Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

dbzao hehehe da, kao da je nišanio drvenom rukom :) Ne može on da leti iz tima, on je SQleader :p

najbolje da se drzi on onda politike i taktiiziranja a a ostavi nekom drugom da puca :d

Evo ja se javljam moj steamid je dulika63 pa me dodajte i javite se

Ti si me već dodao juče, ali si nonstop na 64p serverima a ja tamo imam stabilnih 11 FPS-a :smash:

Zbog vise exp :D Mada priznajem bolji match je kada ima manje igraca.

ja se lepo izigrah danas :) po prvi put sam bio prvi na listi i po nekoliko puta WOOHO! :p samo cuvajte se slemova koji vire iz zemlje :d

u svakom slucaju - mocnijogurt

trebace nam dan dva da se skupimo svi i organizujemo :)

Kada ćete igrati? Večeras maybe?

moze veceras :)

p.s. sinoc sam imao neprijatnost, obidjem malo pridjem saveznicima sa ledja, kroz podrum ovo ono, prisunjam se, kad dva lika cuce, spucam 3 metka prvom u ledja, i jedan metak drugom u glavu... drugi padne mrtav, a prvi se okrene i rokne me... exit hvala lepo dovidjenja... na igri ce morati da se poradi mnogo mnogo...

^taj prvi je mozda riknuo kasnije. zavisi u sta si ga pogodio. :p

Bugovitiju igru u zivotu nisam igrao.

- Povremeni problemi sa fps-om na OC'ed GTX 580
- Zvuk svakih par partija nestane ( i to od kada su izbacili ovaj patch koji kao donosi sound fix, a to tada nisam ni imao probleme sa zvukom )
- Server browser pola puta nece ni da ocita servere, pa moram ponovo da ulazim u igru
- Statistika... ne mogu da verujem da su ovo uspeli da uprskaju /facepalm . Prvi dan kada je igra izasla, imao sam vec preko 4000k i preko 30-40 unistenih tenkova
- CTD/ bugovi
- Jeste da sam igru uzeo zbog MP-a, ali botovi u SP kampanji su za smehotres

Nista... mene igra nece videti na par nedelja dok ne srede ovo brdo problema.

****** ti komp, šta da ti kažem... Meni leti na laptopu...

:D

Inače, neko postovao cenu od 16€ za igru, ja znam gde ima jeftinije :O

****** ti komp, šta da ti kažem... Meni leti na laptopu...

:D

Inače, neko postovao cenu od 16€ za igru, ja znam gde ima jeftinije :O

Ja igram ovo sa medium/high podešavanjima:

Crysis engine + jedno 6x vece mape, smena dana i noći, vremenski uslovi različiti itd. I sve radi stabilno...

Na RO2 jedva izvlačim 30 FPS-a. Tako da nema to veze sa računarom.

Poslednja izmena:
Evo sta je lik iz TW-a rekao:

Sorry guys you can't have it both ways. Either we cut down detail in the levels and it runs better for a wider range of people, or we leave the detail and then everyone complains about "OMG this game doesn't run as good as every other game I play that just happens to be a console port with low detail." And unfortunately, another symptom of almost all recent shooters being console ports is everyone just cranks there graphics up to Ultra no matter what hardware they have, then come crying to us that the game doesn't run very good on their 3-5 year old hardware. This being due to the fact that games designed to run on 5 year old console hardware usually run awesome on 5 year old machines on the highest settings.

Sorry to be blunt, but sometimes I have to

What...the... ****

Cekaj, vise mi nije nista jasno. Ne znaju kako da srede problem sa perfomansama, i zbog onih kojima igra ne radi na ultra dobro ( a imaju single core i graficku od pre 5 godina ) oni ce da smanje detalje u igri?

Ovo jos nisam video.

Evo sta je lik iz TW-a rekao:

Sorry guys you can't have it both ways. Either we cut down detail in the levels and it runs better for a wider range of people, or we leave the detail and then everyone complains about "OMG this game doesn't run as good as every other game I play that just happens to be a console port with low detail." And unfortunately, another symptom of almost all recent shooters being console ports is everyone just cranks there graphics up to Ultra no matter what hardware they have, then come crying to us that the game doesn't run very good on their 3-5 year old hardware. This being due to the fact that games designed to run on 5 year old console hardware usually run awesome on 5 year old machines on the highest settings.

Sorry to be blunt, but sometimes I have to

What...the... ****

Cekaj, vise mi nije nista jasno. Ne znaju kako da srede problem sa perfomansama, i zbog onih kojima igra ne radi na ultra dobro ( a imaju single core i graficku od pre 5 godina ) oni ce da smanje detalje u igri?

Ovo jos nisam video.

Da ali ja ne znam šta oni smatraju za 3-5 god stare konfiguracije? Kao ovo je PC only a igra izgleda previše prosečno (grafički) da bi bila toliko zahtevna... Ovo je najgori izgovor developera ikada!! U ostalom, nemamo problem samo mi, sa starijim mašinama, već i oni sa SLI i I7 i slično...

http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=65724

Post 11 u ovoj temi.

Ovo je sramota. Nisam neki ''graphics-whore'' pa da placem zato sto ce grafika biti losija, nego ne mogu da verujem da su toliko nesposobni.

I sta sad... ako ne srede statistiku bice u fazonu " Who gives a **** about statistic, we don't need it. Oh look, we can't fix the sound... oh, lolz, you don't need sound in a game anyway"

Ajde da igra i izgleda na nesto, ali grafika sa tehnicke strane je ispod proseka, i oni jos vise planiraju da je oskrnave. Nevidjen neprofesionalizam.

* ceka se BF3 izgleda

Ma ni sramota nije dovoljna rec za ovu katastrofu...

A najgora stvar je sto se sprdaju na racun portova sa konzola, a i ubedljivo najgori port sa konzole ove godine, Dead Island, radi daleko bolje nego ovo.

Najgore od svega je što se iz meseca umesec ponavlja ista prica, izađe beta za igru, sve radi tip-top. Kupiš igru i onda ta igra ne radi... Jel ovo neka zavera?

Ma nije zavera, nego je problem sto je ovaj developer nesposoban da barata sa ue3 a nece da prizna. Zamisli oni su i izdavaci i od one bangave bete umesto da odloze oni namerno puste u prodaju. I jos ima lik ovako smelosti da se pojavi i da napusava ljude koji od njega kupuju i jos uz to se vadi na prozivanje konzolnih portova koji gotovo svi bolje rade nego ovo ****** a u vecini slucajeva izgledaju isto ili bolje.

Da, definitivno ne umeju da srede ovaj problem, to me i plaši...

Dobro je sto su ljudi toliko ispljuvali a i sama cinjenica da ovo igra radi na UE 3 je stvarno sramota. Meni je na staroj 8800 gt Mirrors Edge radio na max i odusevio me sa detaljima. Sto ne pozovu neke ljude koji imaju iskustva sa UE 3 da to srede.

Oni planiraju da "smanjuju grafiku" umesto da je optimizuju LOL

Tek sad mi se ponovo ovo igra kad vidim ovu tragediju. Jeste MOHA jedna od prvih verzija UE3 ali zato ovo ne izgleda nista bolje sa gomilom onog bezveznog postprocesinga nego li MOHA koja je letella na 1920 sa sigurno 70-80fps-a na 8800gt i x2 procesorom za razliku od ovog krsha koji je radi kao 2 Krajzisa odjednom.

ja ne vidim da su oni rekli da ce da smanjuju grafiku. koliko sam ja razumeo ili da smanje detalje na grafici ili da ostave isto... naravno opravdanje im nije nikakvo

mislim da je ovo prva UE3 igra sa ovim tipom mapa... jeste li bre vi videli koliko u pavlov's house ima spratova, zgrada, podruma, soba prozora, prolaza, prostranstava ... a unutrua boga mi ima dooooosta detalja (i previse za ovaj tip igre ako se ja pitam) nije ni cudo sto sve stuca i koci

mislim da su pogresili u territory modu sto nisu iscepkali mape na malo manje celine... ja sam u pocetku totalno drugacije skapirao ceo taj mod ... i sto nisu podesili lepo mape na 64p i 32p, a ne ovako sve skrkano

moha je presmesna sa grafikom :) nemojte preterivati

Poslednja izmena:
Nie šija nego vrat, u svakom slučaju će da izgleda još ružnije zarad FPS-a...

Bas bi voleo da cujem misljenje o svemu ovome naseg kolege forumasa sto je spamovao sve zive teme u ovom podforumu sa pricom o RO2 :D

Mene uopste ne iznenadjuje. UE3 jednostavno nije za velike mape i tacka...

Spamovao sam i ja (ako se ovo ne odnosi na mene :)). Ali priznajem grešku. Tačnije, malo ljudi ovde ima pritužbe na to koliko je igra/gameplay zanimljiv i kvalitetan ali sa tehničke strane :smash: A to nismo mogli znati do release-a...

^^Ma zezam se ja malo, nisam ni mislio na tebe, nebitno :)

Steta zaista...

jebg, meni radi skroz korektno... nisam merio fps, nisam ga merio ima sigurno 4-5 godina u igrama :) prosto ili radi ili ne radi... kada ne radi znaci da je vreme za uprade ako ne pomogne tweak ili dva :)

Nazad
Vrh Dno