Šta je novo?

Rapidshare premium download

Šta je sad ovo , rapishare dans daje premium account za džabe, pogledajte na rapidshare.com
EDIT: u pitanju je navlakuša, čim pokušaš da skineš nešto izbace ti error da ti je account istekao i nude ti opciju da platiš da ga produžiš

Poslednja izmena:
^pa dobro, oni i navode da nude opciju "kreiranja" premium naloga "koji se kasnije moze nadograditi".

nego, ubacili jos dve opcije - slanje rapid poena drugim userima i pregled napravljenih transakcija rapids-ima.

Nazalost sve je manje fajlova na Rapidu i to se oseca.
Mislim da je po prvi put, sa ovim novim sistemom, RS na strani onih koji skidaju ali da je upropastio one koji postavljaju materijal. Svakako, sistem koji se ne moze odrzati. Sledeca stanica je svakako Hotfile.

Jos malo ima da pukne RS vec je oko 200% manje linkova nego pre:(

^uze mi rec iz usta upravo sam to hteo reci u premium nema CAPTCHA:)

Nema CAPTCHA u besplatnoj varijanti i Jdownloader ga sasvim normalno skida. Jedino je vreme cekanja izmedju fajlova 30min. A za premium ne znam, ali sto bi bio CAPTCHA kada ga nema u besplatnoj varijanti.

Juce sam dosao u situaciju da nisam mogao naci rapid link za "noviji materijal" a hotfile linkova ko pleve.... dakle definitivno prelazim na hotfile...

^uze mi rec iz usta upravo sam to hteo reci u premium nema CAPTCHA:)

Misliš ako ti skidaš sa premium accountom ili ako je upload-ovano od premium user-a, ako misliš na ovo prvo, onda je hotfile dobar za premium korisnike a ne valje za free korisnike, jer moraju da dežuraju na svaki part da ukucaju CAPTCHA-u , na primer ja neretko skidam nešto što ima po 60 ili 80 part-ova, to bi znacilo isto toliko puta da moram da kucam captcha kod
Nema CAPTCHA u besplatnoj varijanti i Jdownloader ga sasvim normalno skida. Jedino je vreme cekanja izmedju fajlova 30min. A za premium ne znam, ali sto bi bio CAPTCHA kada ga nema u besplatnoj varijanti.
Pa meni je svejedno u kojoj varijanti ima CAPTCHA, jer kad nadjem nešto da skinem sa hotfile-a ja nezanm da li je to upload-ovao free ili premium user

Poslednja izmena:
Misliš ako ti skidaš sa premium accountom ili ako je upload-ovano od premium user-a, ako misliš na ovo prvo, onda je hotfile dobar za premium korisnike a ne valje za free korisnike, jer moraju da dežuraju na svaki part da ukucaju CAPTCHA-u , na primer ja neretko skidam nešto što ima po 60 ili 80 part-ova, to bi znacilo isto toliko puta da moram da kucam captcha kod

Pa meni je svejedno u kojoj varijanti ima CAPTCHA, jer kad nadjem nešto da skinem sa hotfile-a ja nezanm da li je to upload-ovao free ili premium user

unosis zabunu u celu pricu... :D free korisnici su "druga tema". gde je za free brze, gde se manje ceka, gde ima captcha - mozemo da otvorimo drugu temu.

ovde smo govorili o rs premium. posto nas rapid razocarava, interesuju nas prednosti i mane premium downloada na drugim servisima (hotfile, megaupload, netload itd.) kako bi smo pronasli najbolju varijantu na koju cemo da predjemo.

znaci - bez obzira ko je uploadovao - premium na hotfile nema captcha?

Uzeh mesec dana Hotfile da probam. Problem su linkovi sto kad ih ubacim u IDM ne prepoznaje ih kao fajlove, a lepo sam dodao account sa psw Hotfile u IDM. Ima li neko resenje za ovo?

Izgleda se malchice trznuo rapidshare, ukinuli su one sulude pakete i priznali gresku....Ipak nisu vratili na staro al ovo je sad definitivno bolje od onih paketa! Pricam za nas downloadere mada ako uploadere necim ne namame uskoro dzabe ce bit sve povlastice za downloadere...

Je l' moguće zamrznuti rs nalog na neko vreme? Idem na more, pa neću da mi propadnu rapidsi bezveze.

Je l' moguće zamrznuti rs nalog na neko vreme? Idem na more, pa neću da mi propadnu rapidsi bezveze.

mozes da iskljucis automatsko produzivanje rapidpro. vec placen mesec se ne racuna.
odes na njihov sajt i konektujes se u premium zonu. otvoris settings i ODcekiras Automatic RapidPro Extension. tako ce produzavanje ici samo preko dugmeta u Account Overview delu.

Dal po ovom novom znaci da nema vise kad je download u pitanju na dnevnom nivou onih 5GB skidanja nego stalno moras da konvertujes rapids-e.

Poslednja izmena:
Dal po ovom novom znaci da nema vise kad je download u pitanju na dnevnom nivou onih 5GB skidanja nego stalno moras da konvertujes rapids-e.
Kako ovo uraditi sa slike ja sam otiso i uplatio u euplati 400 rapids-a i sad mi je preostalo jos 202 Rapids-a sta sad.

prijatelju, jesi ti konstatovao najnovije promene na rs-u? pogledaj malo ovaj link http://rapidshare.com/news.html

slika koju pominjes nije vise aktuelna, nema vise tih razlicitih paketa.
sada imamo - 99 rapidsa kosta mesec dana i tu imas 30gb za down. ako hoces vise, dokupljujes gb po ceni od 14 rapidsa za 5gb ili 28 za 10gb itd. dnevno mozes da skines koliko hoces (mislim, ako si obezbedio dovoljno gb). posle mesec dana, ako ti je sta preostalo od gb prenosi se u novi mesec. za taj novi mesec, bice ti automatski oduzeto novih 99 poena i dodato jos 30gb na tvoj konto, osim ako pre isteka prethodnog meseca ne odes u podesavanja svog naloga i ne odcekiras "Automatic RapidPro Extension" (sto gore pomenu i subtractor, iako imam utisak da je i Switch-evo pitanje bilo bazirano na onom glupom menjanju paketa, sto je sada off).

Poslednja izmena:
Znaci tolko dugo nisam koristio rapidshare da su oni dva pita menjali sistem.

zapravo se radi o jednoj promeni. od pocetka jula su uveli novi sistem sa paketima i novim kreditima koje zovu rapids. momentalno su bili bombardovani od korisnika jer su paketi bili lose osmisljeni tako da su napravili novu promenu i uveli novi jedinstveni paket.

ako te ista zanima procitaj te vesti i komentare na prethodne 3 strane

Rapishare ce dumre uskoro, skoro da i nema vise svezih linkova. Izgleda da se obistinjuje moja pretpostavka da su trazili najbezbolniji nacin da ugase servis.

Na pocetku cele ove frke neki sajtovi su najavili prelazak iskljucivo na hotfile linkove. Ali koliko vidim, ruski forumi nisu nikad ni prestajali sa linkovima na rs-u dok se recimo na tehparadox opet postavljaju rapidshare linkovi.

Vrh Dno