Slazem se, verujem da je prava stvar nabavka kontrolera. Ali ako se odlucim na takav trosak video bih da uzmem neki koji bi mogao da koristim i za pravi RC model, a to je vec osetniji trosak...
Za sada je ovo super kombinacija za vezbanje koordinacije pokreta. Evo tek posle par sati uspeh nekako lepo da odvezem par krugova avionom i sletim.
Mozak hoce jedno, a ruke drugo, pa verujem da kada se ovo uvezba nije tesko preci na pravu stvar.
Inace nije mi jasno kako ljudi kupe helikopter i nauce da voze od nule, stvarno je bas zeznuto.![]()
Vrlo uopšteno pitanje, a cenu je nezahvalno reći, pošto ima previše varijabila... Onako okvirno, stanica, mulikopter, fpv oprema, baterije, punjač... Po meni teško ispod 1k €.Za koliko para bi mogao da se kupi kompletan drone sa kamericom? Mnogo me zainteresovao fpv racing
Sastavljanje, lemljenje... nije problem, ali uparivanje delova jeste pa onda preferiram out of the box, ali i u delovima odgovara ako bi neko mogao da pomogne
Hvala, ali nema potrebe. I phantom kosta 1000$.
Ima brdo ovih kineksih kvadova od po 100$. Nemaju kamericu, ali ne vidim zasto kvad sa kamericom kosta 1k, a bez moze da se napravi i za 100
za sada nemam vremena da se bavim time, a ide i zima pa svakako ne bih leteo puno. Sacekacu sledecu sezonu pa cu da vidim novu ponudu tada. a dace bog i vise para
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari