Šta je novo?

Ravencoin

Ravenu ide i helving ,negde pocetak 2026,kad bi se jos potrefio i vrhunac bula i eventualni izlaz na koinbes, malo je i 0.5$ (da malo podgrejem strasti🤣)

Ispravite me ako gresim ali i 2019 je među poslednjima krenuo(što naravno ne mora ništa da znači)

Nazalost polovnjenje ne znaci da ce cena skociti. Moze reagovati za par meseci , moze za par godina, a mozda i na sveti nikad.

kakve smo srece, nesrecni Gavrilo ce pored halvinga za block reward da halvuje i cenu :ROFLMAO:

Ja se nesto tasim da ipak moze solidno da odreaguje,jer skoro smo videli jedan izlazak na korejsku berzu i ode vise nego duplo,doci ce red i na njega fokus trenutno je na eth i btc ,raven je treci ili cetrvrti krug novcica...

svakako dolazi njegovih 5 minuta... ja prodam kada padne 10% od max vrednosti i dosta mi se dobro pokazalo u praksi, ne odredjuejm neke nivoe jer je to nemoguce a i zaboli glava :)

svakako dolazi njegovih 5 minuta... ja prodam kada padne 10% od max vrednosti i dosta mi se dobro pokazalo u praksi, ne odredjuejm neke nivoe jer je to nemoguce a i zaboli glava :)
Ja sam to prosli avgust i septembar ako se dobro secam tad se vrednosti vrtele od 0.015 pa do 0.017
To sa nekih 2-3k usdt bude mi dosadno pa ako i ostanem zaglavljen u coinu nije ni strasno ni steta,u maju sam jedan eth vatao sedam osam puta u rasponu od 2480-2620,pa nekad ćapim 60$ nekad 80 nekad 110$...

Vrh Dno