Imaš li kojim slučajem dodatu staru u RaiPay? Vidim da podjednako postuješ i o iOS i Android pa kažem nada poslednja umire. 😐Jedino sto se ne secam pin-a🥴
meni obicna trebala je ta beskonatna ? ^^@aki28 obična ili beskontaktna?
NBS je u oktobru prošle godine imala plan da se od 1.juna obavežu sve poslovne banke da izdaju beskontaktne Dine. E sad, da li se taj rok poštuje, ne znam.meni obicna trebala je ta beskonatna ? ^^
ocigledno ne ali ok.... imam raipay i gpayNBS je u oktobru prošle godine imala plan da se od 1.juna obavežu sve poslovne banke da izdaju beskontaktne Dine. E sad, da li se taj rok poštuje, ne znam.
Nije beskontaktna nema nigde znak samo cip nazalost.@aki28 obična ili beskontaktna?
Ne postuje se, nazalostNBS je u oktobru prošle godine imala plan da se od 1.juna obavežu sve poslovne banke da izdaju beskontaktne Dine. E sad, da li se taj rok poštuje, ne znam.
To mi i jeste problem, jer mi sada istice kartica, dosla nova, koju ne mogu da aktiviram. . .(bez istog ne može dodavanje u RaiPay/ApplePay).
Snađi se do kraja meseca na nečijem nfc Androidu ako si koristio trenutnu karticu da bi pročitao trenutni pin, posle ga menjaj na bankomatu (ne naplaćuje se više od marta prošle godine).To mi i jeste problem, jer mi sada istice kartica, dosla nova, koju ne mogu da aktiviram. . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari