Iskusno, iskusnoPa znam kako to ide![]()
Extra slika, to i thor i kraken u jednom
Nego, banovan sam zbog leeka koji se registrovao pod usernameom "eprson" jer mu je to bio drugi account. To se smatra mojom odgovornoscu i pozivanje usera koji kreiraju duple naloge je razlog za automatski ban.
Cisto kao upozorenje za ostale clanove.
Nece ortak tamo isto popio ban, tamo su sve sami goli komplexi.Jos banalniji primer od ovog i nece da odbanuju.A meni tako treba account tamo jer je ubedljivo najbolji za games. al osecam da necu trajati 20min, ne zbog mene nego zbog njihovih IZMISLJOTINA!Popricaj ti lepo sa stoi-jem ili nekim drugim sysopom/adminom tamo, budi iskren i mislim da ce ti odbanovati nalog.
Popricaj ti lepo sa stoi-jem ili nekim drugim sysopom/adminom tamo, budi iskren i mislim da ce ti odbanovati nalog.
Nece ortak tamo isto popio ban, tamo su sve sami goli komplexi.Jos banalniji primer od ovog i nece da odbanuju.A meni tako treba account tamo jer je ubedljivo najbolji za games. al osecam da necu trajati 20min, ne zbog mene nego zbog njihovih IZMISLJOTINA!
Sve sto ima tamo moze da se nadje i na drugim trackerima, tako da ne moras da brines mnogo zbog bcg-a...
Jel ima mozda neko predlog za solidan tracker na kome se moze "peglati" ratio? Do skora sam koristio lasttorents ali na njemu se vise ne moze koristiti ratio master.:d Znam da nije fer ali sta da radim sa ovim nasim smrtnickim uploadom. Placanje takodje nije opcija posto sam student i stvarno ne mogu da izdvajam jos i za to. Dakle ima li sta solidno a za dzabe?![]()
What.cd? Si ti normalan da mu preporucujes jedan od naj music trackera za to? Bas da vidim ko bi mi dao pozivnicu? Ako si clan znas kakva je whatcd politika sa cheaterima.
Zasto mi daje neki drugi sajt kada idem na blackcats? Znam da je bilo ranije o tome ali ne mogu da nadjem...
kad se vara onda varas onda teraj minimum 2TBit/s ^^
Eh ti pocetnici, internet je pun te manguparije.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari