Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

aj kad smo vec kod banovanja eve slike
ban-hammer-featured1.jpg

Extra slika, to i thor i kraken u jednom :)

Nego, banovan sam zbog leeka koji se registrovao pod usernameom "eprson" jer mu je to bio drugi account. To se smatra mojom odgovornoscu i pozivanje usera koji kreiraju duple naloge je razlog za automatski ban.
Cisto kao upozorenje za ostale clanove.

Extra slika, to i thor i kraken u jednom :)

Nego, banovan sam zbog leeka koji se registrovao pod usernameom "eprson" jer mu je to bio drugi account. To se smatra mojom odgovornoscu i pozivanje usera koji kreiraju duple naloge je razlog za automatski ban.
Cisto kao upozorenje za ostale clanove.

To je normalna situacija na boljim trackerima.

Ma oki, reko samo da iznesem iskustvo kako bi i drugi donatori znali sta moze da ih ocekuje. Mada mislim da ni to sto nisam donirao ni cent za 6 godina koliko sam clan je sigurno uticalo na nepristrasnost u odlucivanju o banu :D . Dosta kuknjave, odoh na bitgamer da vidim kad ce maxpayne 3 :D
E da, ako neko ima referal za BCG nek me se seti :)

ako si skoro donirao lepo zatrazi od paypal-a da povuce tvoje pare, veruj mi da trekeri ne vole da neko povuce svoje donacije i da neko uradi complainment about the fraud, jer ako se to desi onda paypal moze bez problema da im zamrzne racun ;)

Popricaj ti lepo sa stoi-jem ili nekim drugim sysopom/adminom tamo, budi iskren i mislim da ce ti odbanovati nalog.

Popricaj ti lepo sa stoi-jem ili nekim drugim sysopom/adminom tamo, budi iskren i mislim da ce ti odbanovati nalog.
Nece ortak tamo isto popio ban, tamo su sve sami goli komplexi.Jos banalniji primer od ovog i nece da odbanuju.A meni tako treba account tamo jer je ubedljivo najbolji za games. al osecam da necu trajati 20min, ne zbog mene nego zbog njihovih IZMISLJOTINA!

Sve sto ima tamo moze da se nadje i na drugim trackerima, tako da ne moras da brines mnogo zbog bcg-a...

MA jok, probao al mi je odmah mod rekao da mi nece odbanovati acc a da ih moljakam bas i ne zelim :)

Nece ortak tamo isto popio ban, tamo su sve sami goli komplexi.Jos banalniji primer od ovog i nece da odbanuju.A meni tako treba account tamo jer je ubedljivo najbolji za games. al osecam da necu trajati 20min, ne zbog mene nego zbog njihovih IZMISLJOTINA!

Nisam siguran da te kapiram, pa pre dva dana sam ti poslao pozivnicu i otvorio si nalog "bambixfica"?

Sve sto ima tamo moze da se nadje i na drugim trackerima, tako da ne moras da brines mnogo zbog bcg-a...

MA jeste, al se mnogo lako odrzava ratio. A i nije rec o tome nego glup nacin da se popije ban posle 6 godina ;)

Nije stvar u tome, nego sto je izgleda cela srbija sa odredjenim provajderom i ip adresom masovno banovana.

Jel ima mozda neko predlog za solidan tracker na kome se moze "peglati" ratio? Do skora sam koristio lasttorents ali na njemu se vise ne moze koristiti ratio master.:d Znam da nije fer ali sta da radim sa ovim nasim smrtnickim uploadom. Placanje takodje nije opcija posto sam student i stvarno ne mogu da izdvajam jos i za to. Dakle ima li sta solidno a za dzabe?:D

What.cd? Si ti normalan da mu preporucujes jedan od naj music trackera za to? Bas da vidim ko bi mi dao pozivnicu? Ako si clan znas kakva je whatcd politika sa cheaterima.

Na Zamundi ne gledaju ratio...

Zasto mi daje neki drugi sajt kada idem na blackcats? Znam da je bilo ranije o tome ali ne mogu da nadjem...

Jel ima mozda neko predlog za solidan tracker na kome se moze "peglati" ratio? Do skora sam koristio lasttorents ali na njemu se vise ne moze koristiti ratio master.:d Znam da nije fer ali sta da radim sa ovim nasim smrtnickim uploadom. Placanje takodje nije opcija posto sam student i stvarno ne mogu da izdvajam jos i za to. Dakle ima li sta solidno a za dzabe?:D

Za tako nesto jedino da juris kad je neki tracker otvoren za signup da ne dovedes nekoga u losu situaciju ako te uhvate da citujes.

What.cd? Si ti normalan da mu preporucujes jedan od naj music trackera za to? Bas da vidim ko bi mi dao pozivnicu? Ako si clan znas kakva je whatcd politika sa cheaterima.

Ahaha, i tu su me banovali par dana nakon sto je pozvani leek koristio ratio master :D mislim da im tracker registruje veoma dobro ratiomastere.
Btw meni je ru tracker mnogo bolji za mjuzu.

dobro ako ne what.cd ili hdbits eto neka vara na GFT FTN BTN *TN i TTN ZTN DTN PTN ATN CTN ETN GTN i ostalim no ratio trekerima xD :p

Nije svako rodjen da vara :) treba i to znati, nije samo ajde da palim ratio master i gotovo, ratio do neba. Ima tu milion finesa. Gledaj na to kao na neku vrstu igre. Ko u filmu catch me if you can :D

Pa mene je super služio lasttorents više od dve godine skinuo sam oko 500 GB a "uploadovao" 600GB,ali svemu što je lepo dođe kraj pa su izgleda zavrnuli slavinu za ratio master te mi je sada ratio ispod 1. Razumem ja da niko od vas ne vara i da ste svi pošteni ali ja ne mogu biti tako pošten iz više razloga:

1. Delim internet sa komšijom i sa bratom
2. Nemam novca da plaćam seedbox ili premium naloge
3. imam net 1.5/0.512 Mbit

Ne tražim ni od koga invitation kao milostinju pošto znam da može biti banovan i taj koji mi da invitation već tražim samo predlog za tracker sa labavim pravilnikom kao što je bio na lasttorentsu a za invitation ću se snaći.

zamunda arenabg bitsoup mojblink partis.si to su sajtovi koji su uvek otvoreni pa probaj

Hvala evo uspeo sam da se registrujem i na HDspace posto je bila otvorena registracija,kakva je tamo situacija sa ratio programima?

BTW uspeo sam da provalim foru i ponovo napravim da mi radi ratiomaster na lasttorentsu mojoj sreci nema kraja...:happy:

Nazad
Vrh Dno