TwistedMind
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.05.2009
- Poena
- 715
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-13600KF & Noctua NH-D15S chromax.black
- Matična ploča
- Gigabyte Z790M AORUS ELITE AX
- RAM
- Corsair VENGEANCE 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000MHz C36
- GPU
- ASRock RX 6700 XT Challenger Pro 12GB OC
- Storage
- 1TB Samsung 990 PRO NVMe M.2 SSD
- Zvuk
- FiiO K7 + HiFiMan Sundara, Soundpeats H1 TWS
- PSU
- Seasonic Prime PX 850W Platinum
- Kućište
- Cooler Master Storm Trooper
- Monitor
- 2x ASUS MG279Q
- Miš & tastatura
- Logitech G502 LIGHTSPEED & Asus ROG Falchion MX Brown
- Ostale periferije
- Playstation 5
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14
- Pametni uređaji
- Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS
- Pristup internetu
- Optički internet
kada odes na secure checkout imas dole mesto za kuponce.
Inace da dodam jos malo utisaka.
Vezbao sam koliko sam mogao u sobi i napredovao sam
Uspevam da ga odrzavam na relativno malom mestu i retko padam. Cak sam uspeo da brzo odreagujem i sprecim udarce u police par puta. Sve u svemu, vrlo je jednostavan za letenje i lako se uci. Na zalost, vreme ne moze biti gore za ovo pa ne mogu da vezbam vise napolju gde bi bilo znatno lakse.
Trim funkcije na daljincu su fenomenalne. Pravo spasenje. Nisam ocekivao da je to toliko bitno. Svaki put kada dignem heli, on se drugacije ponasa. Verovatno i pozicija baterije utice na balansiranje. Uz trim, uspevam da korigujem sve tako da heli ostaje skoro u mestu.
Jedina zamerka su mi baterije. Nije da nisam ovo ocekivao (i u opisu pise od 5-8 min), ali opet kvari zabavu kada se uigras, a on pocne da se spusta i kada je na max. Punjenje baterija preko usb traje cak 42-43 min i time nisam nimalo zadovoljan. 15-20 min je ono sto sam ocekivao. nije da je sam heli ista losiji, ali svakako treba dokupiti jos baterija i mozda jedan punjac. Videcu da mozda kupim neke druge baterije za micro heli i modujem konektor da im pase. ne deluje previse komplikovano.
Inace da dodam jos malo utisaka.
Vezbao sam koliko sam mogao u sobi i napredovao sam
Trim funkcije na daljincu su fenomenalne. Pravo spasenje. Nisam ocekivao da je to toliko bitno. Svaki put kada dignem heli, on se drugacije ponasa. Verovatno i pozicija baterije utice na balansiranje. Uz trim, uspevam da korigujem sve tako da heli ostaje skoro u mestu.
Jedina zamerka su mi baterije. Nije da nisam ovo ocekivao (i u opisu pise od 5-8 min), ali opet kvari zabavu kada se uigras, a on pocne da se spusta i kada je na max. Punjenje baterija preko usb traje cak 42-43 min i time nisam nimalo zadovoljan. 15-20 min je ono sto sam ocekivao. nije da je sam heli ista losiji, ali svakako treba dokupiti jos baterija i mozda jedan punjac. Videcu da mozda kupim neke druge baterije za micro heli i modujem konektor da im pase. ne deluje previse komplikovano.