Pa ako te bas toliko interesuje, imas toliko toga na YT da mozes naci sve, ali ne, lakse je ziveti u zabludi.
Evo ti jedna od ja ne znam koliko misija:
Pa druze u tom slucaju odigraj igru, daj joj sansu pa ces imati i celokupnu pricu a ne da trazis da ti je neko preprica.Imas sve na yt, i ono sto znas i ono sto ne znas.
Moj zahtev je bio da se vi setite te price koja je toliko dobra da ste eto vec zaboravili. A dobar deo je igrao igru skoro i kukao kako da predju neke stvari cak.
taj konkretni klip sto si okacio je izvedba obracuna, tu nema price (koja je prica - banda krece u obracun, bang bang, ouch ouch?) i to je ono sto vi morate da naucite da razlikujete.
Samo krale i ubijale. Yeehaaa dang whata hell of a story right there, partna`...A šta su inače radile bande na Divljem zapadu?
Ma samo se setio da je bilo neke misije sa pucnjavom po mraku kao momenat koji je bio dobar zbog izvedbe a NE zbog price jer se radi o klasicnoj osveti. Nista zanimljivo pomena tu nema sto se price tice da kazes wow, e ovo jos nisam video, kako li im je uopste palo na pamet, ili - kakav rasplet dobadjaja.Odličan primer zašto je priča slaba...
Mislim da se priča i izvedba ne mogu razdvajati. Ima toliko dobrih filmova, serija i igara koji imaju dobru priču ali izvedba loša i obrnuto. Npr večeraš sam gledao Odiseju i priča filma je povratak kući Odiseja. Izvedba odlična samim tim i priča dobija na značaju. Da ne pominjem neke poznate filmske klasike kod kojih je priča poprilično jednostavna ali kad se spoji sa odličnom izvedbom dobijamo remek delo.Dobro ajde bez guglanja, i iz glave, sad svi vi zagovorsnici te dobre price, navedite mi nekoliko momenata koji su posebni u igri za razliku od drugih igara, gde je prica pokidala.
Ali prica. Ne izvedba.
Sve sto je dobro u RDR2 je vec vidjeno u spageti westernima pa cak i razvodnjeno, jer treba mali John da se ne istraumira.
KCD1/2Moja zamisao dobrih misija i navodjenja su, primera radi: Imamo problem sa prekupacem, nadji Ziku iz Prnjavora da ti kaze kako se to popravlja i kod koga da kupis deo...Zika je jedan od pijanaca ispred lokalnog ducana, prepoznaces ga tako sto je uvek najglasniji(ili, raspitaj se gde Zika tacno zivi kod lokalaca)...i to je to, ja vidim gde je Prnjavor, zapalim tamo, nadjem Ziku i igram dalje.
Svako ima svoje mišljenje i to treba poštovati, problem nastaje kada se pokuša da se nametne vlastito mišljenje kao jedino ispravno.problem je sto mnogima ne mozes da dokazes da savrsenstvo nije isto sto i remek delo, i da ih iz nekog razloga vredja kad im pominjes tu njihovu veru kao nesavrsenu, pa i ono malo kapaciteta koje imaju ode dodjavola i krenu da se koprcaju u svoj svojoj nekompetenciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari