Šta je novo?

Rapidshare premium download

Ja sam uzeo pre nekoliko dana hotfile premium, imam net od 8mbps a brzina jednog fajla mi ujutru ide sa oko 340KB/s a uvece oko 80KB/s. :(
Rapid i neload su mi radili odlicno.

Ja sam uzeo pre nekoliko dana hotfile premium, imam net od 8mbps a brzina jednog fajla mi ujutru ide sa oko 340KB/s a uvece oko 80KB/s. :(
Rapid i neload su mi radili odlicno.

Pa nista cudno. Svi su preskocili na hotfile pa je postao zagusen.
Inace rs free je sada brz kao metak.

Moja pretpostavka je da ce se sad organizovati ekipe pushera (kao za news) i da ce svoj trud naplacivati preko clanarine (ukoliko je tako nesto uopste izvodljivo).

U svakom slucaju ja sam od Nove godine batalio heavy download i prvi put od 2006 ugasio RS account.
Bili su dobri dok je trajalo...

Stvarno ne znam sta se dogadja. Koliko vidim u njihovim vestima nisu nista promenili ali se broj kacenja posle neverovatnog propada ponovo penje. Posle one promene se u roku od par dana nista nije moglo skinuti a sada ljudi ponovo poceli (ali postepeno) da kace. U cemu je stos, ne znam.
Svakako je u redu zadrzati nalog. Bice ponesto da se skine.

Penje se jer je korisnicima ostala masa rapids sa kojima ne znaju šta će, pa kače. S druge strane, oni koji samo skidaju, zahtevaju rapidshare linkove jer su i njima ostali rapids i ne žele da im propadnu. Kratkotrajan trend, po svemu sudeći...

Ljudi da ne bih citao 100 strana jel moze neko da mi objasni ovu *******ciju sa RS-om. Imam nalog odavno i malopre mi je nestalo MB-a i cekam lepo ponoc kao i ranije da se sve resetuje i da dobijem kvotu koja mi sleduje ali sam i dalje u minusu?! Imaju neki rapids-i i neka ******, imam 13 tih rapidsa jer sam video da ima da se zameni za 5GB downloada, ali naravno za tih 5GB treba 14 rapidsa. Ja bre nisam za ovo sranye platio nalog! Ima neki rapidpro koji moze da se produzi i neke slicne gluposti. Kako da dobijem slobodan download da pocnem da skidam, poceo sam StarCraft II da skidam :)

Ako ti je ostalo samo 13 komada onda mozes da se slikas. :D
Nema pomoci.

Do kad??? Kako ostalo? Od cega ostalo? Nisam ni znao da ih imam uopste ni cemu sluze. I dalje ne znam.

Jednostavno je.
-Imas odredjen broj rapida koje kupujes (imas cene na sajtu)
-Mesecno ti uzima 99 rapida i daje ti 30GB (od 2-10 nocu se tarifira 10%)
-Ako hoces jos saobracaja 5GB ti kosta 14 rapida

Cekaj, nalog je besplatan onda? Mislim, cim kupujem te rapide, nisam valjda blesav da placam i nalog.

Poslednja izmena:
Do kraja ovog meseca i onda zbogom i rapidsharu i rapidsima. I sta ja sad da radim? Gde da nadjem te rapidse? Platio sam nalog i sada moram da dam jos 5e za 400 rapidsa? Ili dok mi ne istekne nalog ne mogu da skinem nista????

Manite se Rapida ljudi, pukli su skroz. Sve sto ti treba mozes naci na newsu ili Torrentima.

kada su presli na sistem sa rapidima, svim korisnicima, koji su imali dane/mesece iz prethodnog perioda, su ti dani konvertovani u rapide, i to je uradjeno tako da ti otprilike imas jednak broj gigabajta koji bi imao da nisu menjali nista.

Meni je ostalo 4654 Rapidsa i ne mogu vise da nadjem da skinem ono sto mi treba.Konkretno nigde nema Batman Arkham Asylum,nigde nema House M.D. prva sezona(mada nema ni ostale)...rapidshare je skrooooz puko!

I ja planiram da predjem sa rapida na hotfile jer ono shto skidam skoro da uopshte nema vishe na rapidu. Zna li neko da li moze i na hotfajlu da se deli nalog tipa sa josh jednom osobom? Ja delim rapid nalog sa jednom osobom vec preko godinu dana i nismo imali nikakvih problema shto se toga tiche.

Rapid se raspada, ama bas NISTA se vise ne postavlja na rapidu. Cim mi istekne prelazim na hotfile.

Sta je ovo sa Rapid-om ,jel vise ne moze da se pauzira download i kad sam premium korisnik??? Koristim FlashGet 1.73 i sa njim je sve lepo radilo...ali sad cim pauziram neki fajl ,tu je kraj,mora iz pocetka :crash:

naravno da moze, s tim da koristim idm. proveri podesavanja, pokusaj sa idm-om i sl.

Sta je bre ovo imam Rapidse i 37gb jos i ne mogu da dl sa IDM-om? Kako da znam dal' mi je istekao account ili sta? Nista ne razumem ovde vise. Gde mogu da vidim dokle imam uplaceno ili toga vise nema?

A ok mora da se aktivira ovaj Rapidpro kakva budalastina. Prelazim definitvno na MU i Hotfile.:mad:

Jesu jajare. Meni je ono za 99 rapidsa mesecno bilo super jer malo trosim, pa sam sinoc uplatio 500 racunajuci da ce da traje nekih 5 meseci, kad ono skinuse 495 za trajanje od mesec dana.

naravno da moze, s tim da koristim idm. proveri podesavanja, pokusaj sa idm-om i sl.

Prebacio sam se na Rapid DL manager i sve radi dobro...jedino sto me nervira kod ovog polu-proizvoda :d je to sto ne mogu da sortiram fajlove kojim redosledom da skida :wall:

^ ma, totalno nedovrsen proizvod.

cisto ga izbacili radi reda, al' eto ispunjava bazicne potrebe. u pravu si za redosled, a ima i drugih bagova (kad pokusas da pauziras, stopiras ili naprasno izadjes iz programa itd.)

Jesu jajare. Meni je ono za 99 rapidsa mesecno bilo super jer malo trosim, pa sam sinoc uplatio 500 racunajuci da ce da traje nekih 5 meseci, kad ono skinuse 495 za trajanje od mesec dana.

Vidi stvarno. Pa kad su to promenili? Ja sam imao neku kolicinu rapida za 14-15 meseci ali sada koliko vidim, imam jos 1,5 mesec RS i onda adio. Nikad mi nije bilo draze sto mi istice nalog.

ima nesto manje od mesec dana. ja mislio da uplatim onih 20ak evra (2k rapida) pa da mi traje godinu dana. dobro je da nisam. sada razmisljam da nadjem jos 4 lika pa da zajedno uplatimo. nije mi previse skupo da sam platim. ispadne 5 evra mesecno, ali mi je *****ski da dajem pare a da potrosim 10% od toga.

izgovor za povecanje paketa je sto su im ljudi trazili veci storage i trafic. ali ova promena nije donela skoro nista. usteda u odnosu na prethodni sistem je 20 rapida mesecno. samo su izgubili musterije kojima je 150gb previse.

Neverovatno je koliko su neozbiljni po pitanju cenovne/poslovne politike. Iole normalna firma mora da ima daleko stabilniju poslovnu politiku od ovoga. Moraju da zadrze neki sistem pa makar izgubili pare.

Pa nzm meni readi ko sto je uvek radio nekih 960kb/s ... sa obzirom da je adsl 8mbprotok kontam da i ne moze bolje da radi , a sto se tice skidanja slazem se jdownloader je keva za sve dowloadere ikada , dobro cryplord je bio jako dobar jedno vreme ali "jedno vreme" sada je puko skroz...

Nazad
Vrh Dno