Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Odlicna je serija. Gledao sam je nekad davno na Kosavi :) Bas bih voleo da je nadjem i obnovim gradivo.

Te male serije se jako teško nalaze zato što verovatno nisu izlazile ni na DVD-u... :D
Ja sam očajnički tražio neki pristojan rip serije Dream Team (Harchester United) koja se davala na Studiju B pre dosta godina ali bez uspeha...

Ova koju trazim je izlazila na dvd-u :)

Kod:
http://khmertube.khmerelite.ws/index.php?search_query=Always+Greener+1x02&search=v

Treba ti lossless, ako nije FLAC, konvertuješ, a samo na PM i može, inače se krše pravila foruma.

Sta je sa HDT ?

meni samo hoce .ru domen

Nope, i dalje nece, samo .ru sljaka. Nebitno.

Kakav je PTN,da li ga treba imati pored svih ostalih?Vidim da je tražen na BTN(bar po posetama) na temi?

PTN nekada bio jaci, sada vise nije to to. Nije toliko seedovan. No ratio tracker, to je dobra strana.

A materijal,HD filmovi ?

Pa nije lose, ali imas PTP, AHD i HDT koliko se secam, mislim da ti PTN ne treba

Onako, ništa specijalno, najnoviji blockbuster-i imaju po par desetina seeder-a. Samo što je no ratio, nema drugih prednosti.

Zahvaljujem svima,privuklo me samo to što na temi za invite ima preko 6000 pregleda,što je pristojna cifra.Odustajem:wave:

Jos 4 meseca i master na BTN :D
Ispade da mi je najveci problem vreme provedeno na sajtu :D

Ja jos dve nedelje:)1000000 od 3000000 za sad:)a onda clean up hdd:)
Ma ja to resio seedboxom. Imacu 10 milki vise nego sto mi treba za mastera.
Kao i snatcheve, pre 2 nedelje sam stavio 500 komada od po 100mb, i mrzi me da to opet radim, ali imam jos 4 meseca a fali mi 1400 jos, jos 3 puta da ubacim i resio stvar.

Ma ja to resio seedboxom. Imacu 10 milki vise nego sto mi treba za mastera.
Kao i snatcheve, pre 2 nedelje sam stavio 500 komada od po 100mb, i mrzi me da to opet radim, ali imam jos 4 meseca a fali mi 1400 jos, jos 3 puta da ubacim i resio stvar.

Radio to prosle dve nedelje da dodjem do 3000 ,svaki dan po 50ak epizoda sto izbace.Da se nadje.

Ja bi mogao u cugu to da uradim nego nemam mesta na SBu. Seedujem 1TB, i imam oko 70gb za snatcheve da koristim :D
Ne znam sta da radim posle sa poenima .

Vrh Dno