Šta je novo?

Rapidshare PREMIUM iskustva

koristim vise od godinu dana,prezadovoljan linkove trazim na warez sajtovima.Download uvek max za down koristim flashget classic i to je to

Dobar je Rapid Share, samo je MegaUpload dosta jeftiniji (a i nema ogranicenja od 25 GB nedeljno). Ima ga na www.uplata.net .

Najveća mana MU-a je što ljudi najviše upuju na RS.com.

ah evo novi mesec uplatih i uskoro mesec dana free od poena dobicju :)

Ja sam preko njih uzimao 2x po 3 meseca i sve sam zavrsavao za par sati.

Poslednja uplata je bila pre 20 dana.

ah evo novi mesec uplatih i uskoro mesec dana free od poena dobicju :)

Ja poceo pre 10ak dana da skupljam poene, linkove kacim na par foruma i evo vec sam dobio nesto preko 1200 poena :banana:

@buggy86
Slobodno uzmi, ako uplacujes na ziro racun gledaj da to obavljas u banci jer su mene u posti uvek smarali zbog uplatnice (smeta im svrha uplate i nepostoljanje adrese primaoca)

Kada sam uplacivao rapid, isao sam u Intezu i direktno uplatio kes na racun, ne preko uplatnice.

Tako se ne placa provizija.

Jel postoji neki site gdje mogu uzeti premium RS al da platim kreditnom karticom? Da se ne cimam do banke i sl :)

Ne.
Na info... mozes da placas Moneybookersom.
Za dvajes` minuta imas acc.

Da li imate problema sa logovanjem u RapidShare foldere koje ste sami kreirali

jedno upozorenje za sve koji hoce da uplate rapid.Nikako ne uplacujte preko Globaltrend-a (http://rs-srbija.com/) .Ja sam uplatio 30.10. i jos nisam dobio login info.Dva puta sam im slao mail,prvi put sa podacima koje traze ukoliko se to desi, a danas upozorenje da to vec jednom rese i nista.Nigde nemaju telefon da ih pozovem, a izgleda mailove mogu da saljem do u nedogled.Bolje se drzite infopanoa,a izgleda da su i jeftiniji.kod ovih je 5500 RSD za godinu.

Rapidshare ima dve velike zackoljice da ne kazem problema...
Kao sto su neki vec rekli ogranicenje mu je 25gb za poslednjih 5 dana, sve jedno kako rasporedjeno, sto nekada moze biti problem, narocito zbog drugog problema, nisam video da li je neko njega pomenuo, a to je da RS ima problem sa download menadzerima, potvrdjeno za FlashGet a mislim da se isto desava i u Orbitu:
RS ne racuna realan protok, vec ako skidas sa DL menadzerom duplira ga otprilike, sto ce reci, vi skinete 1gb, on obracuna 2gb, sto uz gore pomenuto ogranicenje moze biti problem narocito ako imate veliku brzinu neta, pa mozete da ga predjete...
Pisao sam im u vezi ovog problema, slao logove i na kraju su priznali, i kao zao nam je imamo problema sa tim, resavamo, koristite download iz IE, sto bas nije zgodno... Bilo je to pre par meseci i dan danas nisu resili problem, sto je malo glupa stvar...

Sem ovoga, RS je extra, meni recimo idu brzine i do 1,2Mb/s sto retko koji sajt ima, a sve se moze naci na njemu, ko zna, cim se nesto pojavi na torrentu eto ga i na rapidu, tako da fina je stvar, jerbo se skine ocas posla...

P.S. Download problem se moze resiti sa alternativnim DM, namenjenim bas za Rapid, ali nisu tako zgodni kao Orbit ili FlashGet...

Poslednja izmena:
P.S. Download problem se moze resiti sa alternativnim DM, namenjenim bas za Rapid, ali nisu tako zgodni kao Orbit ili FlashGet...
Meni je RapGet mnogo zgodniji za Rapidshare nego neki generalni DM.

Nisam mnogo skidao, ali mi je jedan dan log prikazao oko 3.5GB, a moja konekcija može max da prenese značajno manje od toga.

Ostali dani su delovali OK. Koristim FlashGet 1.71.

Pitanje za ljude koji su duže na RS: kada konvertujem bodove u novi account, koliko on ima premium poena na startu?

ovo za 2x vise skidanja u FlashGet-u prvi put cujem, meni kolicinu downloada obracunava normalno, bez ikakvog dupliranja

Mislim da to izmišljaju ljudi koji puno skidaju, a 25 giga u 5 dana im nije dovoljno.

Edit: Nije ni meni dovoljno, ali je prihvatljivo.

Poslednja izmena:
Koristim HiDownload i FDM.
Logovi pokazuju realno stanje. Nema nikakvog dupliranja.

Koristite FlashGet 1.71. i nećete imati problema sa rapidom ;)

Čuo sam već za to lažno prikazivanje.

Prvo, RS verovatno obračunava ukupan protok (i upload i download) s tim što razlika između stvarno skinutog materijala, i onog što se obračunalo na nalogu nebi trebala da bude veća od ~5%.

Za sve preko toga, u ogromnoj većini slučajeva, kao uzrok se ispostailo korišćenje proxy-a.

EDIT:
Koristim (još uvek) FlashGet 1.65 i nemam ama baš nikakvih problema sa tim.
Jedino što sam primetio je blago usporenje poslednjih dana, ali pretpostavljam da je to u vezi sa najavljenim "čišćenjem" pa sad ljudi skidaju i što im treba i što im ne treba.

Poslednja izmena:
Meni generalno ponekad predje 25gb, ali kazem, narocito zato sto mi ne racuna dobro... Pogledam koliko sam skinuo u logu, onda stavim fajl da skidam i to namerno bez deljenja i ponovo pogledam log, i prikaze mi skoro duplo da je skinuo...

Stvarno nemam pojma kako je nekima ok, i od cega zavisi... jedino ako nije zbog nekog rutiranja, pa da duplira tu nesto, ali opet malo je to blesavo...

Evo malo od prepiske sa njima...

We already got the information from other customers as well that customers who are using download managers got a traffic limit without downloading 20 GB within 3 days.
The reason is that our system and the download managers do not match.

We are working on an own download manager that will not cause those problems and will inform our customers as soon as possible through our news page (http://rapidshare.com/en/news.html) when our download manager is available.

According to our tests, downloading with a web browser will not cause any unnecessary traffic.

p.s. meni RapGet nikad nije uspeo da radi, jedini koji je radio je USDownloader, ali cini mi se da je skidao po jedan odjednom pa mi nije odgovarao...

Poslednja izmena:
Meni od nocas nece nista da skida preko download managera, koristio sam FlashGet 1.71 deinstaliram jer nece, preinstaliram nece , DAP stavim nece, stavim na kraju Flashget 1.96 nece.I na kraju se izneviram i pustim 20 fajlova preko Mozille jedino bih voleo kad bi skidala 1 po 1 fajl al ajde bolje ikako nego nikako.Znaci nece preko download managera al oce direktno.Jel to problem do RS ili .... (znaci do 00:01h od nocas sve je radilo 6 meseci OK i provereno imam jos 10Gb fore do 25Gb a i skida direktno preko browsera) ?????

Dok sam koristio RS Premium account imao sam dosta problema sa download menadžerima. Onda sam se, malo teže, navikao na download iz browsera. Naravno, u Firefoxu, ne može se ništa ograničiti i scheduleovati ali je radilo perfektno.

Vrh Dno