Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

ovaj online story, ako je meni tu ista jasno...... spasavam neke putnike od bandita, poginem, respawn - konja mi vise nema, , ponovo poginem, kliknem na respawn, on me baci negde drugde..... udjem u "traders", krene neka besomucna pucnjava sa online igracima.....poginem, onda me baci pored neke tri kuce Bogu iza nogu...... kako ovde provaliti sta raditi......

Ako se dobro sećam, piše ti u onom compendiumu za svaku životinju čime se lovi. Moraš specifičnim oružjem ubiti životinju kako bi joj krzno ostalo netaknuto.

Upravo tako, Wild boar se roka sa Bow-om ili sa Rifle.
I to takodje ne garantuje da ce bas svaki put biti perfect skin.

Inace, ako niste probali, ako negde visoko zabijete strelu, mozete je skinuti tako sto cete je upucati u vrh.
Korisno je kada nemate sastojke za nove "special" strele.

Poslednja izmena:
Da bi koža bila perfect, mora takva biti dok je životinja živa, što vidite njenom analizom, preko q tastera, a zatim je potrebno da se ne upropasti prilikom ubijanja prejakim oružjem.

Da bi koža bila perfect, mora takva biti dok je životinja živa, što vidite njenom analizom, preko q tastera, a zatim je potrebno da se ne upropasti prilikom ubijanja prejakim oružjem.

Hvala na informaciji.

A i ja, kre-ten, stalno zaboravim ono "ko nema u vuglu ima na Guglu" ili tačnije "Kad se živci gube, idi na YouTube" pa nađeš video za sve, tako i ovo lepo i jasno objašnjenje kako i šta raditi u vezi lova u RDR2 ...

Poslednja izmena:
Par stvari za one koji igraju prvi put.
- Ako osecate da su vam obaveze prema kampu stvarno obaveze i ne uzivate u njima, mozete ih potpuno ignorisati. Povremena donacija je najlaksa varijanta kada je briga o kampu u pitanju. Doniranje love ili nakita podize karmu.
- Katalozi po prodavnicama se razlikuju.
- Razliciti nivoi karme omogucavaju razlicite komplete garderobe. Takodje visa karma = veci popust u svim shopovima osim u birtijama.
- Cetkanje, hranjenjne i mazenje konja mozete obaviti dok ste na njemu. Mazenjne konja dok ste na njemu je dobro radi smirivanja prilikom pucnjava.
- Rest opcija je dostupna bilo gde, ne treba vatra, sto je korisno za kraftovanje municije.
- Gledajte da uvek po silasku sa konja vezete istog jer to omogucava konju da se odmori, moguce je cak vezati konja za golu zemlju treba samo da se drzi taster za silazak sa konja (ne znam koji na PCu)
- Pozdravljenje ljudi podize karmu.
- Koristite eagle vision prilikom lutovanja jer istice stvari koje mogu da se lutuju. Takodje prilikom trkeljisanja komda koje imaju vise vioka, pregrada moze da se obavi na laksi nacin tako sto se drzi loot taster. Artur ce da pokupi sto moze, za sta ima mesto u torbici a visak ga nece zaustaviti da nastavi dalje sa trkeljisanjem u potrazi za onim sto nema.
- Apsolutno sve lutujte, skupljajte, kupujte novine.
- Svaki recept koji dobijete obavezno "procitajte" odnosno idite u inventori i otvorite jer ce tek tada Artur nauciti isti.
- Proucite svaku zivotinju, to ce vam pored ostalih informacija reci i koje oruzije i koju municiju da koristite za lov na istu

To je to sto mi za sada pada na pamet. Pocetak je onako ocaravajuc a rockstar samo baca tutorijale pa covek ne moze da povata sve to u trenutku kad se tekstic pojavi.

Ja piso medjutim post se izgubio u can i run it guzvi :)

Ovo je bukvalno "sto se ti sine ne drogiras ko sva normalna deca"

Jel probao neko igru na hard disku, kako mu radi, kolko duga su ucitavanja i da li ima stucanja u toku igre?

Koliko je velika, koliko otprilike treba da se pređe?

Koliko je velika, koliko otprilike treba da se pređe?
Zavisi kako igraš. Ako juriš kroz main kampanju vrv može i za 20-30 sati, ako igraš kako dolikuje up to 100 lagano :D Ima igrača i sa preko 150 sati u singlu...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Jel probao neko igru na hard disku, kako mu radi, kolko duga su ucitavanja i da li ima stucanja u toku igre?

Posto nisam mogao da udjem u igru na win7 izvukao hdd koji ne koristim odavno, iz laptopa, 7200brzina, instalirao win10 i igru i radi bez seckanja, shuteringa itd

Tj radilo je dok nisam pre par dana prodao 1060 3gb xD
Stize mI za par dana 1660ti msi ventus pa da poteram ovo ko covek

Ucitavanja ko gta cini mi se mozda I brze

Poslednja izmena:
Meni je na hdd, dosta brže nego gta v, skroz prihvatljivo. Radi super na 45-60fps sa r3 1200 stock i rx570 4gb

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Kako ne postoji neko ko radi benchmarke za starije gpuove? Svi vrte top 15 najskupljih gpu-ova a vise od pola interneta se sali kako im 4k video na yt secka dok gledaju neki novi gameplay.

Kako ne postoji neko ko radi benchmarke za starije gpuove? Svi vrte top 15 najskupljih gpu-ova a vise od pola interneta se sali kako im 4k video na yt secka dok gledaju neki novi gameplay.

Eh, kako ne postoji...

1) odes na youtube.com
2a) u pretragu kucas "naziv igre oznaka graficke"
2b) u pretragu kucas "naziv igre oznaka slicne graficke"

Poslednja izmena:
Eh, kako ne postoji...

1) odes na youtube.com
2a) u pretragu kucas "naziv igre oznaka graficke"
2b) u pretragu kucas "naziv igre oznaka slicne graficke"
Radio to sve i sve sto sam nasao je jedan yt video koji i nije nesto informativan. A sto se sajtova tice samo sam na game debate naso neki genericni text za odredjena podesavanja i odredjenu resoluciju i svaki drugi potez na sajtu zahteva premium vamo namo.

Slicni gpu nisam ni pokusavao jer na sve na sta sam naleteo bile su samo novijih generacija..

Samo da napomenem za one koji igraju na malo jacim grafikama, a na 1080p.
Bolju grafiku dobijate sa TAA i 1.500 Resolution Scale, nego na TAA i MSAAx2, a samo malo losije performanse.

Igra je dosta manja nego sto sam ocekivao po pricama, ali je konstantno kvalitetna.
Opet, ko juri achievmente umesto da uziva u igri, moze stuci i bas tih 150 sati u igru.

Poslednja izmena:
Znao sam da će da mi se i sa RDR2 desiti "Witcher 3/AC Origins/Odyssey igrački OKP" (Opsesivno-Kompulsivni Poremećaj) :) .

U W3 sam poprilično kasno skapirao kako se prave oni Witcher armori, posebno oni jači, jer sam prodavao dimeritium, pa sam se toliko iznervirao zbog toga da sam krenuo igru iz početka i još više se iznervirao kad sam shvatio da neke stvari mogu i da se "razlože" pa se taj dimeritium dobija i iz neke opreme koja se pokupi.

U AC Odyssey sam bacao dobre oklope (one ljubičaste) jer mi je trebalo previše "materijala" za njihovo unapređivanje, a sve što sam "pokupio usput" od opreme sam prodavao, sve dok nisam ukapirao da ono što je bez boje ili plavo treba razlagati za materijale, a samo ljubičasto prodavati i onda se ima za sve. Pa još kad više nisam mogao da trpim Aleksiosov glas negde na 3/4 igre, lakše mi bilo da ponovo krenem sa Kasandrom i igram kako treba, nego da trpim Aleksiosov glas još minut više.

A onda sa Arturom Morganom promaših mnogo toga. Došao do Act III i pogledam u progress i piše da sam prošao 23% priče. Kako to, bre, šta nisam uradio (i dalje ne znam)?? Onda ukapiram da sam prošao dosta onih "random encounters" onih belih, blicajućih događaja, jer sam naumio da idem negde drugde umesto da se opustim i uživam u svakom od njih. Pa kad sam saznao da jedna od tih "belih tačaka" daje mapu sa blagom (Act III a ja ni jedno nisam našao) i to me iznerviralo. Zatim uvidim slučajno da mi je zaostao jedan "žuti" kvest skroz levo na koji sam zaboravio, a koji je po sledu događaja trebalo mnogo ranije da odigram i imam neke stvarčice samo me dodatno iznerviralo. Pa kad sam shvatio kako se lovi krenem da tamanim faunu istoka SAD (videh da se i zmije i dabrovi love, a ja nisam video ni jedno u igri) sakupim jedno desetak perfect peltova, naletim na Legendary kojota i njega geknem, uzmem mu kožu i ne znam šta ono beše za talisman i umesto da krenem ka traperu ili "fenseru" da mi izradi talisman, krenuh ka kampu, zastadoh u Rhodes-u i ne videh da blica belo sa strane, samo čujem nekakav žamor, odjednom iskočiše trojica za pesničenje i, naravno, umlate me kao konja. I zbogom krzna i talismanu. Momentalno brisanje sejva i sve iz početka. Pa lagano. Neće meni više zablicati bela tačka a da ne vidim šta je... :) A manualno čuvanje sejva posle svake misije.

Poslednja izmena:
O pa ti imaš ozbiljnih problema [emoji4].

Ajte odajte mi tajnu kada igrate, pokusavam da napravim neki plan. Igra mi se ali sve odlazem zbog nedostatka vremena.

Kako misliš kada igramo

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

@emaremare to zavisi od svakog posebno. Da li si ozenjen, imas decu, kakvo ti je radno vreme... ja licno igram od 21-22h kad svi polezu do 12-1h nocu. Preko vikenda uspem i vise ako ne radim subotu.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

emaremarev@ Pa ti nisi onda gajmer,ti si obični kazual :p

Šalim se,ljudima je to jedini hobi(meni),filmska industrija šepa već skoro dve decenije,tako da jedina razonoda je ova u virtualnom svetu

Dojdeš sa posla,onako naoštren jer ti je neki stari talian izletio sa stranske ulice,pa posle toga si još čekao dva sata na istovar....nema lepše neg istresti svoj bes u igrama :p

I vrlo brzo prođe 4-5 sati

@DeRadicci hvala! Malo cu da istrazim ove slicne grafe. Na youtubeu za moju sam pogledao oba klipa i drzi se grafa koliko toliko :D

Casual nego kako, nema se vremena. Nije prekovemeni rad opustam se ali ipak dosta toga pokusavam da usemim u slobodno vreme pa ... ali to je to od nekih 21 22 do 12 i ja uklapam kad sam kuci

Nazad
Vrh Dno