i mene zanima
Ja sam na Moravi kod MTS i izgleda nemam pravo na volte...a i na spisku telefona ovaj nije podržan mada taj spisak im nije ažuriran.Jel vama telefon prikazuje volte ikonicu?
Osim što u listi poziva imam oznaku HD nema nikakav indikator za volte
Ja imam VoLTE ali realme nema indikator, čak nema ni u opcijama da se VoLTE isključi jer može da pravi problem nekad.
To je ujedno jedino što sam našao da ne radi.
Ima li neko ideju gde se skladišti download-ovan update fajl, hteo bih da ga obrišem da me ne smara jer neću da ga apdejtujem na UI 3.0, bar za sada? Hoću da ga sredim, bekapujem, pa onda apdejt posle kojeg je poželjan fabrički reset.
Šta kakvi bekapi i reseti, jesi ozbiljan? Posle svakog velikog apdejta (druga verzija androida), reset je više nego poželjan.Na sistemskoj je particiji, ne možeš da ga obrišeš ako telefon nije rutovan, a i zašto bi to radio, samo bi te telefon opet smarao da je apdejt dostupan. I ne znam što se ljudi u ova vremena toliko plaše, Android je dosta napredovao, apdejtuj sistem i vozi, kakvi bekapi i reseti.
Šta kakvi bekapi i reseti, jesi ozbiljan? Posle svakog velikog apdejta (druga verzija androida), reset je više nego poželjan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari