Znao sam da će da mi se i sa RDR2 desiti "Witcher 3/AC Origins/Odyssey igrački OKP" (Opsesivno-Kompulsivni Poremećaj)

.
U W3 sam poprilično kasno skapirao kako se prave oni Witcher armori, posebno oni jači, jer sam prodavao dimeritium, pa sam se toliko iznervirao zbog toga da sam krenuo igru iz početka i još više se iznervirao kad sam shvatio da neke stvari mogu i da se "razlože" pa se taj dimeritium dobija i iz neke opreme koja se pokupi.
U AC Odyssey sam bacao dobre oklope (one ljubičaste) jer mi je trebalo previše "materijala" za njihovo unapređivanje, a sve što sam "pokupio usput" od opreme sam prodavao, sve dok nisam ukapirao da ono što je bez boje ili plavo treba razlagati za materijale, a samo ljubičasto prodavati i onda se ima za sve. Pa još kad više nisam mogao da trpim Aleksiosov glas negde na 3/4 igre, lakše mi bilo da ponovo krenem sa Kasandrom i igram kako treba, nego da trpim Aleksiosov glas još minut više.
A onda sa Arturom Morganom promaših mnogo toga. Došao do Act III i pogledam u progress i piše da sam prošao 23% priče. Kako to, bre, šta nisam uradio (i dalje ne znam)?? Onda ukapiram da sam prošao dosta onih "random encounters" onih belih, blicajućih događaja, jer sam naumio da idem negde drugde umesto da se opustim i uživam u svakom od njih. Pa kad sam saznao da jedna od tih "belih tačaka" daje mapu sa blagom (Act III a ja ni jedno nisam našao) i to me iznerviralo. Zatim uvidim slučajno da mi je zaostao jedan "žuti" kvest skroz levo na koji sam zaboravio, a koji je po sledu događaja trebalo mnogo ranije da odigram i imam neke stvarčice samo me dodatno iznerviralo. Pa kad sam shvatio kako se lovi krenem da tamanim faunu istoka SAD (videh da se i zmije i dabrovi love, a ja nisam video ni jedno u igri) sakupim jedno desetak perfect peltova, naletim na Legendary kojota i njega geknem, uzmem mu kožu i ne znam šta ono beše za talisman i umesto da krenem ka traperu ili "fenseru" da mi izradi talisman, krenuh ka kampu, zastadoh u Rhodes-u i ne videh da blica belo sa strane, samo čujem nekakav žamor, odjednom iskočiše trojica za pesničenje i, naravno, umlate me kao konja. I zbogom krzna i talismanu. Momentalno brisanje sejva i sve iz početka. Pa lagano. Neće meni više zablicati bela tačka a da ne vidim šta je...

A manualno čuvanje sejva posle svake misije.