Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

A ja sav sretan,mislim biću elite uskoro,doduše bez SB.A vi odoste u nebesa,ubedjen sam da će moj drug TozABG biti i na HD Bits.org.Treba mu samo vremena,sve je on do sada ostvario,kako za sebe tako i za mene.Svaka mu čast:Klanjanje:wave:

Što bi reko peja: PTN je izvikan traker.
Svakako je bolji od pomenuta dva ali ne u količini torenata i brzinama, već u jakom IRC-u. Kad si power user i tamo kao na BTN-u lako se dolazi do jačih trakera. A ja i dalje redovno gubim poene na PTN-u kockajući se. Znači paradizo ti već imaš dovoljno trakera pa ti PTN netreba. Netreba ni meni gomila trakera, ali ih ipak imam.

Da sam pre PTN-a imao PTP i AHD nr bih ni razmisljao o njemu. Ovako sam ga dobio ranije i zato ga imam, cuvam account tamo.

Ja skinuo pre par dana dokumentarac o medvedima. :D

Pa ne znam, meni nekako deluje da više koristim hdbits.ro i hd-mkv nego PTN...

Meni je nalog disable-ovan zbog neaktivnosti (sad sam probao da se logujem) - eto, toliko o tom trackeru sto se mog koriscenja tice.

Imam justseed 20 giga.

Na IPTorrents sam ostavio torrent (10 malih) da seeduje i tako skuplja bonus poene.

Koji još trackeri imaju isti fazon kao IPT kako bih skupljao poene?

Ne sećam se kada sam poslednji put skinuo nešto sa PTN-a.

+1

Nego, zna li neko šta je s THR-om?

I još jedno pitanje, zeza me nešto filelist.

6 novih freeleech torenata punih seedera iz blu ray kategorije neće da mi skida, stoji već par dana, dok je samo jedan skinuo i seeduje ga uredno.

Ne znam u čemu je problem, a koliko znam tamo nema ograničenja u vidu download slotova za nove usere ili grešim?

A i da je tako, ovaj jedan film mi se seeduje već dva dana, a ovi ostali ni da maknu, zna li neko do čega to može da bude?

Vezano za HDT i nemogucnost da mu pristupim sa ostalih domena, vec samo putem .ru domena :

We've been experiencing a heavy DDOS attack over the last few days. We're doing our best to mitigate the attack, so please bear with us.

+1

Nego, zna li neko šta je s THR-om?

I još jedno pitanje, zeza me nešto filelist.

6 novih freeleech torenata punih seedera iz blu ray kategorije neće da mi skida, stoji već par dana, dok je samo jedan skinuo i seeduje ga uredno.

Ne znam u čemu je problem, a koliko znam tamo nema ograničenja u vidu download slotova za nove usere ili grešim?

A i da je tako, ovaj jedan film mi se seeduje već dva dana, a ovi ostali ni da maknu, zna li neko do čega to može da bude?

THR i kod mene radi normalno.

Što se FL-a tiče pada mi na pamet samo da je dozvoljen pristup sa samo jedne adrese, pa može biti problem ako pokušavaš da npr. sa box-a i od kuće...

Poslednja izmena:
Šta bi i koliko trebalo seed na BTN i na koji način (seedbox ili standardno na PC) da se stigne do veće klase?

Sta je lakse za odrzavanje i gde je bolji izbor HD filmova HDWinG ili CHDBits.org?
I da li neko zna koji su im to pocetni uslovi koje treba da ispunim?

Slični su. ALI, to su ti tracker-i na kojima si zbog BD-ova (BluRay-eva po 20-45GB), a ne zbog njihovih encode-ova (jer nisu ništa posebno).

Početni uslovi su im npr. 50GB up/down i 5000 poena u roku od mesec dana. Nešto na tu foru, ne sećam se tačno koji sistem sada furaju.

+ na 6 meseci ide neki "evaluation" gde isto treba da se ispune neki uslovi, kao da si na faxu ili poslu. Žešće gluposti.

To mi ne odgovara. Meni treba neki HD torent sajt sa blazim kriteriumom. Gde uzmem jednom Seedbox napunim Upload sa Freeleech-om i onda ga posle koristim godinama. Ne treba to meni za svaki dan, nemam toliko vremena.
U svakom slucaju hvala na pomoci.

Upravo se upisah na BTN u Elite User,nije neka vest ali za mene je ogromna.;)

To paradizo!!!
Ja jos nekih 134gb pa sam elite :D

Poslednja izmena:
To mi ne odgovara. Meni treba neki HD torent sajt sa blazim kriteriumom. Gde uzmem jednom Seedbox napunim Upload sa Freeleech-om i onda ga posle koristim godinama. Ne treba to meni za svaki dan, nemam toliko vremena.
U svakom slucaju hvala na pomoci.
PTP

Šta bi i koliko trebalo seed na BTN i na koji način (seedbox ili standardno na PC) da se stigne do veće klase?
Prvih par klasa je lako, posle postaje zeznuto, meni samo zbog broja snečeva. Traffic nije problem, skineš par najvećih torenata i to je to. Ja imam na seed-u dva ogromna, jedan preko 500gb, jedan preko 400gb, upload na njih dva oko 3tb. A poena ne znam koliko imam.

Uuu snatchevi su zlo za Overlorda :D
Tu treba cak 35 kilo snatcheva(ja sam za sada na 5700).
A tek totalno vreme za sidovanje... cak 250,000.00 dana(ja imam tek 16k), pffffff.

Pa dobro, zato i ima samo nekoliko overlord - ova.

Overlord nije tesko postici bas.
Evo ja sam sada za 45min, ubacio 1000 torenta na seedbox.
I zauzeo samo 100gb. A imam 900.
Znaci za mesec dana naguras tih 35k bez problema na SB-u.
*** treba bar seedbox od 2 TB, da se dodje do overlorda.
Ja imam jos 2 god i 4 meseca do overlorda, tako da sam uvedjen da cu izgurati do tad.

Aaa da. Ja sam samo racunao one snatcheve sto sam ja uploadovao :D
Skinutih snatcheva za sada imam 211. A sto se tice vremena ja sam clan vec nekih 29m.

Mislim da visi rang od Mastera ne treba realno :)

Ja danas postao power user. Problem su mi snatchevi, poena imam milione :)

Nazad
Vrh Dno