Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

• Začetnik teme Začetnik teme Leon4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam siguran u detalje, ali sve sto je bitno ce se preneti, osim para, zlata i konja. Nisam siguran za nakit. Mislim da se stvari koje skupljas poput koza, perja i slicnih stvari prenose, kao i oruzje, odela, itd, u sustini sve sto je bitno.

Na zalost od konja mozes da se oprostis, ali bice dobrih konja i posle, cak ces moci da nadjes i neke od konja clanova bande...

Da, postoji fora da se pare prenesu u epilog, tako sto te opljackaju u Aberdeen pig farm. Pronadji ga na mapi i idi tamo. To su neki brat i sestra ludaci. Pronaci ces te pare posle u epilogu iza slike u njihovoj kuci. Mada, ne bih se opterecivao time, bice para i u epilogu.

Meni je bio smor da igram sa Dzonom, tako da sam gledao da uradim sve sto mogu s Arturom. Neke stvari mogu da se urade i s jednim i s drugim, a neke samo s Dzonom, poput pecanja svih legendarnih riba, i ostalih stvari za koje je neophodno otkljucati ostatak mape.

Неко каже да пустим да ме неко опљачка, а да после као Џон то узме од тих особа.
Ne znam da li si bio na ABERDEEN PIG FARM gde su dva incestuozna debila, jedan debeli tenkre i njegova sisata sestra. Oni te opiju i opljačkaju sav keš. Ja rasprodam sve vredno što imam (zlato, naravno), dozvolim da me opelješe pred sam kraj igre, vratim se i pobijem ih, ali ostavim da pare stoje iza slike. Kada se završi prvi deo epiloga i kad Džon može slobodno da jaše po mapi, odem do te kuće a pare i dalje stoje iza te slike. S obzirom na količinu zlata koja može da se nađe i zaradi, gotovo nikad ispod 12.000 nisam ostavio, a onda se raspojasam sa trošenjem kada igram Džona. 🙂 🙂

Nazad
Vrh Dno