Postavke> prikaz i osvetljenost> postavke tamnog rezima> prilagodi postere tamnom rezimu. Ovu opciju iskljuci i slika na pocetnom ekranu bi trebala da bude normalna.Momci,jedna pomoc ako moze.
Nisam korisnik Realme telefona,ali problem kod mog bratanca je sto mu nije jasna pozadinska slika na pocetnom ekranu,kao da je bleda,nije jasna..Podseca me na to da je nesto slicno bilo u opcijama na Xiaomi telefonima,da se ukljuci transparent wallpaper,i onda bude kao malo zatamnjena pozadina na pocetnom ekranu.Ako je to isto ili slicno,gde se to iskljucuje.Ako nije,sta moze da bude,zasto je pocetni ekran nejasan,odnosno zatamnjena pozadinska slika?
To je iskljuceno,ima li nesto drugo,mozda nesto u developer opcijama?Postavke> prikaz i osvetljenost> postavke tamnog rezima> prilagodi postere tamnom rezimu. Ovu opciju iskljuci i slika na pocetnom ekranu bi trebala da bude normalna.
Koristio sam i običnu osmicu i pro verziju i za to vreme(oko desetak dana) nisam imao nikakvih bagova(ili ih nisam primetio). Baterija odlična, a punjenje super brzo(40 i neki minut do 100%).
Možemo li da čujemo od nekoga ko se bolje razume u telefone, kakav je zapravo realme 8?
Jako puno ljudi konstantno piše kako je software pun bagova, dovoljno je pogledati realme forum, sa svakim update-om sve više bagova prijavljuju.
Realme 8i je osakacena verzija 8,tako da je 8 bolji izbor,displej,tezina,mikrofon,kamera i jos dosta toga.Ja imam 8 dosta dugo i mogu reci da je telefon odlican za ove novce!
Da ispravim, uzeo sam 8 a ne 8i, hteo sam da napišem "os(8)mica" ali se je "m" zagubilo.Evo mene, samo da se upišem u klub vlasnika realme 8ice.![]()
kako na 7 pro da namestim da mi pokazuje koji signal hvata 2G, 3G ili 4G?
nego samo mi stoje one crte, dzabe 4 crte ako je 2G signal, a ti se cudis sto net ne radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari