Šta je novo?

Rapidshare PREMIUM iskustva

hmmm a cek cek, SVI imate te probleme u toku dana sa brzinama ??? meni ide OKO 50KBs preko dana... znaci upola od maximalnog download-a recimo. Problem je do rapidshare-a , a ne do provajdera ?

hmmm a cek cek, SVI imate te probleme u toku dana sa brzinama ??? meni ide OKO 50KBs preko dana... znaci upola od maximalnog download-a recimo. Problem je do rapidshare-a , a ne do provajdera ?

Koji je provajder u pitanju? Neki imaju agregacije tokom dana. Mada nikako ne celog. Meni eunet od 13h do 17h radi slabije a ostalo vreme full

MA kakva agregacija gde to sme da ima toliko bre nemoze da mu ukine na pola ako je platio FLAT ima pravo da skida 24/7 sa FULL brzinom.
Ja bi licno otiso kod provajdera i naje..... bi im se k....... platis i oni te tako smaraju.
Ako je do provajdera a ako je do RS-a sto je vise verovatno onda vam je resenje dva ili vise linkova u isto vreme zar to nije bolje nego da se mucite i gledate kako loce ide jedan link.

hmmmm, pa i dalje je moguce da je do RAPIDSHARE-a. i ja preko dana skidam isto ~50KBs... Mada, ako je u pitanju beocity, verovatno cu im iskopati oci ako saznam...

Da li ste pronasli neki download manager koji radi dobro sa RS ali da ima Scheduler ?

Znaci potrebno mi je ne samo da starujte i stopira download vec i da regulise brzinu. Recimo zeleo bih preko noci da ostavim maksimalnu brzinu, a preko dana da smanjim na jedno 20kb/s.

Tenutno koristim FlashGet v1.73 koja radi fino ali nema tu funkciju ili je ja nisam pronasao.

Poslednja izmena:
imas SCHEDULER u toj verziji... ali ne mozes namestiti brzine, vec vreme. Ustvari, mozes fixno namestiti brzinu na speed limit -> manual, ali tako ce ta brzina koju stavis ce ti biti stalna, a koliko sam razumeo ti hoces i da regulises brzinu preko nekog scheduler-a ...hmm

Da, v1.73 ima scheduler ali ne regulise brzinu download-a.

Cesto nisam kod kuce po par dana. Ukoliko ne smanjim brzinu ostalim ukucani blokiram internet. Onda je svima najlakse da mi ugase FlashGet i naravno uvek zaborave uvece da ga ukljuce ponovo :(

Ja korisitim Internet Download Accelerator. Ima bukvalno sve što ti treba:wave:

Hvala, isprobacu ga. Neka odredjena verzija ili bilo koja ? Pitam jer novije verzije FlashGet-a koje sam isprobavao slale su lazne podatke RS-u o skinutim podacima. Zato se i plasim da isprobavam neproverene download programe

Hvala, isprobacu ga. Neka odredjena verzija ili bilo koja ? Pitam jer novije verzije FlashGet-a koje sam isprobavao slale su lazne podatke RS-u o skinutim podacima. Zato se i plasim da isprobavam neproverene download programe

Moja je neka petica. Koristim ga već duže

jel koristi neko RapidShare a da ima 1024Kbs konekciju ? :(

Ne koristim ja ali znam ko koristi. Što pitaš? Ako je zbog brzine, ne ograničavaju ga. Meni ide na full sem kad je na eunetu agregacija a to je 4 sata na dan i nije mi frka za to vreme. Za ova 4 meseca koliko ga koristim samo od 13h do 17h radi oko 30-40 Kb/s a u ostalo vreme 52-53 Kb/s. Mora da imaš i ti neku agregaciju na beocity. Nije to do rapida ako na to misliš. Vidi sa njima

pa ako se desi da imam agregaciju (ne mogu sad da zovem, 21h je) onda ce neko da pogine sigurno

Ne znam šta da ti kažem, ja sam za ova 4 sata znao i pre nego što sam se odlučio za eunet. Bar znam da je sve ostalo u redu i da u ostalo vreme radi full, tako da mi nije problem što ću umesto 4,6 GB skinuti 4,4 GB na dan. A ako je kod tebe ceo dan onda to moraš proveriti. Moguće da oni malo guše skidanje sa rapida.

aaaaa - pa nema vise od 5GB dnevno, mada - puste oni samo zbog toga padne brzina, odnosno zna da varira - po nekad.
Inace, kad radim fetch na server, a brzina konekcije servera je 10M - radi ok dok ne njoknem 5GB :)

ma koristim 5GB simoblicno. Ustvari ne smem da skinem vise od 25GB za 5 dana. Evo bas juce sam premasio 25GB, pri "restrikcijama"... ma, dizem frku za dzabe , iovako je DL cool.

A sta je sa nama koji imamo crno bele televizore (free), zasto ne radi http://rapidshared.org/?
Ima li neko neki info o ovome, ili eventualno alternativni link za pretrazivanje rapidshare. Moze na P.M.

Ajd' valjda nije protiv pravila foruma.

Evo jedan pretrazivac:
Kod:
http://rapidshare-search-engine.com/

a evo i drugi:
Kod:
http://www.avun.com/?affiliate

Nije protiv pravila postovati linkove za pretraživanje servera za free upload. RS nije protiv pravila + za sam sadržaj nisu odgovorni oni... ;)

Vrh Dno