Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Za starije clanove, kome treba secret-cinema, na njemu su stari filmovi, dokumentarci

Ahaha, i tu su me banovali par dana nakon sto je pozvani leek koristio ratio master :D mislim da im tracker registruje veoma dobro ratiomastere.
Btw meni je ru tracker mnogo bolji za mjuzu.

Diskutqbilno, ja skidam isključivo FLAC 100% ripove dok na rutrackeru ljudi najviše vole ape (monkey audio). Brzine na whatcd su ludačke, okačim flac album i u roku od 30 sekundi imam 1 gb uploada na njemu jer ima ludaka koji imaju autosnatch

^Ne mora da znaci, gotovo sva nova izdanja na rutrackeru su ili prekopirana sa what-a ili rucno ripovana u flac-u. Ape je uglavnom za starija izdanja, tj. ripove, a doduse ni on nije problem jer se uz pomocu par klikova i programa lako transkoduje u flac. :)

drugari , mozhe pitanje. jedno vreme bio sam aktivan na sajtu broadcasthe.net , ali izgleda da su me banuli zbog neaktivnosti. istina nisam dugo ni skidao , niti gledao serije, pa sam se uzeleo istih .

da li neko poseduje invite za broadcasthe.net ili neki slican torrent sajt ? ovaj mi je bash bio pregledan i sve spakovane serije lepo u sezone, i po kvalitetu videa . ako neko hoce da pomogne neka baci pm .

hvala!

Nasao sam resenje na drugom mestu jer ovde nista nije objasnjeno.

Ima i za demo i za noid... poslao sam ti na pm.

Your account has been activated

Hvala gospodine.

Nema veze... snašao sam se. Potrebno je da u "Search" polje upišete "recover", ne klikćite na "Submit". Na dnu strane pojaviće se polje za unos e-mail adrese i tako pokrećete proceduru za promenu passworda i dobijate novi keyword.

Ima li neki tracker samo za tv serije, ako moze da se skidaju u paketu po sezoni.

I ako moze pozivnica na mail?

Hvala.

drugari , mozhe pitanje. jedno vreme bio sam aktivan na sajtu broadcasthe.net , ali izgleda da su me banuli zbog neaktivnosti. istina nisam dugo ni skidao , niti gledao serije, pa sam se uzeleo istih .

da li neko poseduje invite za broadcasthe.net ili neki slican torrent sajt ? ovaj mi je bash bio pregledan i sve spakovane serije lepo u sezone, i po kvalitetu videa . ako neko hoce da pomogne neka baci pm .

hvala!

bilo ko ? moze i neki tracker samo za tv serije ...

Koliko sam ja stigao da primetim sad se dosta trakera navrzlo na to da kikaju usere zbog inaktivnosti, neki zbog takozvanog quarter rules-a, neki imaju mesecnu cifru a neki dvomesecni obavezni download pored standardnog nelogovanja na sajt....neki kikakju i kako im se prohte kao na revtt, nije novo nista ali pripazite..

teshki komplexi drze vecinu privatnih torrenata.To ubija poentu istih.

@Stig
Dovoljno je to da nemas vremena da budes dovoljno aktivan na svojih tipa 50 trakera i eto uvek ponekog bana na nekom od njih.

Znam, zbog takvih razloga sam skonto da sam disejblovan/obrisan sa RevTT, CHD, iTS, GFT i sl. ali to nije problem, jer me trackeri ionako nisu pretjerano zanimali. Oni koji ti trebaju, valjda ces se ulogovati u mjesec dana jednom i skinuti nesto.

A ovaj ficica je banovan gdje god se registrovao, pa onda prica da je zbog neaktivnosti, mrze ga sto je Srbin i ostalo.

hehehe, ovo nisam znao za ficicu, ali se slazem potpuno da se za one najvaznije trakere treba zaloziti bar toliko da se udje mesecno pa i skine ponekad nesto....nije lose i donirati poneki traker...jasno je da ljudi nemaju kesha ali ako neko skine godisnje 2-3TB pa onda moze da se izuje sigurno za neku donaciju pa bar onu najmanju..

Ko ne donira nema nikakva prava i na prvoj gresci ga otkace. Btw jedino sam donirao hdbitsu :)

ficica je staff :p i bio je u drami pa su ga banovali i sad se ljuti :p sto su ga banovali XD
a zasto bi neko morao da donira nesto ako je neko skinuo par TB necega? cime su to trekeri zasluzili da dobiju donaciju ;) da nisu mozda originalni?

Nazad
Vrh Dno