Šta je novo?

Raiffeisen bank

To nisam. Probacu rado. Ali cu morati da sacekam ponedeljak, jer ce mi trebati ovi slepci iz Raiffeisen supporta, posto ce mi trebati novi aktivacioni kod. Ako si mislio da kad ponovo instaliram app, da se ulogujem sa postojecim kredencijalima, nece moci. Kad se instalira app iz pocetka prolazi samo nova aktivacija.

To nisam. Probacu rado. Ali cu morati da sacekam ponedeljak, jer ce mi trebati ovi slepci iz Raiffeisen supporta, posto ce mi trebati novi aktivacioni kod. Ako si mislio da kad ponovo instaliram app, da se ulogujem sa postojecim kredencijalima, nece moci. Kad se instalira app iz pocetka prolazi samo nova aktivacija.
OK. Javni rezultat u ponedeljak.

I gledaj u app da se luguješ gde treba, može se izabrati fizičko ili pravno lice.

Jesi probao sa ova 4 koraka:

1. deinstaliras aplikaciju
2. restartujes telefon
3. ponovo instaliras aplikaciju
4. ulogujes se na RB nalog na aplikaciji

?
Probao sam upravo. Dobio aktivacioni kod, ali opet nista. Sve se isto desava. Posle prvog restarta uspem da se ulogujem. Nekoliko minuta kasnije probam opet i nista. Vrti se kruzic do besvesti i to je to. Dakle ovako nesto nisam jos doziveo. 20 godina koristim samo iPhone.... neverovatno. 🤢

Probao sam upravo. Dobio aktivacioni kod, ali opet nista. Sve se isto desava. Posle prvog restarta uspem da se ulogujem. Nekoliko minuta kasnije probam opet i nista. Vrti se kruzic do besvesti i to je to. Dakle ovako nesto nisam jos doziveo. 20 godina koristim samo iPhone.... neverovatno. 🤢
Jesi aplikaciji dao sva odbrenja koja ti je trazila nakon ponovne instalacije?

Da nije, ne bi uspeo da je pokrene ni nakon restarta telefona 😃

Mislim, ne znam ni šta specijalno Moja mBanka (Raiffeisen) traži od dozvola na iOS-u, osim za notifikacije, eventualno, ko želi, Face ID 😃

Ja bih uradio restore iOS-a i čist setup, bez povlačenja backup-a.

Vrlo lako moguće da upravo vuče neki bag 😃
Vredi pokušati, prvo backup, clean install, videti da li radi i onda, ako ne radi, restore i vratiti backup i čekati update iOS-a ili aplikacije 😃

E taj deo me najvise i muci, trebace mi ko zna koliko vremena da ga skroz pocistim i onda da vratim sve kako je bilo. Ali to je jos jedino sto mi je ostalo da probam.
Ali cinjenica jeste ....set up as new.... resava sve probleme....skoro.

Ali opet...kad odradim hard reset ili force restart, app se otvori gotovo momentalno.....u prva 2 minuta.....i posle toga opet nece, vrti kruzic do besvesti. Pokusavam da ukapiram sta se to desi prilikom tog prvog otvaranja aplikacije posle restarta da par minuta kasnije vise ne moze da se otvori. Dakle nesto, neki code ili nesto slicno se ubaci ili u IOS ili u setting aplikacije sto onda dalje sprecava da se aplikacija otvori. Verovatno je vezano za security ili internet konekciju. Kakva misterija.

Ali opet...kad odradim hard reset ili force restart, app se otvori gotovo momentalno.....u prva 2 minuta.....i posle toga opet nece, vrti kruzic do besvesti. Pokusavam da ukapiram sta se to desi prilikom tog prvog otvaranja aplikacije posle restarta da par minuta kasnije vise ne moze da se otvori. Dakle nesto, neki code ili nesto slicno se ubaci ili u IOS ili u setting aplikacije sto onda dalje sprecava da se aplikacija otvori. Verovatno je vezano za security ili internet konekciju. Kakva misterija.
Poslao sam ti DM.

Da li postoji mogućnost da se u aplikaciji razdvoje push i sms notifikacije, tj. da se ugasi sms a da ostane push? Ne vidim opciju (ili sam ćorava ili glupa ili oba 💩) a baš me u zadnje vreme nervira dupli "ding" za transakcije.

SMS obaveštenja su obavezna za transakcije u inostranstvu. To nije slučajno, ima više praktičnih razloga: ako nisi pri internetu (čest slučaj ako si stvarno u inostranstvu), da što pre vidiš eventualnu zloupotrebu (po pravilu se dešavaju u inostranstvu), i tako dalje. Možda bi mogla da probaš da ih deaktiviraš preko kontakt centra, ali preko aplikacije to svakako nije moguće.

Poslao sam mail supportu Raiffeisen banke, posto im tel ne radi (bar do sada). Bas da vidim da li ce mi se javiti. Mozda ipak resim da sacekam update 26.4 i update Raiffeisen applikacije.

Je li imate problema sa prikazom detalja transakcija na iRacunu koje se uradili 2024. godine ili ranije?

Meni prijavljuje ovu gresku: "Ne postoji prosleđeni broj naloga i redni broj stavke XYZ (Err_95621/-20501)", kada kliknem na neku transakciju iz tog perioda. XYZ je neki njihov interni broj transakcije.

Ponovo je u toku akcija preporuke za 3000 dinara.
Ovog puta izgleda u manjem broju nego ranije, traje do 31.3.2026.

Prilozi

• 1773996919839.png
    1773996919839.png
    250.5 KB · Pregleda: 70
Poslao sam mail supportu Raiffeisen banke, posto im tel ne radi (bar do sada). Bas da vidim da li ce mi se javiti. Mozda ipak resim da sacekam update 26.4 i update Raiffeisen applikacije.
Dakle sta reci, sinoc je Raiffeisen app ponovo proradila nicim izazvano, svakako ja nisam nista dirao. Bas me zanima da li ce mi se javiti sutra 🙂

Može da se desi da stigne mail za tu akciju, a u aplikaciji ne bude baner tj nema način da se aktivira.

• Like
Reagovanja: uji
Koristim premijum paket u RF, imam dinarski tekući račun (vezana Visa debitna), multivalutni devizni račun (vezana Visa debitna), devizni račun u evrima (vezana Visa Virtuon).
Da li neko zna postoji li opcija da otvorim dodatni avista devizni račun u evrima koji nije vezan za bilo koju karticu? Ne vidim to nigde u njihovim cenovnicima.

Da li neko zna zasto RF kartice uredno rade sa Apple pay (cak i Garmin pay) a na Androidu mora RaiPay?

Зато што банка не жели да користи Google Pay јер има своју Андроид платформу. Apple не дозвољава друге платформе за плаћање на својим уређајима.

Da li je moguće uplatiti pare na dinarski iRačun ukoliko se na bankomatu preko ApplePay-a Visa Debit Digital skenira kartica?
Brat još uvek nema fizicku karticu.

Ne može preko Apple Pay-a uplata, ali moguća je uplata unosom broja računa na bankomatu.

Nazad
Vrh Dno