Šta je novo?

Raiffeisen bank

Може да се проба, не кошта ништа .

Možda je već bila priča/pitanje...
Da li ovo važi (akcija) ako neko ima već otvoren "običan" štedni devizni račun?
S obzirom na to da nemaš nijedan tekući račun i moći ćeš da otvoriš dinarski iRačun, odnosi se.

Otvorio sam iRacun i danas su mi stigla 2 koverta pin kodovi za kartice, ali nema kartica unutra.

@pako2020 stići će ti kartice za koji dan, prvo se šalju pinovi.

Hvala

• Like
Reagovanja: uji
Petogodišnji ugovor sa bankom po osnovu vođenja računa ne postoji i prošle godine je ukinut Premium status za stari Premium i stari Može, te je jedini uslov bio da se pređe na novi Premium radi zadržavanja povlašćenog statusa. Ukoliko bi se Visa Gold Premium izdala kao dodatna (tarife za stanovništvo Standard stav 8.3) bila bi bez naknade, dok ona koja se vodi kao osnovna je 350. Njihov kategorički sistem je nepredvidiv, te uopšteno govoreći, kartice za fizička lica iRačuna su mi izdate kao osnovne, dok sve biznis kartice bez izuzetka su se vodile kao dodatne (Dina, Master i Visa).
Edit: vidim da se dodatna istog tipa izdaje ukoliko je poručena i osnovna. Eventualno da se proba samo sa uručenjem dodatne, a osnovna da ostane neuručena i poslata na uništenje posle 3 meseca.

Posto je otvaranje, odrzavanje i zatvaranje deviznog racuna sa pratecom debitnom Visa karticom i elektronskim bankarstvom u Raiffeisen banci?

Bez naknade sva 3
Pod pretpostavkom da je kartica dinarskog računa vezana za devizni.
Posto je otvaranje, odrzavanje i zatvaranje deviznog racuna sa pratecom debitnom Visa karticom i elektronskim bankarstvom u Raiffeisen banci?
Ukoliko se koristi samo devizni avista račun ugovoren u poslovnici, godišnja članarina je 1000 dinara. Uz devizni iRačun se na poseban zahtev izdaje samo Dina, tj. Visa se koristi od tekućeg.

Gašenje svih ličnih i preduzetničkih računa je besplatno odlukom nbs krajem 2015. Jedino UniCredit primenjuje otkazni rok od 30 dana, ali ne naplaćuje održavanje za to vreme.

Jel pravi Raiffeisen banka problem ako se logujes na elektronsko bankarsvo sa IP iz strane zemlje ili sa VPN?

Nailazim na internetu horor price da poneke banke ostave ljude u inostranstvu bez pristupa i bez para dok ne dodju licno u zemlju da im omoguce naloge?

Nikakve probleme ne prave sa korišćenjem VPN-a, u romingu, WiFi mreži u inostranstvu. Nikad to nisam primetio ni za OTP i Intesu, čisto kao napomena, iako ovo nije njihova tema.

Ja sam na jednom od prethodnih telefona, sa starom verzijom Moja mBanka aplikacije imao problem kad u inostranstvu stavim da mi je strana SIM kartica default za Data saobraćaj. Čak i preko WiFi-ja aplikacija me nije puštala da se ulogujem, nego sam morao da prolazim ceo postupak prijave i autorizacije - kao kad se prvi put pokreće.
Ne znam tačno šta je bio uzrok, promenio sam telefon, pojavila se ova nova verzija aplikacije i više nemam tih problema.
Pozdrav

kada leze tih 3000? evo ja otvorio racun pre nekoliko dana i na njemu stanje i dalje 0

meni leglo posle 3-4 dana, a isto otvorio racun prosle nedelje

kada leze tih 3000? evo ja otvorio racun pre nekoliko dana i na njemu stanje i dalje 0
licno iskustvo od septembra '24 za desetak dana, a ostalima iz mog okruzenja za ravno nedelju dana, sad ne znam koliko ali mislim da ne vise od 10 dana

Kakve su ovo duple kartice Visa debit online, Visa debit digital, Dina debit online, Dina debit digital? Online je fizicka kartica, a digital je samo za internet, jel to?

Takodje Visa je default vezana za dinarski, ne za devizni, pa moras posebnu poruku da im saljes za to, to je malo bezveze i pogresan default.

Kakve su ovo duple kartice Visa debit online, Visa debit digital, Dina debit online, Dina debit digital? Online je fizicka kartica, a digital je samo za internet, jel to?

Takodje Visa je default vezana za dinarski, ne za devizni, pa moras posebnu poruku da im saljes za to, to je malo bezveze i pogresan default.
Ne, to su ti kartice kao i sve ostale, samo nisu fizičke-nema plastika, i odmah su ti spremne za korišćenje. Sve ti piše na sajtu, samo treba pročitati.

Tako je. Dina i Visa Digital izdavaće se do 1. juna. Sve do tada izdate važiće do februara 2028. Visa Digital se pored korišćenja na internetu može dodati i u RaiPay.
Moraju i oni nekako da zarade na dodatnoj neinformisanosti.

Pre par meseci imam otvoren iracun kod njih, ako prenesem zaradu jel dobijam 5k din?
Ili to vazi iskljucivo za one korisnike koji sada otvore racun?

Pre par meseci imam otvoren iracun kod njih, ako prenesem zaradu jel dobijam 5k din?
Ili to vazi iskljucivo za one korisnike koji sada otvore racun?
Važi za one koji su ga otvorili od 16. pa nadalje. Do kraja prošlog meseca je bio program preporuke koga nisu skroz ispoštovali, a između 1. i 15. ništa.

• Like
Reagovanja: s5p
Moraju i oni nekako da zarade na dodatnoj neinformisanosti.
Ovo im, iskreno, ne bih računao kao obmanu ili šta već (na to me asocira zarada na neinformisanosti), budući da se devizni iRačun otvara naknadno, kad kartice već postoje (ako postoje, tj. ako klijent već ima neki dinarski). One se dobijaju (samo) uz dinarski račun (ne nužno iRačun), pa je logično i da su za njega vezane. I na samoj stranici o deviznom iRačunu naglašeno je da se uz njega ne dobijaju kartice, te su predočene mogućnosti za prevazilaženje toga. Mogli bi, doduše, da prilikom otvaranja ponude sve te opcije, umesto da idu kroz naknadne zahteve, pa čak i opciju da se oba računa otvaraju istovremeno, ali to je već druga stvar.

Zvao sam call centar kazu sve novcanice manje od 100 din, tj 50,20 i 10 bankomati ne prihvataju.
Uplaćivao sam 20 i 50. Od 100 dinara pa naviše važi za pravna lica prilikom uplate pazara.

Nazad
Vrh Dno