Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

• Začetnik teme Začetnik teme Leon4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam siguran u detalje, ali sve sto je bitno ce se preneti, osim para, zlata i konja. Nisam siguran za nakit. Mislim da se stvari koje skupljas poput koza, perja i slicnih stvari prenose, kao i oruzje, odela, itd, u sustini sve sto je bitno.

Na zalost od konja mozes da se oprostis, ali bice dobrih konja i posle, cak ces moci da nadjes i neke od konja clanova bande...

Da, postoji fora da se pare prenesu u epilog, tako sto te opljackaju u Aberdeen pig farm. Pronadji ga na mapi i idi tamo. To su neki brat i sestra ludaci. Pronaci ces te pare posle u epilogu iza slike u njihovoj kuci. Mada, ne bih se opterecivao time, bice para i u epilogu.

Meni je bio smor da igram sa Dzonom, tako da sam gledao da uradim sve sto mogu s Arturom. Neke stvari mogu da se urade i s jednim i s drugim, a neke samo s Dzonom, poput pecanja svih legendarnih riba, i ostalih stvari za koje je neophodno otkljucati ostatak mape.

Неко каже да пустим да ме неко опљачка, а да после као Џон то узме од тих особа.
Ne znam da li si bio na ABERDEEN PIG FARM gde su dva incestuozna debila, jedan debeli tenkre i njegova sisata sestra. Oni te opiju i opljačkaju sav keš. Ja rasprodam sve vredno što imam (zlato, naravno), dozvolim da me opelješe pred sam kraj igre, vratim se i pobijem ih, ali ostavim da pare stoje iza slike. Kada se završi prvi deo epiloga i kad Džon može slobodno da jaše po mapi, odem do te kuće a pare i dalje stoje iza te slike. S obzirom na količinu zlata koja može da se nađe i zaradi, gotovo nikad ispod 12.000 nisam ostavio, a onda se raspojasam sa trošenjem kada igram Džona. 🙂 🙂

Igram RDR2, stigao sam do V poglavlja. Priča mi je solidno bledunjava, jer likovi nisu dobro razrađeni, a odnosi sa protivnicima su gotovo na nivou Vice City-ja. Primera radi, ubismo Anđela Brontea posle jednog ili dva susreta s njim i gotovo nimalo odrađenog posla sa gospodinom. Više je zapleta bilo sa Diazom u VC.

Onda je usledio beg, brod, oluja i sad sam u Far Cry 3 modu, right?? 🤣 Tek sam stigao na Guarmu, valjda su nešto dobro smislili s tim poglavljen, ali mi se ne sviđa ovo na prvu.

Prica u RDR2 je katastrofa, kao i likovi. Igra je opet jedna od najboljih ikada zbog sveta i mehanike, fizike...
No Artur je nekako uspeo da dobije negde nagradu za najboljeg lika u igrama ikad.
Pojma nemam kako ni na osnovu cega al eto... zaradis bronhitis i odma si a la Volter Vajt iz Brejking beda - do jaja lik (i on je isto prica za sebe al ajde...)

To se desava kad armija mid ljudi ocenjuje sta je naj. Moz misliti samo njihovu kompleksnost kad im je Artur - tipicni konjusar naj-lik ikad u igrama.
Pored polovine likova iz planescepa, iz horor igara, iz akcionih rpg-ova....
Ne, konjusar odmetnik sa bullet-time i grudoboljom wins...

Pa ona zenska iz iste igre koju spasavamo na pocetku pa posle postaje punokrvni clan bande je bolji lik od njega.

Breaking Bad je najprecenjenija serija ikada.

Ne znam za tu nagradu Arturu, ali to nema veze sa životom. Njegovih unutrašnjih monologa nema, u komunikaciji sa drugim likovima nije ni duhovit ni nešto pametan, prosto izvršava šta mu se kaže i to je to. Nema čak ni blage kritike Daču kad krenu budalaštine krajem četvrtog poglavlja, ništa. Jaše, puca, lovi životinje i to je to otprilike.

Ima igra i drugih mana, o tome ću kad je završim.

Očekivao sam mnogo više.

E ovoga sam se plašio, tj što govorite za story u RDR2... Ja nisam prelazio mnogo da bih sudio kakva je priča ali sve se nešto pitam da li je ista u toj igri dobra?... To mi je veoma bitan element.

Ја не знам енглески па самим тим и не капирам причу. 😀😀 Идем решавам задатке толико знам да се снсђем, скупљам биљке, животиње, предмете...

E ovoga sam se plašio, tj što govorite za story u RDR2... Ja nisam prelazio mnogo da bih sudio kakva je priča ali sve se nešto pitam da li je ista u toj igri dobra?... To mi je veoma bitan element.

Nije tragična, ali nije ni spektakl. Na nivou GTA V, recimo, jer je pitka, ali GTA IV je za ovo Dostojevski.

Igra ima mnoge mehanike slične onim u GTA I i VC (tipa kad treba da pokupiš nešto, da podigneš nekoga i slično), pucanje je i dalje krš (kapiram da su to konzolaška ograničenja, ali me za to zabole kao PC igrača), misije su i dalje na nivou od pre 20 godina u smislu da neki grad može da gori i tamo te čeka opšti haos, ali za to vreme bez problema odeš s nekim na pecanje i taj grad će te čekati tako u haosu sve dok ti zabacuješ udicu (nikako da urade nešto na tom polju vremenske dinamike i paralelnih događaja), plus ono što sam naveo gore i još mnogo toga što ču da napišem kad odigram do kraja.

I remek delo moze da ima losu pricu i likove.

Vi ste jedina dva lika za koji sam cuo da su negativno prokomentarisali rdr2.
I rdjavom ..... ..... smetaju

Nazad
Vrh Dno