigram nisam imao onaj odvratan bug da mi nestane zvuk nakon match-a.

frame per second ili first person shooter? :)

Mislim da je Rerna63 mislio na domacinski patch...

U smislu Frame Per Second :) Stavim sve na low i imam 20 - 35 FPS-a stavim sve na medium i ukljucim senke na high i teksture na high i imam isto FPS-a. Nadam se da ce rersiti ovo, stavrno mi se igra RO.

@Rerna To je stari i jedini patch za sada...

Poslednja izmena:
er ljudi, meni je skidao drugi patch... i posle toga su mi se otkljucale digital deluxe stvari

Vrh Dno