Šta je novo?

Rainbow Six Vegas

Ono gore na slici što piše "Enemies remaining" podseća na Hotshots film i "Bodycount" brojač koji raste na preko 200 ubijenih neprijatelja :)

Uzas.

SWAT 4 je keva za ovo, a ni GRAW nije ništa dalje...

I preteraše bre sa ovim bloomom u svakoj novoj igri. Ovde stvara utisak ko pijane pandure da vodiš.

Poslednja izmena:
Ne vec dechko samo kaze da ako hocesh da ti igra radi max onda kupi i max karticu... Znachi ne neka osrednja 7600gt vec 8800gtx ili bar 7900gtx. Osrednja kartica - osrednje igranje. Shta je tu nejasno...

Pa dokle bre ljudi, otvorite novi temu pa se prepucavajte do mile volje.

btw. nikako ne instalirati update 1.01

Poslednja izmena:
Zalite se nekom drugom shto vam plata nije 2000eu mesechno nego pishljivih 200-300eu pa vam nece tolko smetati shto grafichka koshta toliko...

imas li ti predstavu koliki je procenat ljudi koji imaju 8800gtx u kompu?u svetu naravno kod nas se na prste moze nabrojati...pa reci cu ti ja manje od 0.1% sigurno i to sa sve 2k e+ platama.inace ovo ne mozes (uz scda) ni da igras sa 8800gtx-om a obe igre su pc "hitovi".toliko o gamingu na pc-ju lol
evo sad ozbiljno o ukusima ne treba raspravljati ali ovo i scda je meni blagi uzas (pritom nisam probao obe igre u 800x600 na low)i cekanje 6+ meseci da stigne karta koja ce gurati oblivion recimo u 1600/1900 rezovima je stvarno uzasno pa nije izasla dobra igra a da radi normalno bez novih drajvera patch-eva i naravno obavezne g.karte od xxx e itd... ne pamtim od kad...jeza
i eto necu da dam xxx e za graficku (mogu ali necu) koja ce "odraditi" 5 postenih (ako i toliko) igara dok ne postane "nove igre igraj na medium/low" a onda opet u krug
p.s.o gameplay-u da i ne govorim cekacu spore ko ozeblo sunce :D od pucaj/zgromi/sprzi mi je stvarno muka
p.s.2 izvinjavam se na off-u

Zalite se nekom drugom shto vam plata nije 2000eu mesechno nego pishljivih 200-300eu pa vam nece tolko smetati shto grafichka koshta toliko...

Bravo. Ja te zalopoljke slusam iz topica u topic - bez obzira na temu. Zar mora u svakom topicu kuknjava, kletve i naricanje? Smorilo je..

Ko nista ne radi i samo kuka + je upao u neko samosazaljenje fazon - tesko ce mu biti bolje + neke stvari se nekim ljudima desavaju sa dobrim razlogom iako on to ne uocava. Karma stuff.. Neko je tu gde jeste sa dobrim razlogom..

Ima i ona stara narodna: ko pomaze sirotinji radi protiv Boga! :d

Dosta kukanja!

Swat4 sam gotivio, zadnja igra posle hl2 koju sam odigrao. Ovo izgleda interesantno hm.. A RS1 i RS2 su bili strava kad su se pojavili - ultra realizam - posle su se nesto pogubili. Mada je onaj filmic na mene moram priznati delovao prilicno obeshrabrujuce. Gde je tu realizam - zastitni znak RS-serije, ti shtekovan ceo iza zida a sve vidis? To mi nekako nije u duhu RS-a ili Swat-a.

Jel možeš da prelaziš iz "čoveka u čoveka" ili si zakucan u jednom "telu"? Kakva je inteligencija protivnika.

Na ovo jos niko nije odgovorio..

Poslednja izmena:
Bravo. Ja te zalopoljke slusam iz topica u topic - bez obzira na temu. Zar mora u svakom topicu kuknjava, kletve i naricanje? Smorilo je..

Ko nista ne radi i samo kuka + je upao u neko samosazaljenje fazon - tesko ce mu biti bolje + neke stvari se nekim ljudima desavaju sa dobrim razlogom iako on to ne uocava. Karma stuff..

Ima i ona stara narodna: ko pomaze sirotinji radi protiv Boga! :d

Dosta kukanja!

Swat4 sam gotivio, zadnja igra posle hl2 koju sam odigrao. Ovo izgleda interesantno hm.. A RS1 i RS2 su bili strava kad su se pojavili - ultra realizam - posle su se nesto pogubili. Mada je onaj filmic na mene moram priznati delovao prilicno obeshrabrujuce. Gde je tu realizam - zastitni znak RS-serije, ti shtekovan ceo iza zida a sve vidis? To mi nekako nije u duhu RS-a ili Swat-a.

Na ovo jos niko nije odgovorio..

Ne mozes da prelazis iz coveka u coveka ... ali ne vidim da je to neki problem ...
Da ne treba mozda da se prebacujete sa strane na stranu, sad sam malo spec, sad sam malo terorista... sad vode ovi, pa se prebacim, pa vode drugi .. Daaaaj ... koje smaranje glupim pitanjima ... Sto se tice AI... ni u jednoj igri do sada nisam zapazio AI vredan paznje ... uopste ne obracam paznju na to .. za takve stvari sluzi online peglanje .... Vrlo je zabavno, fluidno, puno akcije, i to pametno smisljene akcije ... Svaka pohvala za igru ...

Ne mozes da prelazis iz coveka u coveka ... ali ne vidim da je to neki problem ...
Da ne treba mozda da se prebacujete sa strane na stranu, sad sam malo spec, sad sam malo terorista... sad vode ovi, pa se prebacim, pa vode drugi .. Daaaaj ... koje smaranje glupim pitanjima ... Sto se tice AI... ni u jednoj igri do sada nisam zapazio AI vredan paznje ... uopste ne obracam paznju na to .. za takve stvari sluzi online peglanje .... Vrlo je zabavno, fluidno, puno akcije, i to pametno smisljene akcije ... Svaka pohvala za igru ...

Tnx.. Konacno neka informacija o samoj igri iz prve ruke a ne samo kuknjava ko koju graficku ima i ko kolko ima mesta na hardu. Ovo je topic o novoj RS igri - znaci bezbrizan topic, a ima nas koje zanima sama igra a ne sta je ko doruckovao ili koliko ko zaradjuje i ko kako kune Nvidiu, Ati, Intel, Microsoft itd..

Poslednja izmena:
imas li ti predstavu koliki je procenat ljudi koji imaju 8800gtx u kompu?u svetu naravno kod nas se na prste moze nabrojati...pa reci cu ti ja manje od 0.1% sigurno i to sa sve 2k e+ platama.inace ovo ne mozes (uz scda) ni da igras sa 8800gtx-om a obe igre su pc "hitovi".toliko o gamingu na pc-ju lol
evo sad ozbiljno o ukusima ne treba raspravljati ali ovo i scda je meni blagi uzas (pritom nisam probao obe igre u 800x600 na low)i cekanje 6+ meseci da stigne karta koja ce gurati oblivion recimo u 1600/1900 rezovima je stvarno uzasno pa nije izasla dobra igra a da radi normalno bez novih drajvera patch-eva i naravno obavezne g.karte od xxx e itd... ne pamtim od kad...jeza
i eto necu da dam xxx e za graficku (mogu ali necu) koja ce "odraditi" 5 postenih (ako i toliko) igara dok ne postane "nove igre igraj na medium/low" a onda opet u krug
p.s.o gameplay-u da i ne govorim cekacu spore ko ozeblo sunce :D od pucaj/zgromi/sprzi mi je stvarno muka
p.s.2 izvinjavam se na off-u

A imash li ti predstavu koliko ljudi oko nas ima mob telefone od +200eu? E pa izadji u grad ako nemash i pogledaj oko sebe.
Koji to paradox ljudima omogucava da bez po blama kupuju skupe telefone a kada je u pitanju grafichka kartica onda pochinje silna kuknjava....? Eto da se ne lazemo, nije to toliko mnogo nego smo mi jadni... Kada je u pitanju neshto sa chime cemo se k*rchiti onda se izuva kesh samo tako, a kada je neshto drugo onda se kuka.

@kompjuteras, to s majmunima ne prolazi ovde. Al da se ja ne petljam objasnice ti vec neki od moderatora kako stvari ovde teku...

Ovo je zadnji OT od mene. :)

cekajte jel radi ovo na 8800 seriji ili ko sc:da pokrenes igru i dobijes rainbow efekat?

zeza na 8800seriji, tj slab je framerate....
kako igram igru sve duze i duze, sve je bolja i bolja....! dugo nisam igrao ovako dobar fps (last one HL2 Ep1)

kako je igrash?na kojoj rezoluciji?

1024x768,
vsync off,
hdr on,
hardware skining off,
shadow quality low,
motion blur on,
blur quality very high,
eye adoption (ili kako vec) effect on,
brightness 3
valjda je to sve
fps se spusata i do 20 kada je velika pucnjava... i u nekim delovima ide do 25.. ovako je manje vise stabilno oko 30-32... slicno mi radi kao graw, samo sto graw nema ova usporenja kao ovo...
razlika na mojoj konfi izmedju low i very high senki je u 10fps kada menjam blur ne menja se fps a kada iskljucim hdr dobijam mislim 2-3fps-a unutra...

Od kad sam instalirao patch 1.01 vidim da sam dobio oko 20%-30% ubrzanja na otvorenom. Pre patcha sam morao da igram u 800x600, ali sada je igrivije na 1024x768 tako da svima preporucujem patch.

Ma ipak nije igrivo na 1024x768. Mozda sam pre patcha imao 8 fps na otvorenom, a sada imam 12 fps. Vratio sam se na 800x600 i prosek je 30 fps i mnogo je igrivije. Malo sam se zaneo sa podesavanjima u odnosu na moj komp. Srecom pa mi 800x600 ne izgleda strasno na mom 15" LG.

Ja je teram na 1024x768, Shadows Very Low, sve ostalo na max/ukljuceno (karta je OC 500/350), na otvorenom imam oko 22-25 FPS u proseku (spasao neka tri taoca na staroj zeleznickoj stanici pa izaso napolje), nekada padne na 15-18 tokom pucnjava, u indoor oblastima sve ide super, oko 30-ak FPS. Da li ova igra voli 256MB VRAM-a?

ova igra nema sta ne voli 8800gtx pada na 20tak kad se napuca na max u 1680.

Jedno pitanje, da li je ovde health sistem slican ko u Call Of Duty 2? Ako te pogode puno puta pojavi se onaj blur efekat i moras da pronadjes zaklon kako bi se "oporavio", ako te tada pogode jos koji put mirises ljubicice odozdo?

kada overclockujem graficku i najmanje moguce i pokrenem ovu igru,javljaju se artifekti i vrlo cesto ekran postane crn.Kad vratim na default clock,sve je ok. sve opcije na on,i high,samo je vsync off,a rezolucija je 1024x768. sve ostale igre nemaju ovaj problem. da li neko zna koji je ovde problem i postoji li resenje?

kada overclockujem graficku i najmanje moguce i pokrenem ovu igru,javljaju se artifekti i vrlo cesto ekran postane crn.Kad vratim na default clock,sve je ok. sve opcije na on,i high,samo je vsync off,a rezolucija je 1024x768. sve ostale igre nemaju ovaj problem. da li neko zna koji je ovde problem i postoji li resenje?

neke igre (endzini :d ) prosto ne vole oc bilo g.karte bilo memorije proca itd...posto ti se problem javlja kod oc g.karte moras se pomiriti sa igranjem na default-u za g.kartu a tu je i problem sa nvidijinim drajverima pa ce ti neki stariji drajver recimo dati da oc-ujes karticu do besvesti i radice normalno dok neki drugi (uglavnom najnoviji) ti nece dati ni da mrdnes sa default-a (naravno riva tuner je uvek tu ali onda mozda i zbog toga dolazi do ovakvih stvari)

Mogu li nekako svoj originalni DVD da bekapujem, tako sto cu ga narezati na 2 obicna DVD-a, jer image fajl zauzima vise od 5 giga?

Hvala svima, to sam znao i sam, ali sam mislio da postoji neko drugo resenje!
BTW Posto su sada DL diskovi?

Poslednja izmena:
tnx na info Goranstein,aj mi samo pusti na pm gde ih uzimash da ne spamujemo vodje:)

Ma Igra je zaista zlo, realno odradjena..ali je bezobrazno zahtevna, ja je nekako i igram mada uz cesta seckanja pri nekoj akciji skripim zubima..ali sta da radim kad sam rainbow six fan :)

E sad malo ja nesto da kazem:p Igra kao nastavak serijala je super upgradovana je na visi nivo,ali kao naslednik raven shielda najuspesnijeg naslova ove serije je s*anje .Objasnicu zasto.

S obzirom da ja 4 godine igram RS3-RVS meni su razlike primetne.Ovako modele su napravili da suvise lice na GR(ghost Recon) sto je potpuno slom za nas "rejvene".Drugo mape su napravili da budu prevelike i "mission" type sto nama nikako ne odgovara.Neko je isto pitao da li je slicno Swat-u -nazalost ja moram da odgovorim da jeste jer je postala toliko debilna sto je neko rekao vec da ti moras da se negde krijes cucis pucas iznad glave spustas se sa nekim sajlama ubacujes neke kamere.To je sve njesra to su upgrejdi koje niko od nas ne zeli(nas=raven gameri)RS jeste takticka igra naravno nije kao CS skaces i pucas bacas bombe u trku dajes headare i tako to ali je ipak brza igrica narocito u multiplayu ona kida.Nema tu nikakav claymore mine nikakav breaching charge ,heartbeat sensor(iako to sve ima kao opcija) ali brate niko to ne koristi.Sve sto mi treba je dobra zvucna ,dobar mis , moj verni g36k i bombe,Mapa normalnih dimenzija i bog da se smiluje pingu i brate to je to.A ne tu sad ja da se smaram jao dal ce ovaj da otvori vrata a ovaj da smokuje dal ce thermal da vidi bla bla bla . Onda druga stvar nacin na koji su odradili aim je retardirano prost....ja kidam(ovo je za singleplayer ) ali ostaje i za multiplayer lako cemo da se poubijamo ne treba mi skill (recimo u rvs ti da bi nekoga skino ne mozes ti da trcis ko budala i da pucas i da ga skines nego trcis stisnes dugme za walk cucnes pucas ...eto tako skidas u rvs-u i to ako imas srece a da ne pricam o peak-u(izviranje sa strane) koji ovde ne postoji osim ako si ustekan a to je recimo stvar koja ako znas da je radis u rvs-u ti si bog .

Eto ne znam sta josh ...
Zakljucak:Igra je super ima sve elemente jedne takticke pucacine,grafika je odlicno uradjeni pokreti savrseno sinhronizovani jednostavno receno igriva.Ali hehe uvek ima to ali ne treba da ima naslov Rainbow Six...to je moje misljenje.

PS: 1000000000000000 puta je bolja od Lockdown-a

Nazad
Vrh Dno