borab
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 860
Jel se dobija garancija, i za šta tačno?
Sent from my HTC
Dobije garanciju na motor, i rezervnu zadnju elisu.
Dobio sam vroj servisera, za slucaj da nesto zeznem.
Jel se dobija garancija, i za šta tačno?
Sent from my HTC
Imas kod kineza za 1800 kinti manji, 3200 veci. Trebalo bi da ima u svakoj kineskoj radnji.
Ja sam uzeo kod kineza, 2200 din...hehehe vrhunska stvar. Jedino mi malo teze ide stabilizacija dok je u vazduhu,kako god okrenem tockic on se vrti oko elise![]()
Naprijed - nazad, lijevo - desno ide solidno kad je stabilizovan. Domet mu je nekih 50-ak metara, dalje nisam probao jer je zavrsio na komsijinom drvetu
Ne znam sta kazu ovi koji imaju ne-Kineze, kakva je upravljivost,da li je precizan kontroler?
Ja sam uzeo kod kineza, 2200 din...hehehe vrhunska stvar. Jedino mi malo teze ide stabilizacija dok je u vazduhu,kako god okrenem tockic on se vrti oko elise![]()
Naprijed - nazad, lijevo - desno ide solidno kad je stabilizovan. Domet mu je nekih 50-ak metara, dalje nisam probao jer je zavrsio na komsijinom drvetu
Ne znam sta kazu ovi koji imaju ne-Kineze, kakva je upravljivost,da li je precizan kontroler?
Sve su to Kinezi, jedni su verovatno malo kvalitetniji, a da ovi u Uscu i Delti deru momacki, deru. 100% ima drugi izvor za manje para, ako nista drugo naruciti preko interneta.
Ja sam pronašao na Kupindu RC helikopter (bilo je i IC modela za menja para) za 3200 din, navodno je domet 50m ali još nisam stigao da ga testiram napolju. Baterija stvarno traje oko 8 minuta samo imam problem da stalno moram da ga podešavam da se ne okreće u stranu
Kutija i sam helikopter izgledaju otprilike kao na slici
Pershing, PZIII i Tigar, doduše u Novom Sadu...A neki RC tenkovi, ima negde?
Zar je moguce da su im baterije tako slabe? :| Ja sam mislio da pazarim jedan ali 8 minuta.... to je premalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari