Znaci sutuacija je sledeca: Rapidshare Premium. Imam jos slobodnog mesta - nisam ispunio kvotu za 5 dana.Download Manageri NE RADE.Znaci samo stoji fajl na cekanju i nista vise.Nema cak ni komunikacije.Ako radim download preko Mozilla browsera skid OK!!! Ali download manageri NE RADE.Koristio sam Flash Get 1.72 i sve je radilo OK 6 meseci do nocas.Deinstaliram pa ponovo instaliram opet ist
K skinem FlashGet 1.96 isto NE radi.OK skinem Download Accelerator Plus zadnji isto NE radi.OK skinem Rapid Get .... isto NE radi.A browser download radi.Znaci uredno sam ulogovan na Rapidshare, ima mesta za skidanje.Jedino sto mi pada na pamet da "moze" da bude da me Telekom zeza ili nesto rade.Imam 1gbs Telekom ADSL. Kad dodjem sa posla mogu da probam da nakacim YUBC dial up da vidim samo jel ce da krene download preko FlashGet-a, sto onda znaci da bi bilo do Telekoma??? Ne znam to mi je ostalo jos da probam
Jos nesto probani su raznorazni linkovi sa Rapidshare-a i svaki radi na browser downloadu ali ne i preko download managera. Da li neko zna u cemu je problem ????? Unapred HVALA.