Ahaha, i tu su me banovali par dana nakon sto je pozvani leek koristio ratio mastermislim da im tracker registruje veoma dobro ratiomastere.
Btw meni je ru tracker mnogo bolji za mjuzu.
Imas objasnjeno u poslednje 2-3 strane..
Da li mozda neko ima pozivnicu za demo noid torrent sajt ?
Nasao sam resenje na drugom mestu jer ovde nista nije objasnjeno.
Sve znam, lik je 6 godina bio CAR i to se desilo.Ali realno je nazalost najbolji torrent.Brda mi trebaSad posle slučaja sa Krakenom .....
drugari , mozhe pitanje. jedno vreme bio sam aktivan na sajtu broadcasthe.net , ali izgleda da su me banuli zbog neaktivnosti. istina nisam dugo ni skidao , niti gledao serije, pa sam se uzeleo istih .
da li neko poseduje invite za broadcasthe.net ili neki slican torrent sajt ? ovaj mi je bash bio pregledan i sve spakovane serije lepo u sezone, i po kvalitetu videa . ako neko hoce da pomogne neka baci pm .
hvala!
Ima li neki tracker samo za tv serije, ako moze da se skidaju u paketu po sezoni.
I ako moze pozivnica na mail?
Hvala.
Daj mi neku drugu adresu, sa one hotmail iz tvog profila se vraća nazad.Imam za freshon, šaljem ti.
Sine, pre ili kasnije ces da shvatish o cemu ti pricam.To sto do sad nisi imas mnogo srece.Sine, to sto si ti leecher, to je tvoj problem, a ne kompleksi vlasnika sajtova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari