Slazem se, verujem da je prava stvar nabavka kontrolera. Ali ako se odlucim na takav trosak video bih da uzmem neki koji bi mogao da koristim i za pravi RC model, a to je vec osetniji trosak...
Za sada je ovo super kombinacija za vezbanje koordinacije pokreta. Evo tek posle par sati uspeh nekako lepo da odvezem par krugova avionom i sletim.
Mozak hoce jedno, a ruke drugo, pa verujem da kada se ovo uvezba nije tesko preci na pravu stvar. 🙂
Inace nije mi jasno kako ljudi kupe helikopter i nauce da voze od nule, stvarno je bas zeznuto. 🙂
Vrlo uopšteno pitanje, a cenu je nezahvalno reći, pošto ima previše varijabila... Onako okvirno, stanica, mulikopter, fpv oprema, baterije, punjač... Po meni teško ispod 1k €.Za koliko para bi mogao da se kupi kompletan drone sa kamericom? Mnogo me zainteresovao fpv racing 😀
Sastavljanje, lemljenje... nije problem, ali uparivanje delova jeste pa onda preferiram out of the box, ali i u delovima odgovara ako bi neko mogao da pomogne
Hvala, ali nema potrebe. I phantom kosta 1000$.
Ima brdo ovih kineksih kvadova od po 100$. Nemaju kamericu, ali ne vidim zasto kvad sa kamericom kosta 1k, a bez moze da se napravi i za 100 😀
za sada nemam vremena da se bavim time, a ide i zima pa svakako ne bih leteo puno. Sacekacu sledecu sezonu pa cu da vidim novu ponudu tada. a dace bog i vise para
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari