Pa ako te bas toliko interesuje, imas toliko toga na YT da mozes naci sve, ali ne, lakse je ziveti u zabludi.
Evo ti jedna od ja ne znam koliko misija:
Pa druze u tom slucaju odigraj igru, daj joj sansu pa ces imati i celokupnu pricu a ne da trazis da ti je neko preprica.Imas sve na yt, i ono sto znas i ono sto ne znas.
Moj zahtev je bio da se vi setite te price koja je toliko dobra da ste eto vec zaboravili. A dobar deo je igrao igru skoro i kukao kako da predju neke stvari cak.
taj konkretni klip sto si okacio je izvedba obracuna, tu nema price (koja je prica - banda krece u obracun, bang bang, ouch ouch?) i to je ono sto vi morate da naucite da razlikujete.
Samo krale i ubijale. Yeehaaa dang whata hell of a story right there, partna`...A šta su inače radile bande na Divljem zapadu?
Ma samo se setio da je bilo neke misije sa pucnjavom po mraku kao momenat koji je bio dobar zbog izvedbe a NE zbog price jer se radi o klasicnoj osveti. Nista zanimljivo pomena tu nema sto se price tice da kazes wow, e ovo jos nisam video, kako li im je uopste palo na pamet, ili - kakav rasplet dobadjaja.Odličan primer zašto je priča slaba...
Mislim da se priča i izvedba ne mogu razdvajati. Ima toliko dobrih filmova, serija i igara koji imaju dobru priču ali izvedba loša i obrnuto. Npr večeraš sam gledao Odiseju i priča filma je povratak kući Odiseja. Izvedba odlična samim tim i priča dobija na značaju. Da ne pominjem neke poznate filmske klasike kod kojih je priča poprilično jednostavna ali kad se spoji sa odličnom izvedbom dobijamo remek delo.Dobro ajde bez guglanja, i iz glave, sad svi vi zagovorsnici te dobre price, navedite mi nekoliko momenata koji su posebni u igri za razliku od drugih igara, gde je prica pokidala.
Ali prica. Ne izvedba.
Sve sto je dobro u RDR2 je vec vidjeno u spageti westernima pa cak i razvodnjeno, jer treba mali John da se ne istraumira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari