Milos996
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 13.01.2023
- Poena
- 75
Aha hvala puno! Jel to bez provizije?Ne može preko Apple Pay-a uplata, ali moguća je uplata unosom broja računa na bankomatu.
Aha hvala puno! Jel to bez provizije?Ne može preko Apple Pay-a uplata, ali moguća je uplata unosom broja računa na bankomatu.
Да, баш је безвезе што су то тако урадили.Ali ipak jeste tako. Beskontaktno očitavanje fizičke kartice jednako je identifikaciji klijenta, sa svim svojim mogućnostima (uključuje rukovanje računima za koje kartica nije povezana, kao da si očitao ličnu kartu umesto bankovne kartice), dok očitavanje tokena (poput Apple Pay) nudi samo najosnovnije, kao da si karticu očitao na običnom bankomatu, a ne na višenamenskom uređaju. Zašto je tako, dobro je pitanje, ali mnoge banke imaju slična ograničenja. Sve je to, logično, na softverskom nivou, pa mi je najizvesnije da uređaji iz nekog razloga ne prepoznaju tokene kao matične kartice. Jedino je Yettel to odskora izjednačio, pa su jednake opcije dostupne beskontaktnim očitavanjem plastične kartice i tokena.
Ne mora da se uzme Visa Gold, moze obicna VisaUkoliko i ne placas 1000din odrzavanje uz primanja veca od 150k, placa se 450din Visa Gold clanarina.
Al onda ne može da udju u VIP zonu na aerodromu 😀Ne mora da se uzme Visa Gold, moze obicna Visa
Ne može ni sa Gold, tek sa Platinum koja košta 1.500 dinara mjesečno. 😄
Ako trenutno nemaš ličnog bankara, to je solidna prednost premijum paketa. 99% stvari u banci možeš da obaviš preko njega putem poruke ili poziva.Dobih mejl od Rajfa da postanem premijum korisnik . Vredi li to ? Sad plaćam mesečno već 14 godina 250 dinara mesečno održavanje tekućeg.
Je li postoji iRacun za pravna lica?
Uplate su svakog utorka obicno izmedju 14-16h. Meni je tako bilo i u prošloj i u ovoj kampanji.Koliko ste čekali da vam uplate za ovu preporuku za iracun? Drugaru sam poslao link i otvorio ima već dve nedelje, i dalje nema ništa...
Mislim nije ni bitno nego čisto da znam da nije nešto izbagovalo..
Ako se tvoj customer ID nije preneo na link za otvaranje iRačuna, pošalji prigovor u vezi s tim što ti i/ili drug niste dobili novčane nagrade, njegovo ime i prezime sa mejl adresom i/ili brojem telefona prijavljenog banci.Koliko ste čekali da vam uplate za ovu preporuku za iracun? Drugaru sam poslao link i otvorio ima već dve nedelje, i dalje nema ništa...
Mislim nije ni bitno nego čisto da znam da nije nešto izbagovalo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari