Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

Pa tebi mapa vise ne treba, znas ono tipa a skrenem kod stena bliznakinja desno i tu mi bizonu i slicno...

Levo kod Albukerkija i onda samo pravo... :D :D (Aj da vidim koliko ima matoraca koji znaju ovu foru i odakle je?) ;)

Poslednja izmena:
Pa nije valjda dotle doslo da se ne zna odakle je to? Ili smo stvarno matori [emoji848]

Pa nije valjda dotle doslo da se ne zna odakle je to? Ili smo stvarno matori [emoji848]

Misliš da današnja deca znaju ko je Duško Dugouško?? Moj bratić od 10 godina nema pojma ko je on, patak Dača i ta "Looney Tunes" ekipa, niti mornar Popaj, Miki, Paja, Šilja, da ne pričam o Eustahiju Brziću, Baltazaru, Peri Detliću i mnogim drugim crtanim junacima mog/našeg detinjstva. Ali zato zna sve Marvel/DC superheroje, LEGO junake i igre i ništa drugo ga ne zanima. Čak ni Star Wars ili Hari Poter.

:D

Koja je najjeftinija verzija za pc? Moze neki link..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ja zaista ne znam za ove Ukrajina varijante, ali ja, lično, ponekad odem OVDE gde mogu naći najjeftiniju ponudu koja ne zahteva petljanje sa VPN-ovima.

Poslednja izmena:
Ko uradi 2FA na RS socijal klubu na PS nalogu dobija 10 zlatnika.

Napomenuo bih da sam iste grindao 5-6 dana u igri. :D

Sad imam 12-13, a otključao sam juče trader opciju sa 15. Sledeća mi je na umu lovac na ucene.

Ko uradi 2FA na RS socijal klubu na PS nalogu dobija 10 zlatnika.

Napomenuo bih da sam iste grindao 5-6 dana u igri. :D

Sad imam 12-13, a otključao sam juče trader opciju sa 15. Sledeća mi je na umu lovac na ucene.

Gde ti stigne tih 10 barova? Ja odradio to pre 10tak min i nista nisam dobio.

Stiglo posle skoro ili tačno 24h.

U igri će da ti se pojavi obaveštenje, makar je kod mene tako bilo jer je prošlo skoro 24h od kada sam to uradio, a malopre sam se logovao u igru i tada se to pojavilo.

Plus sam dobio nekog konja, koji je teška kljusina, ali treba da se iskoristi jedan onaj plavi žeton pa sam odustao od toga.

Phew, zaginuo sam i nema mi ih kože sa konja 2. Jel to inače tako ili sam ih nekako drugačije zagubio?

Nisi legendary, nekoliko perfect.

Onda ih nema. Oni i nisu toliko bitni, sem ako ih nisi natankova na desetina na konju. :D

Tih nekoliko ćeš očas posla da uloviš. Ja sam uglavnom sve sa snajperom radio, mada ima onih koji vole to sa lukom i strelom.

Jedino one sitne životinje moraš sa onom malokalibarskom puškom da loviš. Možda i ptice, ne sećam se više. :)

Poslednja izmena:
Gresis u tome sto uopste lovis :D

Slazem se :D Sinoc sam zavrsio epilog 2 i uzivao u muzici sa odjavne spice.
Jos jednom pisem, ovo nije igra, ovo je remek delo!

Nisam lovio i pecao (sem kad mora tj bude deo misije), nisam grindao za pare i opremu, nisam se opterecivao konjima, bukvalno sam samo uzivao u igri i niceg mi nije zafalilo. Igracu je jos jednom od pocetka to je sigurno...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja juce pretrcah pola drzave, nije mi jasno kad god mi na mapi pise privremeni konj i stavim na mapi da dodjem do njega , njega nema na lokaciji , ili sam ja corav??

Eh, pa meni je ovaj lov tek zagrevanje i učenje šta i kako. Kad napravim torbicu planiram da počnem mnogo aktivnije da lovim :D .

18 zlatnika za Moonshiner misiju. Deluje mi zanimljivije nego lovac na ucene, koji košta pri tom 15 zlatnika.

Igra li uopšte neko ove online misije? :D

@sajlonac: kakav si kraj dobio, sa počastima ili bez? :)

Poslednja izmena:
18 zlatnika za Moonshiner misiju. Deluje mi zanimljivije nego lovac na ucene, koji košta pri tom 15 zlatnika.

Igra li uopšte neko ove online misije? :D

@sajlonac: kakav si kraj dobio, sa počastima ili bez? :)
Sad si me zateko :) Ne znam na sta mislis, tj nisam znao da ima vise krajeva, skroz sam se izolovao od spojlera. Pogledacu kakvih verzija ima.

Proguglah malo.. imao sam, uslovno receno, najbolji kraj. :)

Imam belog arapina, vreme je za sekundarnog konja. Šta preporučujete i kako nabaviti?

Crnog "arapina" u 3. čapteru i sivog u epilogu. :D

Di da nađem crnog arapina?

U stali u sen denizu :)

Valjda si Nislija [emoji14]
Elem meni je tek u sestom chapteru palo na pamet da skoknem do stale, nisam pre toga ni obracao paznju na to. Imao sam nekog Andaluzijana valjda, nije bio los, a pre njega tj na samom pocetku, mislim cak pri prvom odlasku u Valentajn sam kupio nekog sa "race" upravljanjem za oko 170$. Zadnju paru sam dao za njega ali je bio veran vise od pola igre dok nisam tog Andaluzijana uhvatio lasom, cisto iz fazona..

Di da nađem crnog arapina?

Košta jedno 700-800 dolarčića u štali u Sen Deniju i za nijansu su bolji od Turkomana. Crni "arapin" kad je na 4. nivou vernosti ima 8 zdravlje i 8 izdržljivost, brzina i ubrzanje su mu 6. Turkoman na 4. nivou ima 9 zdravlje i 7 izdržljivost, brzinu na 7, ubrzanje na 5. Uglavnom, koja je vrsta konja nekima nije bitno, ali kad treba štura od zakona onda brzina i izdržljivost dobro dođu, a pogotovo ako imaš nameru da izvršavaš HORSEMAN ACHIEVEMENTS.

Na konje i kozmetiku (odela i ostale gluposti) u story modu ne treba bacati pare. Tek kasnije, kad više ne znaš šta ćeš sa njima da radiš možeš da se bahatiš i pokupuješ sve živo. :D

Šta će ti drugi konj? Dok kod njega razviješ sve, možeš da završiš igru, počneš sve ispočetka i stigneš do pola. :)

Ja predlažem da počnete online mod. Ima priču kao i story, samo što nisi OP kao Artur (na početku si glineni golub), a moraš da uključiš u "jednačinu" i druge igrače koji hoće ili imaju za cilj da te spreče ili preotmu misiju koju radiš. Sporo se napreduje, a sve košta i to veoma puno. Ja izgubih silne sate i navuče se na grind. Igram isključivo solo, mada je preporuka da se igra u društvu.

Poslednja izmena:
Šta će ti drugi konj? Dok kod njega razviješ sve, možeš da završiš igru, počneš sve ispočetka i stigneš do pola. :)

Zavisi kako ko igra. Ja sam u drugom/trećem prelazu, tek sam ušao u Chapter III i imam 50+ sati igranja, belog arabiana i još jednog konja sam odavno ukrotio na 4. nivo, sakupio sam sve kože za LotE satchel, pola onih "ulepšavanja kampa" sam obavio, Explorer Achievement sam obavio (našao sva 4 blaga), još tri achievement-a su mi pri kraju, a neke tek treba da obavim, čisto da vidim kako izgledaju.
Znam, deluje kao da sam odlepio, ali posle RDR2 koje god igre da sam se dohvatio opasno me je smorila. Mislio sam da će Witcher 3 kojeg dugo nisam igrao malo to da poremeti, ali čim sam ušao u White Orchard setih se Valentine-a i Horshoe Overlook-a i momentalno sam poželeo da se vratim nazad. Jednostavno, nijedna druga igra me trenutno ne privlači, pa što da ne odugovlačim što je moguće više. To je samo MOJ slučaj, svako igra na svoj način.

P.S. Tek u ovom drugom/trećem prelazu sam saznao da kad ti nivo DEAD EYE poraste da možeš samovoljno da nišaniš, da držanjem tastera Q možeš da koristiš "stari" sistem DE kada kursor automatski obeležava metu, što u nekim slučajevima ume puno da pomogne.

Poslednja izmena:
Vrh Dno