Arthur Morgan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.10.2007
- Poena
- 515
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 7800X3D & Lian Li Hydroshift 360
- Matična ploča
- Aorus X870E Pro Ice
- RAM
- 32 GB Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mt/s + Corsair Light Enhacement Kit
- GPU
- Zotac Trinity RTX 4080 Super OC White Edition
- Storage
- Samsung 980 Pro 500GB + WD SN850 Black 1TB + Kingston KC 3000 1TB + 2TB Lexar NQ790
- Zvuk
- Altec Lansing ATP 3
- PSU
- Lian Li Edge 1000W White Edition
- Kućište
- Antec Constellation C8
- Monitor
- LG 32GP850-B
- Miš & tastatura
- ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless & ASUS ROG Harpe Ace Aimlab Edition
- Laptop
- HP Probook 450 G10
- Pristup internetu
- Optički internet
Izgleda da ne pratiš uputstva uopšte.Рецимо, променом оружја на датој локацији а пре тога читајући задатак се огледа да ли ће се та животиња појавити. Иста полазна тачка/исти сејв, другачији ред догађаја, више пута учитава тај сејв да проверим и да једним оружјем један догађај дриги други увек исти, оружије променим мало по учитавање и кад већ кренем коњем истим путем.
Prvo, za lov na veće životinje obavezna je upgrade-ovana SPRINGFIELD RIFLE sa municijom koja pravi najveću štetu (express). Sa tom puškom je najlakše ubijati grizlije, medvede, losove, JELENE, vukove, pume, pantere, krokodile, kojote, divlje svinje, lisice... Sa VARMINT RIFLE se love zečevi, dabrovi, muskrati i druge sitne živuljke. LUK I STRELA služe za ptice, zmije i veverice, ako treba njihova koža sa tri zvezdice.I to sa SMALL GAME ARROWS, nikako sa drugima.
Drugo, kao što ne možeš da nađeš kamile u Švedskoj, ni medvede u Sahari, tako i u RDR2 određene životinje žive samo na određenim mestima. Panteri mogu da se nađu na dva mesta, ali na jednom je sigurno. Ako ideš putem levo od BOLGER GLADE (gledajući mapu), kad dođeš do najjužnije raskrsnice skreneš u šumu i tu ti je Panter sto posto. Kažu da se pojavljuje i u močvarama kod Lakay-a, ali tamo mi se samo jednom pojavio u silnim satima igranja. Što se kugara/pume tiče postoje dva "sigurna" mesta. Jedno je da ideš uz OWANJILA LAKE, pa zatim uz onu rečicu i tu gde put vodi desno u šumu možeš često da vidiš grizlija, a nekih dvadesetak metara dalje nema šanse da omašiš Kuguara. Druga sigurica je da od ANNESBURGA kreneš jahanje uz prugu i ako te ne napadne do pružnog mosta iznad BRADDYWINE DROPa motaj se malo tu, nema šanse da se omaši, vrlo često sam tu ulovio i dve pume u roku od dva minuta.
Zverka koju je najteže uloviti u RDR2 je los (Moose), ali sam provalio dva glitcha, a ni oni nisu 100% sigurni. Prvi je da prenoćiš do jutra u ANNESBURGU, a onda odmah jahanje uz prugu, čim se dođe do puteljka koji vodi ka vodopadu, pre mosta, skreneš desno i los će biti tu među drvećem, pase. Drugi je da se ode u Kolter, tamo gde je počela igra, prespava se do jutra u onoj kućici u kojoj se to može, a onda se krene ka severu i odmah posle poslednje barake/groblja, skrene se desno, pored stene, popne se na uzvišicu i preko rečice, na uzvišenju biće ili los ili vuk. Učitati poslednji save sve dok se ne pojavi los.
Dakle, uopšte nije bitno koje oružje nosiš, već koje je doba dana i da li ima ljudi koji nešto rade u blizini. I postoji takozvani ANIMAL COMPENDIUM u kojem uz svaku životinju koju si otkrio stoji i kojom oružjem se lovi. SPRINGFIELD RIFLE sa nišanom i express municijom je za lov na veće zverke i gađaš ih u glavu ili vrat, (ne znam kakvim ih snajperom gađaš) ako hoćeš kožu sa tri zvezdice. Naravno one zverke koje imaju tri zvezdice pre nego što ih upokojiš.
I koristi onu mapu koju je @Little Jacob postavio, ono mi je u početku bilo sveto pismo što se tiče igre.