Ovo sasvim odgovara nekom prosecnom downloaderu.Uzme se small paket 4 poena pustis nocnu turu i imas 10 giga.Bitna stvar je da nije neophodno konstanto skidanje,danas skines 10gb pa za 10 dana opet potreba kolicina.Jedino sto se za happy hour poeni moraju aktivirati u 00:01,sto nekome moze da bude problem.Mada sve ce to brzo da pukne,jer uploader nemaju nikakvu stimulaciju za postavljanje sadrzaja.A ko hoce da zadari kesh upoadujuci,svakako je Hotfile sada in.
Kako li onda izgleda neki teski dloader sobzirom da ovako mozes da skines 300Gb mesecno? btw za ljude koji ne dele nalog i koji se samo malo izorganizuju sa shedulerom rapid je sada jeftiniji nego sto je bio. Price da uploaderi moraju jos i da placaju su ciste besmislice jer i dalje vazi varijanta cuvanja free fajlova do 60 dana.
Ono sto je realno nepoznanica je kako ce da "nateraju" ljude da upuju, odnosno da li ce u skorije vreme ponovo uvesti neki vid nagradjivanja koji ih je i postavio na prvo mesto.
nesto sam uporedjivao - cena, down limit, up limit, reward - mislim da je hotfile bolji izbor od drugih. jedino, iskljucivo se naplacuje preko paypal-a.
Vi i dalje forsirate pricu o downloadu, koga briga da li mesec dana rapidshare-a kosta 500 ili na primer 800 dinara, meni to ne predstavlja nikakav problem.
Kada sam cuo da su promenili sistem odreagovao sam u sebi, sta me briga koliko kosta platicu, ali je ovde glavna fora sto nece biti sta da se skida. Ovaj novi sistem je uveo na primer meni da mogu da predjem na rapid small i da mi bude super, happy hour i meni mnogo bolje nego pre, ali uploaderi sada ne mogu da budu na tom paketu, vec zbog storage-a su na vecim paketima, a za taj upload ne dobijaju nista, i sta sad su oni ludaci pa ce da placaju da bi mi ostali skidali nesto...
Primetio sam na avax.... sajtu da gomila linkova vec ne radi, a neki su presli vec na sistem da uploaduju na vise razlicitih sajtova, sto je po meni extra, jdownloader, interchangable links i za dz moze svasta brzo da se skine.
Ili hoce da ugase servis na najbezbolniji nacin i rese se povracaja para korisnicima koji su platili ili ce da promene nesto vrlo brzo. Ovakvim programom su oterali uploadere i samim tim sami sebi odredili smrtnu kaznu.
btw za ljude koji ne dele nalog i koji se samo malo izorganizuju sa shedulerom rapid je sada jeftiniji nego sto je bio. Price da uploaderi moraju jos i da placaju su ciste besmislice jer i dalje vazi varijanta cuvanja free fajlova do 60 dana.
Slazem se, po starom ja bih imao premium jos 3 meseca, i sa zaradjenim poenima jos oko 3 meseca. Sada kada mi se sve iskonvertovalo - dobio sam nesto preko 3400 rapidsa - sto je, troseci 4 rapidsa dnevno = vise od 2 godine! Obzirom da sam Rapid premium koristio prilicno stedljivo - nekada danima ne skinem nista, onda je ovo skroz OK varijanta uz Happy Hours 2-10AM = 10GB za 4 rapidsa dnevno... a za sve ostalo torrenti![]()
ovo je tipicna domaca logika. nastavimo linijom manjeg otpora i nadjimo malo srece u ovim novim, otezavajucim okolnostima. uzivajmo 2 godine sa 1gb dnevno. nego.. rapid si koristio stedljivo, ali si imao zaradjenih poena za 3 meseca?
Meni je Non-stop download izgubio smisao kada sam u regalu ugledao 10tak HDD-a (500GB-1TB) na kojima vise nemam pojma sta se nalazi
vidis... istu kritiku bih ja mogao da uputim tebi. idemo ponovo... ti pises@Starter21
Jel ti uopste citas neciji citat koji stavis u post ili onako napamet cisto da bi pisao nesto? Citirao si mene i rekao da nisam u pravu...
a jaVi i dalje forsirate pricu o downloadu, koga briga da li mesec dana rapidshare-a kosta 500 ili na primer 800 dinar...
pa nisi u pravu. na prethodnim stranama smo komentarisali da je upravo upload glavni problem price.
Kako su zbrzali ove promene i promene promena, trebace nam sudski tumac da se ovo ukapira...
Bezbolnije i mnogo bolje resenje je preci na Hotfile, Megaupload...alternativa barem ima. Sa poslednjim izmenama oni koji su kacili na Rapidshare, sada ce da kace na neke druge file hosting servise.
Ok, koja je sada fora? Nema vise onih paketa (small, big, medium), vec se samo dopunjavaju gigabajti? Da li to znaci da nije vremenski ograniceno do kada mora da se potrose uplaceni gigabajti?
^Ne gubi se nepotrošeni saobraćaj.
Najbolje obaIdemo dalje. HF ili MU?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari